Na na, Ievulyte, marš fotografuoti
O aš apsižiūrėjau, kad mano kokosų aliejaus atsargos laaaaaabai sumažėjo. Tai bijau dabar ką ir begamint, kol negausiu daugiau Bus trumpa pertraukėlė. Taip va ir būna, kai visokius druskos muilus vieną po kito kepi.
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 07, 11:48)
pagal recepta ziurint, tai neturetu buti tamsus muilas, net jei kakavos sviesta detumet nefiltruota. Dazyta greiciausiai kokia kakava ar malta, tirpia kava. Ta balta kad imaisyt, reiktu kokius 2/3 muilo dazyt tamsiai rudai, o 1/3 palikt balta. Tada ant formos lieti pirma juoda sluoksni, tuomet balta ir vel juoda. Idealu, jei muilas bus jau rimtos pedsako konsistensijos, tokios, kad nesimaisytu spalvos, o gultu viens ant kito graziai. Papuosimus galit su konditeriniu maiseliu ant virsaus isformuot
padariau vakar 3 kg muilo pramuse ir man pagaliau vienas tai turetu tobulas buti, dariau vaikiska sviestmedzio, bet jau koks svelnus atrodo, kaip koks pudingas, reiks nufotrkint ir ikelt kazkaip
padariau vakar 3 kg muilo pramuse ir man pagaliau vienas tai turetu tobulas buti, dariau vaikiska sviestmedzio, bet jau koks svelnus atrodo, kaip koks pudingas, reiks nufotrkint ir ikelt kazkaip
Aciu nu as visada sulaukiu "rimto" pedsako reikes pabandyti
o tu saunuole del 3 kg muilo recepto aisklu neisduosi ? o foto tai laukiam
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 12:09)
O aš apsižiūrėjau, kad mano kokosų aliejaus atsargos laaaaaabai sumažėjo. Tai bijau dabar ką ir begamint, kol negausiu daugiau Bus trumpa pertraukėlė. Taip va ir būna, kai visokius druskos muilus vieną po kito kepi.
o kiek uzsiperkat vienu kartu dazniausiai kokoso ? nes planuoju pirkti
bet pas mus litras kainuoja 65 lt - tai nemanau kad cia dideliam kiekiui muilo man jo uzteks
Aš kokosų perku po 5kg Su mažiau jau nebesicackinu. O litro kokosų aliejaus turėtų užtekti 3-5kg įprasto muilo, priklausomai nuo recepto.
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 12:16)
Aš kokosų perku po 5kg Su mažiau jau nebesicackinu.
jei ne paslaptis kur perki ? ir kiek kainuoja 5 kg ?
Vaiva, nepykit, šito tai jau neatskleisiu
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 12:23)
Kaip gaila nes as jau beveik buvau pasiruosus pirkt
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 12:23)
siaip jau man ne pidisokas prasyciau TU sakyt
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2011 04 07, 12:43)
Kaip gaila nes as jau beveik buvau pasiruosus pirkt
as irgi
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 11:09)
suguldysiu merginas miegot ir bandysiu fotkint
Vaiva, receptas paprastas - pacios geriausios kokybes kokosu, alyvuogiu ir sviestmedzio aliejai. Jau viena toki buvau padarius, prausia labai svelniai, tik buvau dejus dar kakavos sv. Sikart kakavos sv nedejau, nes pamasciau, jog buna alergisku vaikiuku kakavom ir sokoladams
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 07, 13:33)
suguldysiu merginas miegot ir bandysiu fotkint
Vaiva, receptas paprastas - pacios geriausios kokybes kokosu, alyvuogiu ir sviestmedzio aliejai. Jau viena toki buvau padarius, prausia labai svelniai, tik buvau dejus dar kakavos sv. Sikart kakavos sv nedejau, nes pamasciau, jog buna alergisku vaikiuku kakavom ir sokoladams
man dar to muilo daryt ir daryt
jei dar EVAH pasidalintu paslaptim isvis saule man siandiena nusvistu nes pas mus kaina kosmosine jo
Kokie visgi apgavikai pardavejai nusipirkau eterini alieju ( rase internetinej parduotuvej, kad NATURALUS ). Kai paskaiciau sudety apie naturaluma kazkaip kalba neina
ka manot apie eterini URTEGAARDEN Jordbararoma alieju ? gal kuri naudojot toki ?
ka manot apie eterini URTEGAARDEN Jordbararoma alieju ? gal kuri naudojot toki ?
O kas jo sudėtyje? Pakopijuok mums čia
QUOTE(Evah @ 2011 04 08, 11:48)
O kas jo sudėtyje? Pakopijuok mums čia
nurasau sudeti:
naturlige og naturidentiske aromastoffer, vand, e211 natriumbenzoat, e100 curcumin, e407 carrageenan, e440 pektin, e330 citronsyre, e415 xanthagummi og e412 guargummi.
as nelabai suprantu cia ka bet pagal E kieki kazkaip jis man itartinas