Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 01, 12:24)
panarsiau VMI ir nerandu kur rasyti jiems  blush2.gif gal galite pasakyt? ir man idomu kaip su ta mano dekleracija

Na man i pasta buvo atejas laiskas, kad deklaracija pateikta ir ten buvo VMI darbuotojo el.pastas ir tel pas katra galiu kreiptis. Tai as daba irgi parasiau uzklausima ar jau patikrinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 04 01, 12:12)
Na man i pasta buvo atejas laiskas, kad deklaracija pateikta ir ten buvo VMI darbuotojo el.pastas ir tel pas katra galiu kreiptis. Tai as daba irgi parasiau uzklausima ar jau patikrinta smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba visom laukianciom pinigeliu, man vakar atnaujino duomenis, dabar jau atitinka su sodros skaiciais. Siandien is naujo deklaravau. smile.gif

Gaila, kad ilgai laukus, reiks dar palaukt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazge @ 2011 04 01, 13:25)
Laba visom laukianciom pinigeliu, man vakar atnaujino duomenis, dabar jau atitinka su sodros skaiciais. Siandien is naujo deklaravau.  smile.gif

Gaila, kad ilgai laukus, reiks dar palaukt.  4u.gif

o as pabusiu blogiete blush2.gif gavau atnaujinima ir nedarysiu nieko lotuliukas.gif lauksiu laisko, ar ras klaida, jei ras- tada ir perdeklaruosiu, jei neras, gal pinigelius gausiu greiciau, nes jau busiu savo atlaukusi ir nereikes i eiles gala stotis lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 04 01, 13:12)

Dar galima VMI puslapyje pačioje apačioje kur VMI rekvizitai spausti: "Elektroniniai paklausimai "ir atsidaro paklausimų langas, ten surašai savo duomenis, užduodi klausimą ir į tavo nurodytą el. paštą atsiunčia atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 13:29)
o as pabusiu blogiete blush2.gif gavau atnaujinima ir nedarysiu nieko lotuliukas.gif lauksiu laisko, ar ras klaida, jei ras- tada ir perdeklaruosiu, jei neras, gal pinigelius gausiu greiciau, nes jau busiu savo atlaukusi ir nereikes i eiles gala stotis lotuliukas.gif ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiek suprantu atnaujinta pas tuos kur parasyta prie pazymos kad atnaujinta? nes paziurejau nei pas mane nei pas MB nera, jokiu atnaujinimu tik raso kada perziureta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 04 01, 13:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kiek suprantu atnaujinta pas tuos kur parasyta prie pazymos kad atnaujinta? nes paziurejau nei pas mane nei pas MB nera, jokiu atnaujinimu tik raso kada perziureta smile.gif

dar prie zodelio atnaujinta yra nurodyta data 03-31 (arba kitokia, kada paskutini kart atnaujinta)
Atsakyti
Laukiu savo pazymos atnaujinimo...
Ar cia tik pas mane taip: Atsiprašome, įvyko klaida. ?
Nepavyksta prisijungti prie deklaravimas.vmi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuoDuo: 01 balandžio 2011 - 12:41
ir pas mane tas pats
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 01, 13:39)
Laukiu savo pazymos atnaujinimo...
Ar cia tik pas mane taip: Atsiprašome, įvyko klaida. ?
Nepavyksta prisijungti prie deklaravimas.vmi.

siandien manes irgi neprileidzia prie deklaracijos, matyt labai apkrauta sistema, ir visi puola ziureti tu atnaujinimu... neleidzia sistemai net atsigauti ir bando po 10 kartu is eiles (as cia apie save) lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 01, 12:24)
panarsiau VMI ir nerandu kur rasyti jiems  blush2.gif gal galite pasakyt? ir man idomu kaip su ta mano dekleracija

Elektroniniai paklausimai
http://www.vmi.lt/lt...itemId=10215373
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 13:38)
dar prie zodelio atnaujinta yra nurodyta data 03-31 (arba kitokia, kada paskutini kart atnaujinta)

o pas mane parasyta, kad pazyma atnaujinta, taciau perziurejus radau lygiai tokia pacia..kazkokia nesamone schmoll.gif
Atsakyti