QUOTE(rutulux @ 2011 03 27, 10:25)
Labas rytas
,
turiu klausimą-jei nori daryt muilą su kava, tai vandenį reik pakeist kava ir dėt į šaldytuvą, kad sureagavus su šarmu nebūtų bjauraus kvapo. Ar kavą daryt su distiliuotu vandeniu? Kaži kas būtų, jei dar vanilinio cukraus pridėjus su kavos tirščiais po pėdsako
. Nežinau ar praleidau, bet ar galima muilui naudot maistinius kvapus?
galima vandeni pakeist kava, tik geriau plikyt distiliuotu vandeniu. Atsaldyt butina, nes sarmas tirpdamas smarkiai ikaista. Kvapas liks, nepriklausomai ar atsaldysit kava ar ne. Maistiniu kvapu nerekomenduojama deti, o del cukraus, manau galima siek tiek idet, tik klausimas ar vaniles kvapas jausis, kuom as labai abejoju. Cukraus nesu dejus i muila, bet zinau, kad bent druska kiti deda. Jei norit vanilines kavos kvapo muilo, geriau pasiieskokit aromatiniu alieju (nors ta kvapa imanoma ir eteriniai aliejais padaryti, nes yra kavos ir vaniles absoliutu CO2, tik brangus muilas gautusi
), o aromatiniu alieju klausimu kreipkites i Evah, ji daugiau papasakos