Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 08, 10:56)
nurasau sudeti:

naturlige og naturidentiske aromastoffer, vand, e211 natriumbenzoat, e100 curcumin, e407 carrageenan, e440 pektin, e330 citronsyre, e415 xanthagummi og e412 guargummi.

Na, su danų kalba man nekas, bet bandom šifruoti:

naturlige og naturidentiske aromastoffer - natūralios ir natūralioms identiškos kvapiosios medžiagos
van - vanduo
e211 natriumbenzoat - aprašas.
e100 curcumin - aprašas.
e407 carrageenan - aprašas.
e440 pektin - aprašas.
e330 citronsyre - aprašas.
e415 xanthagummi - aprašas.
e412 guargummi - aprašas.

Tai va, kiek aš ten visko perskaičiau, tavęs neapgavo - produktas natūralus, tik jis nėra eterinis aliejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 08, 12:08)
Na, su danų kalba man nekas, bet bandom šifruoti:

naturlige og naturidentiske aromastoffer - natūralios ir natūralioms identiškos kvapiosios medžiagos
van - vanduo
e211 natriumbenzoat - aprašas.
e100 curcumin - aprašas.
e407 carrageenan - aprašas.
e440 pektin - aprašas.
e330 citronsyre - aprašas.
e415 xanthagummi - aprašas.
e412 guargummi - aprašas.

Tai va, kiek aš ten visko perskaičiau, tavęs neapgavo - produktas natūralus, tik jis nėra eterinis aliejus smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif tai ka as cia nusipirkau blink.gif nes ant prekes kodo parasyta eterinis aliejus doh.gif
man jis muilui tiks g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 08 balandžio 2011 - 11:10
O ką dar ten rašo? Iš kur tu jį pirkai? Mano spėjimu, tai kažkoks natūralus aromatinis aliejus. Kaip jis muile reaguos net neįsivaizduoju. Gali būti problemų dėl ksantano ir guaro dervų. Bet gali ir pavykti.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 08, 10:09)
Kokie visgi apgavikai pardavejai  verysad.gif  nusipirkau eterini alieju ( rase internetinej parduotuvej, kad NATURALUS ). Kai paskaiciau sudety  blink.gif  apie naturaluma kazkaip kalba neina  doh.gif
ka manot apie eterini URTEGAARDEN Jordbararoma alieju ? gal kuri naudojot toki ? g.gif

nesu tokio girdejus, nors smarkiai visur naudoju eterininius aliejus ir domiuos jais g.gif

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 08, 10:56)
nurasau sudeti:

naturlige og naturidentiske aromastoffer, vand, e211 natriumbenzoat, e100 curcumin, e407 carrageenan, e440 pektin, e330 citronsyre, e415 xanthagummi og e412 guargummi.

as nelabai suprantu cia ka  tongue.gif  lotuliukas.gif  bet pagal E kieki kazkaip jis man itartinas  lotuliukas.gif

uuuj, ne eterinis aliejus cia. O kurioj parduotuvej pirkai?
Papildyta:
Gal kuri bandet muila - sampuna padaryt? Vis mastau ar verta....
Atsakyti
Sveikos mergaites,
turiu tokia dilema, susiruosiau gaminti muila ir nerandu soapcalc'e Abrikosu sviesto blink.gif tik abrikosu kauliuku aliejus matau sarase yra, bet cia 2 skirtingi dalykai. tai ka man daryt? imt kaip koki kita sviesta, ar cia tik as jo tam alieju sarase nerandu? doh.gif padekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 08, 12:13)
O ką dar ten rašo? Iš kur tu jį pirkai? Mano spėjimu, tai kažkoks natūralus aromatinis aliejus. Kaip jis muile reaguos net neįsivaizduoju. Gali būti problemų dėl ksantano ir guaro dervų. Bet gali ir pavykti.

raso ( issiverciau per google verteja smile.gif) :

naudojamas kaip kvapioji medžiaga maisto produktuose ir kosmetikoje.2 ml. 500 g.

Papildyta:
QUOTE(suprara @ 2011 04 08, 12:27)
Sveikos mergaites,
turiu tokia dilema, susiruosiau gaminti muila ir nerandu soapcalc'e Abrikosu sviesto blink.gif  tik abrikosu kauliuku aliejus matau sarase yra, bet cia 2 skirtingi dalykai. tai ka man daryt? imt kaip koki kita sviesta, ar cia tik as jo tam alieju sarase nerandu? doh.gif  padekit 4u.gif

Apricot Kernel Butter
0.97

mirksiukas.gif
cia as savo lentelej radau, ne toj soap calc ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 08, 12:25)
nesu tokio girdejus, nors smarkiai visur naudoju eterininius aliejus ir domiuos jais  g.gif
Papildyta:

http://www.urtegaard...ts/aromaer.aspx
pirkau ne sitoj, bet cia apie juos daug raso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 04 08, 12:13)

jei naudojamas kosmetikoj gal ir muilui tiks g.gif nu pabandysiu siandien thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 08 balandžio 2011 - 11:40
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 08, 11:38)
Apricot Kernel Butter
0.97

tu cia soapcalc butent radai? nu niekur as jo nematau doh.gif Apricot kernal oil yra bet butter nu nematau nors nusauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2011 04 08, 12:41)
tu cia soapcalc butent radai? nu niekur as jo nematau doh.gif  Apricot  kernal oil yra bet butter nu nematau nors nusauk doh.gif

ne, radau savo lentelej kuria atsispaudinau kai konspektavausi viska apie muilo gamyba smile.gif jei nori galiu permest as tau ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 08, 11:42)
ne, radau savo lentelej kuria atsispaudinau kai konspektavausi viska apie muilo gamyba  smile.gif  jei nori galiu permest as tau ja  ax.gif

man nereikia lenteliu 4u.gif as turiu abrikosu sviesta (Apricot Butter) ir noriu ji panaudoti muile, bet kad paskaiciuot kiek sarmo reiks reikia suvest aliejus ir sviestus o sio sviesto nerandu soapcalc. Ant pacio sviesto aprasymo uzklijuota kad ji daug kur galima naudot, tame tarpe ir muilams gaminti, bet va kur soapcalc man toki sviesta surast doh.gif
idomu jei pakeisciau kokiu kitu sviestu neuzgrybautu man labai sarmo kiekio rodmuo g.gif
nes kitose sarmo skaiciuoklese taip pat nerandu sio siesto visam sviestu-alieju sarase doh.gif negi teks man jo atsisakyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suprara: 08 balandžio 2011 - 11:50
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 08, 12:25)
nesu tokio girdejus, nors smarkiai visur naudoju eterininius aliejus ir domiuos jais  g.gif

nu cia daug ir eteriniu http://www.urtegaard...olier-2220.aspx
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 08, 11:25)

Aš dar nemėginau, bet kaip tik dabar renku informaciją. Iš to, ką surinkau - stebuklingų rezultatų galima nesitikėti. Sunkiai draugauja muilo ph ir plaukai. Aišku, įpratinus galima naudoti, tik būtina nepamiršti perskalauti plaukus actu ar citrinos rūgštim.

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 04 08, 11:41)
jei naudojamas kosmetikoj gal ir muilui tiks  g.gif  nu pabandysiu siandien  thumbup.gif

Jei galima naudoti kosmetikoje, dar nereiškia, kad kokio pikto pokšto tau muile jis neiškrės. Pamėgink su nedidele partija, bet kaip minėjau, guaro ir ksantano dervos su muilu nelabai draugauja.

QUOTE(suprara @ 2011 04 08, 11:46)
man nereikia lenteliu 4u.gif  as turiu abrikosu sviesta (Apricot Butter) ir noriu ji panaudoti muile, bet kad paskaiciuot kiek sarmo reiks reikia suvest aliejus ir sviestus o sio sviesto nerandu soapcalc. Ant pacio sviesto aprasymo uzklijuota kad ji daug kur galima naudot, tame tarpe ir muilams gaminti, bet va kur soapcalc man toki sviesta surast doh.gif
idomu jei pakesiciau kokiu kitu sviestu neuzgrybautu man labai sarmo kiekio rodmuo g.gif

Kiek aš esu mačiusi skaičiuoklių, abrikosų sviesto jose nemačiau. Jeigu tikrai nori jį naudoti muile, teks pasiskaičiuoti receptą ranka smile.gif Arba pasiieškoti, kas turi tokį patį sapvalue ir panaudoti jį soapcalc.
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2011 04 08, 12:46)
man nereikia lenteliu 4u.gif  as turiu abrikosu sviesta (Apricot Butter) ir noriu ji panaudoti muile, bet kad paskaiciuot kiek sarmo reiks reikia suvest aliejus ir sviestus o sio sviesto nerandu soapcalc. Ant pacio sviesto aprasymo uzklijuota kad ji daug kur galima naudot, tame tarpe ir muilams gaminti, bet va kur soapcalc man toki sviesta surast doh.gif
idomu jei pakeisciau kokiu kitu sviestu neuzgrybautu man labai sarmo kiekio rodmuo g.gif
nes kitose sarmo skaiciuoklese taip pat nerandu sio siesto visam sviestu-alieju sarase doh.gif negi teks man jo atsisakyti unsure.gif

o ne paprasciau paskaiciuot sarmo kieki be lenteles, nei atsisakyti sviesto blink.gif ?
Atsakyti