Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

Apžiūrėjau savo muilo masę, tai tokia tiršta dabar, dar pamaišiau, tai lyg ir nebeatsiskiria aliejus. Tikiuosi, kad viskas gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 28, 15:54)
Ne, dar nebandžiau, nes minkštokas smile.gif  To aliejaus atsiskyrę palyginti visai nedaug, nors suprantu, kad jei ir nedaug atsiskyrė aliejaus-tai negerai.

perverciau uzrasus, zodziu atsiskyres aliejus rodo, kad liko nesureagavusio sarmo. Jei tikrai bus napavykes, galit bandyt perlydyti ar naudokit skalbimui 4u.gif
Atsakyti
Pjaustytas muilas ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 28 kovo 2011 - 18:48
QUOTE(Ievulyte @ 2011 03 28, 17:23)
perverciau uzrasus, zodziu atsiskyres aliejus rodo, kad liko nesureagavusio sarmo. Jei tikrai bus napavykes, galit bandyt perlydyti ar naudokit skalbimui  4u.gif

Tai taip išeina, kad tikriausiai šarmo bus per daug? doh.gif Na, jei nieko nesigaus, tai reiks rinktis ar perlydyt, ar skalbimui panaudot 4u.gif
Atsakyti
Babi*, daryk zap testą savo muilui, kai sukietės. Jeigu "netrenks" liežuvio, tai nebus nesureagavusio šarmo. Naobettačiau, šonuose atsiskyręs aliejus blogas ženklas. Aišku, priklauso kiek ten jo yra.

Vaiva, labai įdomiai atrodo muiliukai. O dėl maistinių dažų - ne viskas, ką mes valgome, yra taip jau nekalta. Nors aš puikiai suprantu ir tą norą paspalvinti muilus. Bet gal bandykit geriau jau išbandytus natūralius dažiklius, maža ką tie maistiniai dažai jums iškrės - gali visus rankšluosčius nudažyt arba rankas rolleyes.gif

Aš va pagaliau gavau laisvadienių ir kelis siuntinukus. Pažįstamas tiesiai iš Indijos atsiuntė Lavandula Angustifolia eterinio aliejaus, dievinu šitų levandų kvapą. Ir truputį žemesnės kokybės vanilės absoliuto. Testuosim, ar vanilė išgyvens muile rolleyes.gif Nusimato daaaaaug naujų muilo testavimų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 28 kovo 2011 - 21:01
QUOTE(Evah @ 2011 03 28, 21:00)
Vaiva, labai įdomiai atrodo muiliukai. O dėl maistinių dažų - ne viskas, ką mes valgome, yra taip jau nekalta. Nors aš puikiai suprantu ir tą norą paspalvinti muilus. Bet gal bandykit geriau jau išbandytus natūralius dažiklius, maža ką tie maistiniai dažai jums iškrės - gali visus rankšluosčius nudažyt arba rankas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
is foto tikrai grazus ryskus muilas, bet net matau kaip jis dazys rankas.. o sitiek daug jo prigaminta.. mano vienam bandyme buvo tik vos vos spalvos ideta ir tai ismeciau, o cia spalvos tiesiog rekte rekia blush2.gif ir matosi net, kad pasluostelis tepasi..
Vaiva, kiek suprantu cia jusu pirmi muilai.. subrandinkite bent viena ir isbandykite, manau, kad tikrai praeis noras deti maistinius dazus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suprara: 29 kovo 2011 - 09:43
Man tai gražiausi natūralios spalvos muiliukai, ir kas fainiausia, kad verdant iš skirtingų aliejų jie vis kitokios spalvos gaunas ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2011 03 29, 10:07)
Man tai gražiausi natūralios spalvos muiliukai, ir kas fainiausia, kad verdant iš skirtingų aliejų jie vis kitokios spalvos gaunas  ax.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

ale kokia as nepareiginga, vis muiliuku neikeliu biggrin.gif niekaip nesugalvoju kaip cia graziau juos nufotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 03 28, 07:32)
taip muilai atrodo  po paros  ax.gif

user posted image

user posted image

Ohohohooo koks grozis smile.gif O kaip jus gaunat tas ryskias spalvas?
Atsakyti
Evah, as vanile bandzius muile. Tamsina, kaip ir priklauso smile.gif Kvapas kazkiek isliks (priklausys, zinoma, kiek desi smile.gif)
O kas ten pas tave? Absoliutas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 29 kovo 2011 - 16:00
Daddygirl, indai man rašo, kad ten maistui tinkamas eterinis aliejus laugh.gif Realiai, mąstau, kad bus kažkas panašaus į vanilės ekstraktą. Super brangiai už jį nemokėjau, tai va matysim, kas čia per paukštis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2011 03 29, 10:40)

Vaiva, kiek suprantu cia jusu pirmi muilai.. subrandinkite bent viena ir isbandykite, manau, kad tikrai praeis noras deti maistinius dazus  4u.gif

sutarta drinks_cheers.gif siandien jau viena dariau su kava thumbup.gif nu kolkas kai po muilo ploviau indus po paros tai nedaze g.gif ale kaip as nezinau kaip bus muilui subrendus tai nesigincysiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(neriiinga @ 2011 03 29, 16:16)
Ohohohooo koks grozis smile.gif O kaip jus gaunat tas ryskias spalvas?

maistiniai dazai cia blush2.gif sako merginos,kad nelabai kas su jais daryt, bet kaip pirmiem blynam tai normaliai bus thumbup.gif
Papildyta:
va mano muilas su kava vietoj vandens ir su kavos tirsciais po pedsako ax.gif NATUR produkt thumbup.gif
user posted image
Atsakyti