Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

QUOTE(suprara @ 2011 04 11, 15:19)

labai faini tie formelese thumbup.gif

dekui smile.gif
as tai tikiuosi greitu laiku ta peili banguota isigyt - tada pjaustyti graziai atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2011 04 10, 19:56)
pirkau Kaune neseniai vykusioj parodoj "Ka pasesi.." 4u.gif

jei jau net sapnuoji, gal pertrauka reikia padaryt muilo gaminime?  biggrin.gif  biggrin.gif

Aišku, reikės man kur nors pasieškoti tokio daikto 4u.gif

Čia kai tik nuo nedarymo, nes priešpaskutinį muilą viriau prieš nepilnus metus, o paskutinį prieš ~2 savaites biggrin.gif Tai prieš verdant paskutinį irgi sapnavosi jau muilai biggrin.gif

QUOTE(xrenka @ 2011 04 10, 23:03)
Aš šiandien savo muilui fotosesiją padariau. Su palinkėjimu, kad į Lietuvą greičiau pavasaris ateitų...

thumbup.gif
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 11, 11:14)
cia mano anksciau gamintas alyvuogiu

gal galetumet pakomentuoti, tos kurios turi tame patirties  blush2.gif  ar muilas atrodo pavykes?

Patirties pas mane labai labai nedaug dar, bet atrodo tikrai gražiai smile.gif Čia vien tik iš alyvuogių darytas muilas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 11 balandžio 2011 - 15:19
user posted image

cia mano medaus muilas smile.gif kvepia medumi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievulyte: 11 balandžio 2011 - 16:20
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 11, 16:18)

cia mano medaus muilas smile.gif kvepia medumi  smile.gif

Ievulyte, super 4u.gif O sakyk, kiek medaus dedi į savo muilą?
Atsakyti
QUOTE(xrenka @ 2011 04 11, 17:07)
Ievulyte, super  4u.gif O sakyk, kiek medaus dedi į savo muilą?

kelis valg. saukstus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 11, 17:18)

Wow wub.gif O tą viršų darei su ta plėvele, kur turi oro burbuliukus (naudojama, kad daiktai nesudužtų)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 04 11, 18:18)
Wow wub.gif O tą viršų darei su ta plėvele, kur turi oro burbuliukus (naudojama, kad daiktai nesudužtų)? blush2.gif

aha ax.gif
Atsakyti

Ir atrodo kaip biciu korys, labai grazu
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 04 11, 16:17)

Patirties pas mane labai labai nedaug dar, bet atrodo tikrai gražiai smile.gif Čia vien tik iš alyvuogių darytas muilas? ax.gif

aciuks.gif taip, tik alyvuogiu aliejus, vanduo ir sarmas smile.gif tikiuosi bus geras smile.gif
Papildyta:

superinis muilas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o medu paprasta dejai? po pedsako ar kaip ? su kokiais aliejais naudojai kartu ax.gif ?
labai idomu bus pamatyt supjaustyto foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 12 balandžio 2011 - 07:01
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 11, 14:20)
as tai tikiuosi greitu laiku ta peili banguota isigyt - tada pjaustyti graziai atrodys smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2011 04 11, 15:17)
Aišku, reikės man kur nors pasieškoti tokio daikto 4u.gif

ten buvo toks skyrius kur visokiausi pjaustymo irankiai, bulviu, morku, skustukai, tinkleliai virtoms bulvems pjaustyti visokios tarkos ir t.t. tai kazkokios parduotuveles tokiais irankiais pardavinejancios ieskokit ir rasit.. nes kai visos rase kad bauhofe, senukuose yra, tai aplekiau visur ir dedeliuose miestuose, ne tik pas save bet niekur neradau to karbuoto peilio..

Babi*, tada mars muilo daryt greiciau biggrin.gif

QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 11, 16:18)

as seniai ta plevele naudot ruosiuosi, bet vis neprisiruosiu, o ji prie medaus muilo ypatingai graziai tinka thumbup.gif lauksim supjaustyto foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suprara: 12 balandžio 2011 - 08:09
suprara faini mėtinukai 4u.gif
xrenka skaniai atrodo jūsų muiliukas 4u.gif
Ievulyte super idėja su koriuku, tik ar man atrodo ar jis labai plonas gavosi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 12 balandžio 2011 - 10:14
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 11, 19:34)

Ir dar norėjau paklaust, ar tą plėvelę tepei kokiu aliejumi, kad nepriliptų? blush2.gif
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 12, 08:00)
aciuks.gif  taip, tik alyvuogiu aliejus, vanduo ir sarmas  smile.gif  tikiuosi bus geras  smile.gif

QUOTE(suprara @ 2011 04 12, 09:03)
ten buvo toks skyrius kur visokiausi pjaustymo irankiai, bulviu, morku, skustukai, tinkleliai virtoms bulvems pjaustyti visokios tarkos ir t.t. tai kazkokios parduotuveles tokiais irankiais pardavinejancios ieskokit ir rasit.. nes kai visos rase kad bauhofe, senukuose yra, tai aplekiau visur ir dedeliuose miestuose, ne tik pas save bet niekur neradau to karbuoto peilio..

Babi*, tada mars muilo daryt greiciau biggrin.gif

Reikės tikrai į kokius senukus nuvažiuot, gal netyčia pasitaikys toks daiktas ax.gif 4u.gif

Daryčiau, bet laiko nėra visiškai, ir šarmo bei aliejų atsargos jau beveik baigėsi. Reikia greičiau viską susipirkt ir virt muilą biggrin.gif
Atsakyti