Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

Druska dedasi po pėdsako, o kiekis gali būti įvairus. Turėtų būti geras smile.gif Matysim po poros mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 03 30, 20:08)
Druska dedasi po pėdsako, o kiekis gali būti įvairus. Turėtų būti geras smile.gif Matysim po poros mėnesių.

as norejau paklausti apie ta Kastilijos muila ax.gif tai maisoma 100 % alyvuogiu aliejaus su sarmu g.gif ? ir viskas g.gif ?
Atsakyti
Alyvuogių aliejus, vanduo ir šarmas smile.gif Neturi tas muilas recepto išvis.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 03 30, 18:55)
Ievulyte, ačiū už komplimentus  4u.gif Bet nieko čia iš tikrųjų įspūdingo labai. Kada savo muilus fotkinsi? biggrin.gif

Ispudingi, tikrai 4u.gif mano paprastesni, be mandresniu papuosimu, gal del to, kad megstu juos i dezutes supakuot, , forminiams reiktu kazka mandro sugalvot, kaip graziai ipakuot smile.gif O muilus kasdien ruosiuos nufotkint, tik reiktu matyt, kas pas mane namie dedas, tai taptu aisku, kaip as nieko nespeju lotuliukas.gif Ir, prisipazinsiu, kazkaip neturiu gysleles forkinime, komponavime smile.gif dar rasau bloga
Atsakyti
Kad aš per daug irgi su tais papuošimais nesiterlioju, kas tuo momentu šauna į galvą biggrin.gif Galbūt todėl, kad priviriau jau tiek ir tiek šaunių, bet gana paprastai atrodančių muiliukų, norisi lengvų eksperimentų. Bet va alyvuogių kaip visada - pats paprasčiausias.
O gyslelės fotkinime, akivaizdu, kad ir aš neturiu lotuliukas.gif Tai va ir sustatau kaip sugalvoju, tiesiog, kad parodyt ką veikiu. O parodomuosius variantus patikiu jau fotografui.
Ir išvis, nuo blogo pirmiausia ir reikėjo pradėti. Matau daug įdomios informacijos, skaitysiu.
Atsakyti
Evah, nes išsižiojau pamačius alyvuoginio muilo kiekį bigsmile.gif O ta balta spalva natūraliai gavosi, ar gal ožkos pieno pylei? Nu man irgi jau taip knieti tą alyvuoginį išsivirt ax.gif
O muilas su druska tai čia turbūt ne rankom plaut, o į pirtį neštis ar pilingui daryt? Na niekad nesu net girdėjus apie tokį muilą, tai įdomu labai jo paskirtis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agee: 31 kovo 2011 - 08:44
QUOTE(Evah @ 2011 03 30, 17:16)
Na, kadangi niekas daugiau nesirodo, tai pasirodysiu aš. Ką nuveikiau per šias porą dienų:

tu mane labai moki uzkrest muilo virimu lotuliukas.gif jau vel noriu virt biggrin.gif grazu wub.gif

QUOTE(Ievulyte @ 2011 03 30, 21:28)
Ispudingi, tikrai  4u.gif  mano paprastesni, be mandresniu papuosimu, gal del to, kad megstu juos i dezutes supakuot, , forminiams reiktu kazka mandro sugalvot, kaip graziai ipakuot smile.gif O muilus kasdien ruosiuos nufotkint, tik reiktu matyt, kas pas mane namie dedas, tai taptu aisku, kaip as nieko nespeju  lotuliukas.gif Ir, prisipazinsiu, kazkaip neturiu gysleles forkinime, komponavime smile.gif dar rasau bloga

grazus muiliukai wub.gif

QUOTE(agee @ 2011 03 31, 08:36)
O muilas su druska tai čia turbūt ne rankom plaut, o į pirtį neštis ar pilingui daryt? Na niekad nesu net girdėjus apie tokį muilą, tai įdomu labai jo paskirtis  blush2.gif

as irgi tokio nemacius doh.gif isivaizduoju, kad cia tiesiog sveiciamasis muilas g.gif

Evah, o juros druska paprasta balta dejai ar spalvota zalia? Ar zaluma cia su moliais isgavai?
jei nepaslaptis kiek mazdaug sveria tavo vienas gabalelis muilo?
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 03 30, 21:40)
Kad aš per daug irgi su tais papuošimais nesiterlioju, kas tuo momentu šauna į galvą  biggrin.gif Galbūt todėl, kad priviriau jau tiek ir tiek šaunių, bet gana paprastai atrodančių muiliukų, norisi lengvų eksperimentų. Bet va alyvuogių kaip visada - pats paprasčiausias.
O gyslelės fotkinime, akivaizdu, kad ir aš neturiu  lotuliukas.gif Tai va ir sustatau kaip sugalvoju, tiesiog, kad parodyt ką veikiu. O parodomuosius variantus patikiu jau fotografui.
Ir išvis, nuo blogo pirmiausia ir reikėjo pradėti. Matau daug įdomios informacijos, skaitysiu.

Labai malonu, kad zadi perskaityt, tikiuos ir atsiliepimu biggrin.gif

QUOTE(suprara @ 2011 03 31, 10:53)
tu mane labai moki uzkrest muilo virimu lotuliukas.gif jau vel noriu virt biggrin.gif grazu wub.gif

vava, man tas pats, tik pamatau Evah muilus ir sakau - viskas, siandien darysiu muila, bet taip ir dazniausiai nesurandu laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Ievulyte, tiek geros informacijos surinkai i viena vieta! Saunuole! Perskaitysiu butinai. Tai beje sekasi netik megintuvelius pilstyti, bet ir rasyti! Idomu skaityti smile.gif
Ir man jau pribrendo laikas antrai partijai virti smile.gif
Atsakyti
Ievulyte, įlindau ir aš į tavo blogą thumbup.gif Būtinai reiks viską perskaityt, labai įdomu. Ir muiliukai labai gražūs, taip lygiai supjaustyti, gražiai supakuoti wub.gif
Atsakyti

Niu merginos pavarot thumbup.gif

Evah, jau seniai noriu tokios formos medinės smile.gif , tik reik žiūrėt kas pagamins.
Ievulyte, labai gražus blogas, skaitysim,tikiuosi rasti daug info.

Niekaip neprisiruošiu paskutinio muilo foto įmest.
Atsakyti
QUOTE(neriiinga @ 2011 03 31, 13:18)
Ievulyte, tiek geros informacijos surinkai i viena vieta! Saunuole! Perskaitysiu butinai. Tai beje sekasi netik megintuvelius pilstyti, bet ir rasyti! Idomu skaityti smile.gif
Ir man jau pribrendo laikas antrai partijai virti smile.gif

Aciu aciu 4u.gif Rasau, tik uzejus ikvepimui. Kazkaip seniai galejau viska bloge sutvarkyt, bet kol ner ikvepimo, tol ir palieku toki uzleista biggrin.gif (tik man tas psl nepatinka, kazkoks neisbaigtas, neleidzia graziai ir patogiai sudeliot, reiks i blogspot visa info sukelt )

QUOTE(agee @ 2011 03 31, 14:15)
Ievulyte, įlindau ir aš į tavo blogą  thumbup.gif Būtinai reiks viską perskaityt, labai įdomu. Ir muiliukai labai gražūs, taip lygiai supjaustyti, gražiai supakuoti  wub.gif

su tom pakuotem tai prasidejo zaidimo forma viskas, bet taip uzsivedziau, kad nebegalejau sustot biggrin.gif Kitos moka graziai priraisiot, suvyniot, o man toj vietoj fantazija nedirba rolleyes.gif

QUOTE(rutulux @ 2011 03 31, 14:30)
Niu merginos pavarot  thumbup.gif

Evah, jau seniai noriu tokios formos medinės  smile.gif , tik reik žiūrėt kas pagamins.
Ievulyte, labai gražus blogas, skaitysim,tikiuosi rasti daug info.

Niekaip neprisiruošiu paskutinio muilo foto įmest.

4u.gif
mediniu formeliu reik vyriskos puses prasyt, kad sukaltu, aisku buna pirkt ir internete, tik baisiai brangios.
Atsakyti