Mano dėžutės vidaus plotis 9,5 cm, aukštis 5,5 cm.
Maniškės pailgos apie 7cm plotis ir 10cm aukštis
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 12, 15:42)
o apelsinu koki eterini alieju naudoji ? ir cinamona dedi paprasta ar kazkoki alieju tokio kvapo as dar zalia tai nelabai zinau
visuose muiluose naudoju tik eterinius aliejus
QUOTE(Babi* @ 2011 04 12, 17:44)
Turiu klausimą visoms, kurios muilą supila į medinę pailgą formą (nors nebūtinai medinę), kokio pločio ir aukščio yra jūsų dėžutės?
mano tada gigantas palyginus su kitu
ilgis apie 30 cm, plotis 13, aukstis apie 15
Pasirodau, ką aš nuveikiau:
Santalo ir vanilės muilas by pienovonios
Turbūt supykdžiau muilo fėjas, nes prieš tai gaminta Levandų Vanilės partija išvis praktiškai nesigavo, o šitas turėjo gautis tiesiog kitoks Bet per daug nezirziu, pasipraktikuosiu ir išeis taip, kaip noriu. O dabar einu kito muilo virt
Santalo ir vanilės muilas by pienovonios
Turbūt supykdžiau muilo fėjas, nes prieš tai gaminta Levandų Vanilės partija išvis praktiškai nesigavo, o šitas turėjo gautis tiesiog kitoks Bet per daug nezirziu, pasipraktikuosiu ir išeis taip, kaip noriu. O dabar einu kito muilo virt
QUOTE(Evah @ 2011 04 13, 15:26)
labai grazus o koks cia muilas ?
Vaiva, Santalo ir vanilės Nesaldus, truputį vyriškas.
QUOTE(Evah @ 2011 04 13, 15:45)
Vaiva, Santalo ir vanilės Nesaldus, truputį vyriškas.
tiksliai gi po foto yra parasyta - bet nemaciau to uzraso
Evah, gražus muiliukas Būtų įdomu sužinot ne tik kvapų sudėtį, bet ir kokie aliejai naudoti
Alyvuogių, ricinų, avokadų, kokosų, palmių aliejai ir sviestmedžio sviestas
QUOTE(Evah @ 2011 04 13, 14:26)
O dabar einu kito muilo virt
Įdomu būtų sužinoti kokį . Dabar nieko nedarau, nes laukiu medinės formos.