Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(*Briggitte* @ 2011 04 01, 14:09)
o pas mane parasyta, kad pazyma atnaujinta, taciau perziurejus radau lygiai tokia pacia..kazkokia nesamone  schmoll.gif

tai labai gerai, nereikes i eiles gala perdeklaravus stoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 04 01, 14:09)
o pas mane parasyta, kad pazyma atnaujinta, taciau perziurejus radau lygiai tokia pacia..kazkokia nesamone  schmoll.gif

tai vadinasi nieko jums is naujo nereikia pildyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 01, 13:39)
Laukiu savo pazymos atnaujinimo...
Ar cia tik pas mane taip: Atsiprašome, įvyko klaida. ?
Nepavyksta prisijungti prie deklaravimas.vmi.

speju, kad uzblokavo internetine prieiga, nes balndzio 1 ir visi pradejo nesamoningas deklaracijas siuntineti lotuliukas.gif
arba siandien deklaraciju tikrinimo diena.... lotuliukas.gif (pasvajokim)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 balandžio 2011 - 13:14
Parašiau ir aš paklausimą. Per kiek laiko reikia tikėtis atsakymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 04 01, 14:37)
Parašiau ir aš paklausimą. Per kiek laiko reikia tikėtis atsakymo? g.gif

as kazkur per 3 dienas gavau.
Atsakyti
na va,isiunciau ir as laiska,ziuresim kada sulauksiu atsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 01, 14:47)
na va,isiunciau ir as laiska,ziuresim kada sulauksiu atsakymo g.gif

as kartais pagalvoju kaip jus visos stabdot deklaraciju tikrinima su savo tais laiskais ir skambuciais, vargses darbuotojos negali normaliai patikrint, nes kas minute sulaukia pasaliniu klausimu ar jau ar jau........ doh.gif juk dabar vienas ar keli darbuotojai priversti atsakinet i tuos laiskus ir skambucius ir negali normaliai patikrint deklaraciju.... lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 15:28)
as kartais pagalvoju kaip jus visos stabdot deklaraciju tikrinima su savo tais laiskais ir skambuciais, vargses darbuotojos negali normaliai patikrint, nes kas minute sulaukia pasaliniu klausimu ar jau ar jau........ doh.gif juk dabar vienas ar keli darbuotojai priversti atsakinet i tuos laiskus ir skambucius ir negali normaliai patikrint deklaraciju.... lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sara26: 01 balandžio 2011 - 14:33
Nematau nieko blogo,kad VMI kartą metuose tenka padirbėti panašiu kaip privačiame sektoriuje tempu. lotuliukas.gif
Maniškė tikrintoja vakar pasakė,kad jie dar deklaracijų netikrina ir skundėsi interesantų didele eile. Beje,mano deklaracijoje sumokėtas GPMas,patikslinus pažymas skiriasi vienu litu (susiapvalino ten kažkas),tai užtikrino,kad nereikia tikslinti ir,kad praeis. Na,jei nepraeis,nuvažiavusi akis išdraskysiu mirksiukas.gif

O kas tikrina deklaracijas galite susirasti paspaudę pranešimus mokėtojui,kur yra nurodyta tikrintojo vardas,pavardė,telefonas ir el.paštas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 01 balandžio 2011 - 14:38
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 14:28)

a jos uz tai nemazus pinigus gauna is musu kiseniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduoklisss: 01 balandžio 2011 - 14:45
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 01, 15:45)
a jos uz tai nemazus pinigus gauna is musu kiseniu mirksiukas.gif

nesutinku schmoll.gif nieko jos ten daug negauna ax.gif ju alga apie 1000 lt

katik gavau atsakyma is savo inspektores thumbup.gif klausiau apie savo ir MB deklaracijas, tai atrase taip kadangi vyro buvo pateikta 10 diena jau yra patikrinta ir nuo pirmadienio bus formuojami pirmieji sarasai pervesti pinigus tai MB bus itrauktas i sarasa o as kadangi savo tikslinau tai pateikiau 14 diena tai dar ji nepatikrinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viilmute: 01 balandžio 2011 - 14:53
QUOTE(egesichora @ 2011 04 01, 15:37)
O kas tikrina deklaracijas galite susirasti paspaudę pranešimus mokėtojui,kur yra nurodyta tikrintojo vardas,pavardė,telefonas ir el.paštas.

nieko panasaus pas mane nera, arba ne ten ieskau
atsidariau pranesimai moketojui, bet jokiu pavardziu schmoll.gif (bendras vmi numeriukas ir viskas)
ne pas visus jos buna kaip suprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 balandžio 2011 - 14:59