Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

Na na, Ievulyte, marš fotografuoti laugh.gif

O aš apsižiūrėjau, kad mano kokosų aliejaus atsargos laaaaaabai sumažėjo. Tai bijau dabar ką ir begamint, kol negausiu daugiau biggrin.gif Bus trumpa pertraukėlė. Taip va ir būna, kai visokius druskos muilus vieną po kito kepi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 07 balandžio 2011 - 11:10
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 07, 11:48)
pagal recepta ziurint, tai neturetu buti tamsus muilas, net jei kakavos sviesta detumet nefiltruota. Dazyta greiciausiai kokia kakava ar malta, tirpia kava. Ta balta kad imaisyt, reiktu kokius 2/3 muilo dazyt tamsiai rudai, o 1/3 palikt balta. Tada ant formos lieti pirma juoda sluoksni, tuomet balta ir vel juoda.  Idealu, jei muilas bus jau rimtos pedsako konsistensijos, tokios, kad nesimaisytu spalvos, o gultu viens ant kito graziai. Papuosimus galit su konditeriniu maiseliu ant virsaus isformuot smile.gif
drinks_cheers.gif
padariau vakar 3 kg muilo biggrin.gif pramuse ir man pagaliau smile.gif vienas tai turetu tobulas buti, dariau vaikiska sviestmedzio, bet jau koks svelnus atrodo, kaip koks pudingas, reiks nufotrkint ir ikelt kazkaip smile.gif

Aciu 4u.gif nu as visada sulaukiu "rimto" pedsako ax.gif reikes pabandyti thumbup.gif

o tu saunuole del 3 kg muilo thumbup.gif recepto aisklu neisduosi ax.gif ? o foto tai laukiam thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 12:09)
Na na, Ievulyte, marš fotografuoti  laugh.gif

O aš apsižiūrėjau, kad mano kokosų aliejaus atsargos laaaaaabai sumažėjo. Tai bijau dabar ką ir begamint, kol negausiu daugiau  biggrin.gif Bus trumpa pertraukėlė. Taip va ir būna, kai visokius druskos muilus vieną po kito kepi.

o kiek uzsiperkat vienu kartu dazniausiai kokoso ax.gif ? nes planuoju pirkti smile.gif
bet pas mus litras kainuoja 65 lt - tai nemanau kad cia dideliam kiekiui muilo man jo uzteks g.gif
Atsakyti
Aš kokosų perku po 5kg biggrin.gif Su mažiau jau nebesicackinu. O litro kokosų aliejaus turėtų užtekti 3-5kg įprasto muilo, priklausomai nuo recepto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 07 balandžio 2011 - 11:18
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 12:16)
Aš kokosų perku po 5kg biggrin.gif Su mažiau jau nebesicackinu.

jei ne paslaptis kur perki 4u.gif ? ir kiek kainuoja 5 kg blush2.gif ?
Atsakyti
Vaiva, nepykit, šito tai jau neatskleisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 12:23)
Vaiva, nepykit, šito tai jau neatskleisiu  biggrin.gif

Kaip gaila biggrin.gif nes as jau beveik buvau pasiruosus pirkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 12:23)
Vaiva, nepykit, šito tai jau neatskleisiu  biggrin.gif

siaip jau man ne pidisokas lotuliukas.gif prasyciau TU sakyt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2011 04 07, 12:43)
Kaip gaila  biggrin.gif  nes as jau beveik buvau pasiruosus pirkt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 07 balandžio 2011 - 11:50
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 11:09)
Na na, Ievulyte, marš fotografuoti  laugh.gif

O aš apsižiūrėjau, kad mano kokosų aliejaus atsargos laaaaaabai sumažėjo. Tai bijau dabar ką ir begamint, kol negausiu daugiau  biggrin.gif Bus trumpa pertraukėlė. Taip va ir būna, kai visokius druskos muilus vieną po kito kepi.

suguldysiu merginas miegot ir bandysiu fotkint smile.gif

Vaiva, receptas paprastas - pacios geriausios kokybes kokosu, alyvuogiu ir sviestmedzio aliejai. Jau viena toki buvau padarius, prausia labai svelniai, tik buvau dejus dar kakavos sv. Sikart kakavos sv nedejau, nes pamasciau, jog buna alergisku vaikiuku kakavom ir sokoladams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievulyte: 07 balandžio 2011 - 12:35
QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 07, 13:33)
suguldysiu merginas miegot ir bandysiu fotkint smile.gif
Vaiva, receptas paprastas - pacios geriausios kokybes kokosu, alyvuogiu ir sviestmedzio aliejai.  Jau viena toki buvau padarius, prausia labai svelniai, tik buvau dejus dar kakavos sv. Sikart kakavos sv nedejau, nes pamasciau, jog buna alergisku vaikiuku kakavom ir sokoladams

man dar to muilo daryt ir daryt thumbup.gif
jei dar EVAH pasidalintu paslaptim isvis saule man siandiena nusvistu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes pas mus kaina kosmosine jo doh.gif
Atsakyti
Kokie visgi apgavikai pardavejai verysad.gif nusipirkau eterini alieju ( rase internetinej parduotuvej, kad NATURALUS ). Kai paskaiciau sudety blink.gif apie naturaluma kazkaip kalba neina doh.gif
ka manot apie eterini URTEGAARDEN Jordbararoma alieju ? gal kuri naudojot toki ? g.gif
Atsakyti
O kas jo sudėtyje? Pakopijuok mums čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 08, 11:48)
O kas jo sudėtyje? Pakopijuok mums čia wink.gif

nurasau sudeti:

naturlige og naturidentiske aromastoffer, vand, e211 natriumbenzoat, e100 curcumin, e407 carrageenan, e440 pektin, e330 citronsyre, e415 xanthagummi og e412 guargummi.

as nelabai suprantu cia ka tongue.gif lotuliukas.gif bet pagal E kieki kazkaip jis man itartinas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 08 balandžio 2011 - 11:02