QUOTE(agee @ 2011 03 31, 08:36)
Evah, nes išsižiojau pamačius alyvuoginio muilo kiekį
O ta balta spalva natūraliai gavosi, ar gal ožkos pieno pylei? Nu man irgi jau taip knieti tą alyvuoginį išsivirt
O muilas su druska tai čia turbūt ne rankom plaut, o į pirtį neštis ar pilingui daryt? Na niekad nesu net girdėjus apie tokį muilą, tai įdomu labai jo paskirtis
Iš tikro, alyvuoginis muilas toks daugiau gelsvai žalsvas realybėje, nes naudojau geros kokybės extra virgin aliejų. Kai supyliau į kibirą, tai truputį net žagtelėjau - tamsiai tamsiai žalias aliejus buvo. Tikėjausi žalio, bet ne tiek
Į šitą muilą išvis jokių priedų nededu, labai aš jį mėgstu tiesiog va tokį.
QUOTE(suprara @ 2011 03 31, 10:53)
tu mane labai moki uzkrest muilo virimu
jau vel noriu virt
grazu
grazus muiliukai
as irgi tokio nemacius
isivaizduoju, kad cia tiesiog sveiciamasis muilas
Evah, o juros druska paprasta balta dejai ar spalvota zalia? Ar zaluma cia su moliais isgavai?
jei nepaslaptis kiek mazdaug sveria tavo vienas gabalelis muilo?
Tai marš virt! Aš jau sekančią partiją planuoju, įkvėpimui
Jūros druską dėjau baltą, šįkart dažiau su oksidu - testavau, kas gaunasi. Dėjau minimaliausią nurodytą kiekį, bet vis vien man per daug
O druskiniai muilai yra labai mėgstami užsieniuose. Sako, kad jausmas lyg praustumeisi su nuglūdintu akmenuku. Padeda problematiškai odai, padeda gydyti žaizdeles, šauniai pilinguoja, pirtyje turėtų būti išvis fantastiškas.
Muilus paprastai pjaustau taip, kad išdžiūvę svertų apie 110-120g.
QUOTE(Ievulyte @ 2011 03 31, 11:41)
Labai malonu, kad zadi perskaityt, tikiuos ir atsiliepimu
vava, man tas pats, tik pamatau Evah muilus ir sakau - viskas, siandien darysiu muila, bet taip ir dazniausiai nesurandu laiko
Atsiliepimų būtinai bus.
QUOTE(rutulux @ 2011 03 31, 14:30)
Niu merginos pavarot
Evah, jau seniai noriu tokios formos medinės
, tik reik žiūrėt kas pagamins.
Ievulyte, labai gražus blogas, skaitysim,tikiuosi rasti daug info.
Niekaip neprisiruošiu paskutinio muilo foto įmest.
Čiupk bet kurį vyrą po ranka ir pagamins, nieko ten sudėtingo
Tik prispirt reik.
QUOTE(Babi* @ 2011 03 31, 17:35)
Net nežinau ar čia apnašos. Na, dalis muilo (buvusi dėžutės apačioje) yra balta, o visa likusi dalis gelsva. Pastebėjau, kad padėjus brandintis muilui baltąja puse į viršų ji pagelto
Būtų gerai fotkė, bet šiaip įtariu, kad muilas nepilnai gelio fazę praėjo. O liežuviu testavai abi vietas?