Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

QUOTE(Evah @ 2011 04 28, 12:05)
Aš maišau tvirto, atsparaus karščiui plastiko ąsotyje. Rasti galima beveik bet kur, kur prekiauja indais ir priemonėmis virtuvei.

o tokioj maximoj butu ju? bijau pirkt, kad neistirptu ta plasmase proceso metu biggrin.gif ziurinejau tokius kur ale pienui susipilt blush2.gif gal yra koks zenklinimas, kad karsciui atsparu?

muiliukai labai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 28 balandžio 2011 - 11:17
Ženklinimai yra pagal skaičiukus, bet aš tų skaičiukų dabar nebepamenu. Eikit į tą pačią maximą ir išsirinkit tokį, kuris atrodo tvirčiausias. Ištirpti neturėtų. Dar praverstų aprašymą paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 04 28, 12:17)
o tokioj maximoj butu ju? bijau pirkt, kad neistirptu ta plasmase proceso metu biggrin.gif  ziurinejau tokius kur ale pienui susipilt blush2.gif  gal yra koks zenklinimas, kad karsciui atsparu?

muiliukai labai grazus  wub.gif

Aš pirkau Rimi, toks sugraduotas ąsotis, su dangčiu, tai galvoju, kai vyks rekcija- mažiau garų bus biggrin.gif Ant indo yra nurodyta, kad galima naudoti nuo minus20 iki plius 100, tai manau tiks.
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 04 28, 21:09)
Aš pirkau Rimi, toks sugraduotas ąsotis, su dangčiu, tai galvoju, kai vyks rekcija- mažiau garų bus biggrin.gif  Ant indo yra nurodyta, kad galima naudoti nuo minus20 iki plius 100, tai manau tiks.

Aciu, reiks rimi pasieiskot, nes maximoj kiek ziurejau, nieko neradau su temperaturu zenklinimu 4u.gif
dar galvoju tie indai, kurie tinka mirkobangems turetu tikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 04 27, 16:56)
ph liko apie 6 - 6,5,

kaip sitaip sumazinai pH? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 04 29, 18:50)
kaip sitaip sumazinai pH?  blink.gif

Tai kad jis man tiesiog toks gavosi g.gif Ir susinervinau, kad nepavyko sumazint iki 5,5 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 04 29, 17:25)
Tai kad jis man tiesiog toks gavosi  g.gif  Ir susinervinau, kad nepavyko sumazint iki 5,5  lotuliukas.gif

tada su kuo matavai? smile.gif
muilo pH rugstinis nebuna..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 04 29, 20:57)
tada su kuo matavai? smile.gif
muilo pH rugstinis nebuna..

Tai vat ir as masciau vienaip, masciau kitaip... paprastas ph matuoklis parode 6, ph juostele - 6,5
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 04 29, 18:44)
Tai vat ir as masciau vienaip, masciau kitaip... paprastas ph matuoklis parode 6, ph juostele - 6,5

tai bus istikruju koks 9.5 wink.gif

ir mano skysto muilo juostele tiek rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 04 29, 22:02)
tai bus istikruju koks 9.5 wink.gif

ir mano skysto muilo juostele tiek rodo smile.gif

Tai kuom tada pasitiket? lotuliukas.gif
Jei buciau turejus pieno rugsties, buciau rugstinimui isbandzius ja. Kadangi turejau po ranka, pamaniau pamazinti ph citrinos rugstimi, bet ne velnio, ji muile iskart i tokias kaip nuosedas, kaip dribsnius iskrenta, tenka muila perkosti, o ph lieka koks buves... Zodziu, netirpsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 23, 10:37)
AnaSong, nueikit į kokį nors puslapį, į kurį galima įkelti nuotraukas, pvz. http://www.imageshack.us/. Įkelkite ten savo nuotrauką.Tada čia žinutėje spustelkite viršuje IMG ir nukopijuokite nuorodą iš imageshack puslapio.

bandziau daryti, kaip nurodet, bet man neleido ir stai ka parase "Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...ogo.pirmas.gif" kur ta pletini reik irasyt? smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar galėjo muilas gautis per daug šarminis, nes nebuvo labai šiltai apklotas po supilstymo į formą? Viriau alyvuoginį muilą su 7 proc pariebinimu, didžiają dalį supyliau į medinę formą, o mažesnę į plastikinį indelį. Tai tame plastikiniame gavosi per daug šarminis, o iš medinio, tai palaižius tą muilą, nesijaučia nieko...
Atsakyti