Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

Ai, tai cia normalu biggrin.gif Man beveik niekad nesigauna taip, kaip noriu biggrin.gif (nes irgi negaminu beveik niekad to paties recepto)
Atsakyti
Turiu nusipirkus natrio šarmo 1kg. Žadėjau virti muilą, bet vis neprisiruošiu, o ir noras jau praėjo. Galiu parduoti jei kam reikia. Pirkau už 16 lt. Taip pat 2 termometrus po 12 lt. Esu iš Kauno
Atsakyti
Tyluma kokia skyrelyje rolleyes.gif Evah, tavo muilo fejos pokstininkes pas mane atvyko lotuliukas.gif dariau kokosini muila, tai supokstavo, teks sutarkuot perlydymui ar skalbimui. O gaila ne tas zodis, tiek pinigu ismesta, nes maniskis nerafinuotas kokosu aliejus brangus velnias biggrin.gif

Uztad pasidariau skysta sampuna. Sutarkavau kastilijos muila (seses dovanota, atvezta is Kretos), istirpinau siltam vandeny, nekaitinant, pridejau eteriniu, siek tiek simondsiju aliejaus, tai plauna blitz, nesuvelia, plaukai BLIZGA!!!! Ne taip kaip po kokio pantene pro V, bet ner matiniai bigsmile.gif Manau bandysiu pasidaryt sampunini muila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievulyte: 20 balandžio 2011 - 13:48
Ievulyte, užjaučiu labai dėl tų muilo fėjų pokštų! Oj, žinau, kaip gaila būna rolleyes.gif Aš po pastarųjų jų pokštų vis atidėlioju sekančius eksperimentus doh.gif O kaip tik atkeliavo siuntinukas, taip norisi šį tą naujo išmėgint. Baisu doh.gif

Tarp kitko, aš irgi vis planuoju šampūninį muilą pasigamint. Bet dar iki galo neapsisprendžiau dėl recepto g.gif
Atsakyti

mokymai buvo Vilniuje, Lemurija savo laboratorijoj organizavo.
Atsakyti
Na, negi niekas nieko neverda?

Kadangi už lango toks gražus pavasaris, o ir velykos artėja, tai nesusilaikiau ir išviriau lengvą, gaivų ir gražiai žalsvą muilą biggrin.gif Truputėlį viduje žaidžiau su spalva, tad nekantrauju pamatyt, kaip viskas atrodys supjausčius.

user posted image
Melionų ir žaliosios arbatos muilas by pienovonios

Nagi, pasidemonstruokit, kas ką nuveikėt įdomaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 22, 14:54)

Kadangi už lango toks gražus pavasaris, o ir velykos artėja, tai nesusilaikiau ir išviriau lengvą, gaivų ir gražiai žalsvą muilą biggrin.gif Truputėlį viduje žaidžiau su spalva, tad nekantrauju pamatyt, kaip viskas atrodys supjausčius.
user posted image
Melionų ir žaliosios arbatos muilas by pienovonios

grazu 4u.gif kaip kvepia? rolleyes.gif
Atsakyti
Ievulyte, melionais ir žalia arbata rolleyes.gif Planavau daryti tik melionus, bet kadangi jie man pasirodė per saldūs, truputėlį paimprovizavau.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 22, 15:54)

Tikrai gražu wub.gif O aš laukiu šarmo ir dėžutės, tada, jei niekas nesugalvos sutrukdyt, kibsiu į muilo virimą biggrin.gif Tik dar reikia susigalvot, iš kur ožkos pieno gaut, nes labai knieti pabandyt, koks muilas gaussis su juo rolleyes.gif
Atsakyti
Babi*, apeik visokias maximas ir iki - aš beveik visada ten randu lietuviško ožkos pieno nedideliais buteliukais.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 22, 17:31)
Babi*, apeik visokias maximas ir iki - aš beveik visada ten randu lietuviško ožkos pieno nedideliais buteliukais.

doh.gif Ir kaip man nedaėjo, kad maximose, iki ir pan. galima rasti ožkos pieno 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 22 balandžio 2011 - 16:48
turiu nesamoninga klausima smile.gif kaip ikelt nuotrauka - savo muiliukus parodyciau,, smile.gif
Atsakyti