Evah, muilas nerelus
Sveikutes! Valio!! pagaliau ir man pavyko prisijungti . nu ir sudetingas tas dalykas "supermama" . jungiuos i jusu gretas, jei nepriestaraujat. lygiai kaip ir jus, esu pamisusi del muilo gamybos , nors si pomegi atradau ne taip jau ir seniai. p.s. As labai didele Evah'os gerbeja
Smagu, kad mūsų gretos gausėja. Tik nepamirškite pasidemonstruoti, ką verdate Man nepatogu jau darosi.
Štai Chai Latte muilas supjaustytas. Ir vienaip bandžiau prikibt, ir kitaip, bet iš tikrųjų šitas išėjo taip, kaip ir norėjau. Stebuklas
Chai Latte muilas by pienovonios
Štai Chai Latte muilas supjaustytas. Ir vienaip bandžiau prikibt, ir kitaip, bet iš tikrųjų šitas išėjo taip, kaip ir norėjau. Stebuklas
nu tobulas
Labai jau "skanus" muilas o virsus koks baltas kokosas su palmem gal? net noras uzejo pasiulyt pasimainyt muilais
Ievulyte, o noras visai neblogas! Jeigu iš manęs prievartos būdu neatims visų gabaliukų, galime susikeisti, kai išdžius Tiesa, baltumas titano dioxido pagalba išgautas. Niekad, jokiais aliejais nepavyko tokio išgauti be priedų
Evah, super muilas !! Nerealus baltumas! taip ir norisi suvalgyt, lyg kokia grietinele saldi butu
o tas apatinis sluoksnis is kavos? ber tirsciu lyg ir matyti, kad nedejai?
Papildyta:
pabandysiu kada pasidemostruoti . tiesa kol kas nelabai yra ka gausiai parodyti
PS. prasyciau nesikreipti i mane jus
o tas apatinis sluoksnis is kavos? ber tirsciu lyg ir matyti, kad nedejai?
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 05 05, 19:36)
Smagu, kad mūsų gretos gausėja. Tik nepamirškite pasidemonstruoti, ką verdate Man nepatogu jau darosi.
pabandysiu kada pasidemostruoti . tiesa kol kas nelabai yra ka gausiai parodyti
PS. prasyciau nesikreipti i mane jus
Evah, trūksta žodžių - tiesiog tobula! Ir labai smagu, kad darai ir rodai, pasižiūrėjus tavo muiliukų norisi irgi siekt tokių rezultatų
Ingrid2, Apatiniame sluoksnyje kavos nėra, tamsesnę spalvą suteikė eterinių ir aromatinių aliejų mišinys
O dėl jūs, labai atsiprašau, bet niekaip negaliu nuskratyti to įpročio
agee, ačiū. Ir labai smagu, kad kažką motyvuoju Iš vienos pusės žiūrint, muilas juk tokia paprasta higienos priemonė, bet juk jai galima suteikti visai kitokį įvaizdį, kad kuo daugiau žmonių susidomėtų ir išmestų lauk visus tuos sintetinius ploviklius ir dušo gelius.
O dėl jūs, labai atsiprašau, bet niekaip negaliu nuskratyti to įpročio
agee, ačiū. Ir labai smagu, kad kažką motyvuoju Iš vienos pusės žiūrint, muilas juk tokia paprasta higienos priemonė, bet juk jai galima suteikti visai kitokį įvaizdį, kad kuo daugiau žmonių susidomėtų ir išmestų lauk visus tuos sintetinius ploviklius ir dušo gelius.
QUOTE(Evah @ 2011 05 06, 10:00)
kuo daugiau žmonių susidomėtų ir išmestų lauk visus tuos sintetinius ploviklius ir dušo gelius.
as norejau pasidomet - ant kai kuriu muilo sudeties ( pirktiniu) buna parasyta "be jokiu sarmu" - tai kaip cia iseina ? be sarmo imanoma muil pagaminti ?
Jeigu tikrai be šarmo, vadinasi tai jau ne muilas, o sintetinis ploviklis Muilo be šarmo pagaminti neįmanoma.