Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

ar kas bandet i muila deti benzoino tinkturos? As turiu is aromanatural nusipirkus, bet ten benzoinas alkoholyje tirpintas, nepakenks muilui? Kazkada labai seniai bandziau, tai man pasirode, jog muilas paskaidrejo ir kazkoks keistas pasidare biggrin.gif ismeciau ji, bet tai buvo taip seniai, kad jau net nepamenu net kaip ten ka dariau
smile.gif gal kas patirties siuo kalusimu turit? ax.gif

Evah, kokia druska dedi? rupia maistine ar voniai skirta? Kur rast tokia be priedu? rolleyes.gif

Evah jau tiek primasino su savo muilais, kad negaliu, jau ne tik rankos, bet ir kojos niezti sumaisyti muiliuka, bet kad trukdziu labai daug turiu lotuliukas.gif na, bent jau akys dziaugias tiek groziu cia apziuredamos rolleyes.gif
Atsakyti
Ievulyte, kiek skaičiau apie druskos muilus, dėti galima beveik bet kokią druską. Aš dėjau rupią jūros druską. Galima ir maistinę naudoti drąsiai, manau. Tik patartina vengti visokių negyvosios jūros ir pan. druskų.

Su benzoinu jokios patirties neturiu, bet teko daug skaityti, kad jis dirgina odą, tai kažkaip ir nebesidomėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Evah: manau labai kritiška daraisi savo muiliukam rolleyes.gif gražus, paprastas tas tavo rožinis druskos muiliukas mirksiukas.gif

bet aiškui jei nekritikuosi netobulėsi ax.gif

o cia mano nauja formelė ir pokšta iškrėtęs muilas su ožkos pienu ir medumi blush2.gif

user posted image

todėl ir yra visokiu trūkių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mezgejyte: 04 balandžio 2011 - 16:10
QUOTE(mezgejyte @ 2011 04 04, 17:08)

o cia mano nauja formelė ir pokšta iškrėtęs muilas su ožkos pienu ir medumi  blush2.gif

user posted image

todėl ir yra visokiu trūkių  unsure.gif

Labas rytas bigsmile.gif Labai idomi forma thumbup.gif
as vakar dariau alyvuogiu muila ax.gif kazkaip jauciu kad sikart gausis man puikiai blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o as cia nauja muilo gaminime ax.gif tad norejau paklausti gal kas uzsiimate mokymu ? nes labai noreciau ismokti ir daugiau suzinoti: kaip susikurti recepta, kokie ingredientai kokiai odai ir panasiai, tik laiko neturiu susirinkti visai informacijai ir bijau namus pasprogdinti biggrin.gif tad mokymai butu labai nuostabu.. blush2.gif
Atsakyti
ievusia_, o kokio pobūdžio mokymų tu ieškai? Mokamų seminarų/pamokėlių? Nesu girdėjusi, kad Lietuvoje juos kas nors rengtų. Kažkada bandžiau galvoti organizuoti tokius kursus, bet atsirėmėm į visokias darbų saugas ir pan. smulkmenas.
Nebent pasiprašyti pas kažkurią patyrusią muilo virėją "asmeninių pamokų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 05, 11:35)
ievusia_, o kokio pobūdžio mokymų tu ieškai? Mokamų seminarų/pamokėlių? Nesu girdėjusi, kad Lietuvoje juos kas nors rengtų. Kažkada bandžiau galvoti organizuoti tokius kursus, bet atsirėmėm į visokias darbų saugas ir pan. smulkmenas.
Nebent pasiprašyti pas kažkurią patyrusią muilo virėją "asmeninių pamokų"  biggrin.gif

tai as ir bandau ieskoti kokios virejos ax.gif o siaip yra..turiu viena varianta: http://www.siaudinuk...ku-darbo-muilai bet sako kad neaisku kada grupe susidarys, o noreciau muiliuku greiciau pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 05, 11:35)
Nebent pasiprašyti pas kažkurią patyrusią muilo virėją "asmeninių pamokų"  biggrin.gif

lemurija rengia, pabandykit paziuret ju psl.
Atsakyti
ievusia_, o kuriame mieste bazuojatės? Spėju, kad ne Klaipėdoj biggrin.gif Iš tikrųjų, aš galėčiau padėti, laiko turiu, žinių trupučiuką irgi. Bet vat informaciją turbūt tik virtualiai galėčiau perduot. Parašykit man į evelina@pienovonios.lt, gal kažką sutarsim.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 04 05, 12:14)
ievusia_, o kuriame mieste bazuojatės? Spėju, kad ne Klaipėdoj  biggrin.gif Iš tikrųjų, aš galėčiau padėti, laiko turiu, žinių trupučiuką irgi. Bet vat informaciją turbūt tik virtualiai galėčiau perduot. Parašykit man į evelina@pienovonios.lt, gal kažką sutarsim.

aciu visoms uz pagalba 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2011 04 04, 17:08)
Evah: manau labai kritiška daraisi savo muiliukam  rolleyes.gif  gražus, paprastas tas tavo rožinis druskos muiliukas  mirksiukas.gif

bet aiškui jei nekritikuosi netobulėsi  ax.gif

o cia mano nauja formelė ir pokšta iškrėtęs muilas su ožkos pienu ir medumi  blush2.gif

todėl ir yra visokiu trūkių  unsure.gif

thumbup.gif

Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif

Dar dėl soapcalc norėjau paklausti, jei muilas gaminamas vandenį pakeičiant pienu, reikia kažką keisti, kur yra įvestas vanduo, ar kur kitur? blush2.gif

Atsakyti
Gal kuriai reikia šarmo ar norėtų keisti į jau padarytą muilą? 4u.gif
Atsakyti