Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(saidošius @ 2011 03 24, 15:21)
sveikos, atsiprašau iš anksto jei kartosiuosi su klausimu, nes praeitos temos neskaičiau, deklaravau išvykimą iš Lietuvos 2010 07 mėn, atsidarius savo preliminarią deklaraciją matau, kad už 5 mėn turiu sumokėti psd, iki liepos mėn dirbau Lietuvos įmonėj, kaip man reikėtų pasielgti? palikti kaip yra ar visdelto pataisyti. Įvesti datą nuo kada deklaravau išvykimą ir tiesiog pataisyti psd? Nelabai suprantu, gal kas galit padėt?

o į mano klausimą niekas negali atsakyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2011 03 24, 16:15)
irgi ne blush2.gif Tai gal tada as paliksiu mano kaip yra,ir jo atskirai reikia uzpildyt

siaip tai galit savo siust,bet del viso ko paziurekit vyro deklaracija.Ka pas ji 17 laukeli irasyta,jei taip pat 1800 tai tada viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 24, 17:19)
siaip tai galit savo siust,bet del viso ko paziurekit vyro deklaracija.Ka pas ji 17 laukeli irasyta,jei taip pat 1800 tai tada viskas gerai.

Aciu,lendu ziureti jo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar truputi,paziurejau pazyma "DUOMENYS APIE PAJAMAS IR PAJAMŲ MOKESTĮ*"
ir prie vienos sumos parasyta ,neperkelta i paruosta deklaracija,ar cia irgi man reiktu padaryt kazka?gal zinote.

Paziurejau jo ,tai zinokite gi visur nuliai ir 17 langely.Musiau reiks mint mokesciu takus,kad sutvarkytu. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 24 kovo 2011 - 15:28
QUOTE(jovana @ 2011 03 24, 16:10)
jei preliminarioje nesukelta, tai jau teks rankytėm susivest

na bet kazkaip reikia kazka virsuj pasispausti, kad ideti paruosta faila i deklaracija, kazkaip pildydama mokesciu inspekcijoj nespejau visko uzfiksuot, ji ten taip greit man viska sumaige lotuliukas.gif o vyrui taip ir paliko netvarkyta, nes visu duomenu neturejau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lelka @ 2011 03 24, 16:06)
nu v.z taip,man kaip pilde ,klause apie vyra ,skau nedirbantis,gal kad pajamos jo nulines,ir pridejo man kazkiek lt,as net nezinau uz ka ten ax.gif Gal kad du vaikuciai pas mus?

tai matyt praejusiais metais, del to, kad vyrui nuliukai, jums i 17 langeli irase 3600lt (uz jus(1800) ir vyra(1800)- uz 2 vaikus). o jam i 17 langeli 0. ta pati galit padaryti ir siemet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 24 kovo 2011 - 15:33
QUOTE(lelka @ 2011 03 24, 16:22)
Aciu,lendu ziureti jo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dar truputi,paziurejau pazyma "DUOMENYS APIE PAJAMAS IR PAJAMŲ MOKESTĮ*"
ir prie vienos sumos parasyta ,neperkelta i paruosta deklaracija,ar cia irgi man reiktu padaryt kazka?gal zinote.

Paziurejau jo ,tai zinokite gi visur nuliai ir 17 langely.Musiau reiks mint mokesciu takus,kad sutvarkytu. cool.gif

Tai patikrinkit pazyma ir irasytus duomenys i preleminaria,berods 3 puslapis.O vyras dirbo praeitais metais?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 24, 17:31)
Tai patikrinkit pazyma ir irasytus duomenys i preleminaria,berods 3 puslapis.O vyras dirbo praeitais metais?

nedirbo visai.
nu va tikrai neirasyta viena suma,nebesuprantu nieko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 24 kovo 2011 - 15:35
QUOTE(lelka @ 2011 03 24, 16:32)
nedirbo visai.

Tai jam nera ka ir deklaruot,tai i 17 laukeli viska sau rasykit 3600.Ir dar karta paspauskit raudona saukstuka.
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2011 03 24, 16:32)
nedirbo visai.

bet birzoj stovejo, nes kitaip reikes susimoketi privaloma sveikatos draudima po 72lt/men, jei nemokejo
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 24, 17:35)
bet birzoj stovejo, nes kitaip reikes susimoketi privaloma sveikatos draudima po 72lt/men, jei nemokejo

Jo jo,stovejo DB.aciu
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2011 03 24, 16:36)
Jo jo,stovejo DB.aciu

Tai irasykit ta suma kuios truksta, i 17 laukeli visa 3600 ir spauskit saukstuka.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 24, 17:39)
Tai irasykit ta suma kuios truksta, i 17 laukeli visa 3600 ir spauskit saukstuka.

Aciu jums merginos uz info 4u.gif

Nu man vel klausimas iskilo,o grazintina suma ta turi pasikeist kaip parasaus 3600 tuos,ir ta suma kuri neirasyta buvo?
ir dar girdejau pletka,kad kazkaip grazina uz neisdirbtus metus,nes anais metais spalio men isejau is darbo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 24 kovo 2011 - 15:52
QUOTE(lelka @ 2011 03 24, 16:42)
Aciu jums merginos uz info  4u.gif

Nu man vel klausimas iskilo,o grazintina suma ta turi pasikeist kaip parasaus 3600 tuos,ir ta suma kuri neirasyta buvo?
ir dar girdejau pletka,kad kazkaip grazina uz neisdirbtus metus,nes anais metais spalio men isejau is darbo ax.gif

taip turi pasikeisti ivedus 3600, pabandykit ivesti 1800 ir pamatysit, po kiekvieno pataisymo spauskit sauktuka, kad uzfiksuotu pakeitima, nes kitaip nieko nerodys ax.gif

--------------------------------------------------

o as isduosiu paslapti, kad suma esanti 20 langelyje turi buti didesne uz L6 doh.gif
cia tiems kurie nori susigrazinti uz kazka... tai padariau isvada, kad su minimumu uz mokslus niekaip nesusigrazinsi schmoll.gif
pati vakar suzinojau ir dabar jauciuos taip stipriai apgauta... nes pernai uz mokslus bandziau susigrazinti per savo pajamas, kurios didesnes uz minimuma ir tai suma 20 langely nevirsijo L6 doh.gif (tai pasirodo zverisku pinigu netekau) - viena mamyte sake, kad galima neatsiimta dali ant kito zmogaus permesti, bet vakar vmi matyt konsultante nekokia papuole- tai nieko nezinau, negi dabar litus grazinsit, kad deklaracija pataisyti (na bet jei kalba eina apie kelis simtus litu- tai ko jau netaisyt man tos deklaracijos as geriau grazinsiu tuos kelis simtus litu, kad atgauti pilna suma)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 24 kovo 2011 - 16:04