Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

Evah, muilas nerelus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau, skaitau jūsų tėmelę, ir kitą info, jau taip noriu muilą virti, tik niekaip nesulaukiu svarstyklių doh.gif . Jau būčiau seniai iš užsienio parsisiuntusi, o dabar užsisakiau pas lietuvius, kurie matyt patys siunčiasi. Norėjau kaip greičiau, o va kaip išėjo.
Atsakyti
Sveikutes! Valio!! pagaliau ir man pavyko prisijungti assa.gif . nu ir sudetingas tas dalykas "supermama" biggrin.gif . jungiuos i jusu gretas, jei nepriestaraujat. lygiai kaip ir jus, esu pamisusi del muilo gamybos smile.gif, nors si pomegi atradau ne taip jau ir seniai. p.s. As labai didele Evah'os gerbeja mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagu, kad mūsų gretos gausėja. Tik nepamirškite pasidemonstruoti, ką verdate wink.gif Man nepatogu jau darosi.

Štai Chai Latte muilas supjaustytas. Ir vienaip bandžiau prikibt, ir kitaip, bet iš tikrųjų šitas išėjo taip, kaip ir norėjau. Stebuklas laugh.gif

user posted image
Chai Latte muilas by pienovonios
Atsakyti
nu tobulas smile.gif

Atsakyti
Labai jau "skanus" muilas rolleyes.gif o virsus koks baltas bigsmile.gif kokosas su palmem gal? net noras uzejo pasiulyt pasimainyt muilais biggrin.gif
Atsakyti
Ievulyte, o noras visai neblogas! Jeigu iš manęs prievartos būdu neatims visų gabaliukų, galime susikeisti, kai išdžius mirksiukas.gif Tiesa, baltumas titano dioxido pagalba išgautas. Niekad, jokiais aliejais nepavyko tokio išgauti be priedų rolleyes.gif
Atsakyti
Evah, super muilas thumbup.gif !! Nerealus baltumas! taip ir norisi suvalgyt, lyg kokia grietinele saldi butu lotuliukas.gif
o tas apatinis sluoksnis is kavos? ber tirsciu lyg ir matyti, kad nedejai?

Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 05 05, 19:36)
Smagu, kad mūsų gretos gausėja. Tik nepamirškite pasidemonstruoti, ką verdate wink.gif Man nepatogu jau darosi.

Štai Chai Latte muilas supjaustytas. Ir vienaip bandžiau prikibt, ir kitaip, bet iš tikrųjų šitas išėjo taip, kaip ir norėjau. Stebuklas  laugh.gif

user posted image
Chai Latte muilas by pienovonios

pabandysiu kada pasidemostruoti smile.gif. tiesa kol kas nelabai yra ka gausiai parodyti smile.gif
PS. prasyciau nesikreipti i mane jus biggrin.gif
Atsakyti
Evah, trūksta žodžių - tiesiog tobula! Ir labai smagu, kad darai ir rodai, pasižiūrėjus tavo muiliukų norisi irgi siekt tokių rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
Ingrid2, Apatiniame sluoksnyje kavos nėra, tamsesnę spalvą suteikė eterinių ir aromatinių aliejų mišinys rolleyes.gif
O dėl jūs, labai atsiprašau, bet niekaip negaliu nuskratyti to įpročio laugh.gif

agee, ačiū. Ir labai smagu, kad kažką motyvuoju rolleyes.gif Iš vienos pusės žiūrint, muilas juk tokia paprasta higienos priemonė, bet juk jai galima suteikti visai kitokį įvaizdį, kad kuo daugiau žmonių susidomėtų ir išmestų lauk visus tuos sintetinius ploviklius ir dušo gelius.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 05 06, 10:00)
kuo daugiau žmonių susidomėtų ir išmestų lauk visus tuos sintetinius ploviklius ir dušo gelius.

as norejau pasidomet - ant kai kuriu muilo sudeties ( pirktiniu) buna parasyta "be jokiu sarmu" - tai kaip cia iseina g.gif ? be sarmo imanoma muil pagaminti blink.gif ?
Atsakyti
Jeigu tikrai be šarmo, vadinasi tai jau ne muilas, o sintetinis ploviklis smile.gif Muilo be šarmo pagaminti neįmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 06 gegužės 2011 - 11:27