Ai, tai cia normalu Man beveik niekad nesigauna taip, kaip noriu (nes irgi negaminu beveik niekad to paties recepto)
Tyluma kokia skyrelyje Evah, tavo muilo fejos pokstininkes pas mane atvyko dariau kokosini muila, tai supokstavo, teks sutarkuot perlydymui ar skalbimui. O gaila ne tas zodis, tiek pinigu ismesta, nes maniskis nerafinuotas kokosu aliejus brangus velnias
Uztad pasidariau skysta sampuna. Sutarkavau kastilijos muila (seses dovanota, atvezta is Kretos), istirpinau siltam vandeny, nekaitinant, pridejau eteriniu, siek tiek simondsiju aliejaus, tai plauna blitz, nesuvelia, plaukai BLIZGA!!!! Ne taip kaip po kokio pantene pro V, bet ner matiniai Manau bandysiu pasidaryt sampunini muila
Uztad pasidariau skysta sampuna. Sutarkavau kastilijos muila (seses dovanota, atvezta is Kretos), istirpinau siltam vandeny, nekaitinant, pridejau eteriniu, siek tiek simondsiju aliejaus, tai plauna blitz, nesuvelia, plaukai BLIZGA!!!! Ne taip kaip po kokio pantene pro V, bet ner matiniai Manau bandysiu pasidaryt sampunini muila
Ievulyte, užjaučiu labai dėl tų muilo fėjų pokštų! Oj, žinau, kaip gaila būna Aš po pastarųjų jų pokštų vis atidėlioju sekančius eksperimentus O kaip tik atkeliavo siuntinukas, taip norisi šį tą naujo išmėgint. Baisu
Tarp kitko, aš irgi vis planuoju šampūninį muilą pasigamint. Bet dar iki galo neapsisprendžiau dėl recepto
Tarp kitko, aš irgi vis planuoju šampūninį muilą pasigamint. Bet dar iki galo neapsisprendžiau dėl recepto
Na, negi niekas nieko neverda?
Kadangi už lango toks gražus pavasaris, o ir velykos artėja, tai nesusilaikiau ir išviriau lengvą, gaivų ir gražiai žalsvą muilą Truputėlį viduje žaidžiau su spalva, tad nekantrauju pamatyt, kaip viskas atrodys supjausčius.
Melionų ir žaliosios arbatos muilas by pienovonios
Nagi, pasidemonstruokit, kas ką nuveikėt įdomaus
Kadangi už lango toks gražus pavasaris, o ir velykos artėja, tai nesusilaikiau ir išviriau lengvą, gaivų ir gražiai žalsvą muilą Truputėlį viduje žaidžiau su spalva, tad nekantrauju pamatyt, kaip viskas atrodys supjausčius.
QUOTE(Evah @ 2011 04 22, 14:54)
grazu kaip kvepia?
Ievulyte, melionais ir žalia arbata Planavau daryti tik melionus, bet kadangi jie man pasirodė per saldūs, truputėlį paimprovizavau.
QUOTE(Evah @ 2011 04 22, 15:54)
Tikrai gražu O aš laukiu šarmo ir dėžutės, tada, jei niekas nesugalvos sutrukdyt, kibsiu į muilo virimą Tik dar reikia susigalvot, iš kur ožkos pieno gaut, nes labai knieti pabandyt, koks muilas gaussis su juo
Babi*, apeik visokias maximas ir iki - aš beveik visada ten randu lietuviško ožkos pieno nedideliais buteliukais.
QUOTE(Evah @ 2011 04 22, 17:31)
Babi*, apeik visokias maximas ir iki - aš beveik visada ten randu lietuviško ožkos pieno nedideliais buteliukais.
Ir kaip man nedaėjo, kad maximose, iki ir pan. galima rasti ožkos pieno