Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Jurgitak @ 2011 04 01, 21:13)
Pasiimant pinigus, būtų apmokestinamos pajamos. Mokestį išskaičiuoja pinigus pervedantis asmuo.

apmokestinamos ar ne, priklauso nuo to, ar organizatorius moka loteriju apyvartos mokesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 01, 21:19)
apmokestinamos ar ne, priklauso nuo to, ar organizatorius moka loteriju apyvartos mokesti  4u.gif

Šiuo atveju, laimėjimas yra automobilis. Ir pusę sumos, kiek esu girdėjusi, moka ne loterija, bet automobilių pardavėjas. mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal yra zinoma kada bus sumoketi pinigai tiems, kas elektroniniu budu deklaravo iskart pasirodzius deklaracijoms??
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 04 02, 00:05)
o gal yra zinoma kada bus sumoketi pinigai tiems, kas elektroniniu budu deklaravo  iskart pasirodzius deklaracijoms??

Puslapiu atgal parašyta doh.gif seku, laukiu pinigėliu, bet neklausinėju, nes kiekvienam puslapį po du kartus būna parašyta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 21:15)
o kaip su laimejimais? tarkim laimi kokia masina, bet nuvaziaves pasiimi puse sumos? kaip tada? turi deklaruot laimeto automobilio suma ar ismoketa suma? ir koks procentas nuo laimejimo?

Man taip buvo, aš esu laimėjus Teleloto, bet išsyk pardaviau.. Jei domina, vėliau per bankininkystę prisijungsiu ir sužiūrėsiu, kaip ten deklaruota.. blush2.gif Senokai buvo, pamiršau jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giraffe: 02 balandžio 2011 - 07:28
sveiki,ka tik paskaiciau,kad galima susigrazint per deklaracijas 3 pakopos privacia kaupiamaja pencija,mano vyras tokia kaupia,bet deklaracijoj nieko tokio nemaciau,gal galit kas issamiau parasyt,gal kas asmeniskai susiduret? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 02, 18:56)
sveiki,ka tik paskaiciau,kad galima susigrazint per deklaracijas 3 pakopos privacia kaupiamaja pencija,mano vyras tokia kaupia,bet deklaracijoj nieko tokio nemaciau,gal galit kas issamiau parasyt,gal kas asmeniskai susiduret? 4u.gif

Jei tai III pakopa turėtų būt įtraukta. Ar pažymoje ji yra? gal tai II pakopa, nuo kurios negrąžina
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 02, 17:56)

tikrai taip, as kiekvienais metais uz tai susigrazinu. tik nesumaisykite su 2-os pakopos pensiju fondais. 3-os pakopos pensiju fondas reiskia, kad zmogus pats moka imokas i savo pasirinkta pensiju fonda, kai tuo tarpu 2-a pakopa reiskia, kad tam tikra procenta i zmogaus pasirinkta fonda perveda Sodra.
kiek sumoketa turetu matytis pazymoje skyrelyje "duomenys apie islaidas", o deklaracijoje deklaruojamos L priede.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 02, 21:00)
tikrai taip, as kiekvienais metais uz tai susigrazinu. tik nesumaisykite su 2-os pakopos pensiju fondais. 3-os pakopos pensiju fondas reiskia, kad zmogus pats moka imokas i savo pasirinkta pensiju fonda, kai tuo tarpu 2-a pakopa reiskia, kad tam tikra procenta i zmogaus pasirinkta fonda perveda Sodra.
kiek sumoketa turetu matytis pazymoje skyrelyje "duomenys apie islaidas", o deklaracijoje deklaruojamos L priede.

na jis per swed banka susitvarkes ta pencija ir ten kazkaip kaupiasi,tai cia bus taip,kad sodra perveda?as jau nebesuprantu....
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 03, 09:57)
na jis per swed banka susitvarkes ta pencija ir ten kazkaip kaupiasi,tai cia bus taip,kad sodra perveda?as jau nebesuprantu....

tai ar jis pats asmeniskai moka kazkiek kas menesi( ar du, ar tris) i ta penciju fonda ar nieko nemoka? jei kas kazkokilaikotarpi pervedinejat pinigelius i ji, tai bus 3 pakopos penciju fondas, kur patys kaupiates pinigus, ir kas metai galima kazkiek susigrazint deklaravus. o jei tiesiog pasiraset sutarti banke ir nieko nepervedinejat, tai bus 2 pakopos penciju fondas, i kuri tam tikra procenta pervedineja sodra, ir susigrazint nieko negalima deklaravimo budu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 03, 09:57)

tai pasiimkite sutarti ir pasiziurekite, arba metine fondo ataskaita (bent jau as gavau is savo pensiju fonda valdancios bendroves pries gera menesi). minetuose dokumentuose tikrai bus parasyta, kurios pakopos pensiju fondas. 4u.gif
Atsakyti
perziurejau deklaracija. Metines pajamos like tokios pat, viskas tas pats, nu bet galutine grazinama suma 4 litais mazesne (kaip cia taip gudriai) g.gif Reiks perdeklaruot, ar palikt taip, kaip yra unsure.gif

Pazymoj pajamos vienodom sumom isskirstytos, nors toli grazu ne vienodas sumas gavau g.gif o ir gruodi NPD netaike, tai tuo labiau sumos turi skirtis, net ir isskaiciuoto mokescio mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 04 balandžio 2011 - 00:37