Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 01, 11:40)

Tai cia rasyti po 1200 ir vyro ir savo deklaracijoj?Ar pas save rasyti 1200,o jo 0?
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 01, 10:51)
Pokstas balandzio pirmosios proga?  biggrin.gif
Anksciau tokiu nesiusdavo  biggrin.gif

QUOTE(Juritute @ 2011 04 01, 10:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai tikriausiai, nes niekad tokių laiškų nesu gavusi biggrin.gif

tai dabar kam iš tikrųjų šiandieną jei pervestų niekas netikėtų biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 04 01, 12:02)
Tai cia rasyti po 1200 ir vyro ir savo deklaracijoj?Ar pas save rasyti 1200,o jo 0?

1200 litų jums abiems. Dalinkit tą sumą kaip jums labiau apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 01, 11:51)
Pokstas balandzio pirmosios proga?  biggrin.gif
Anksciau tokiu nesiusdavo  biggrin.gif

Praeitais metais taip pat esu gavusi,tai nes uzklausima jiems nesiuntet,todel ir negavot,jie automatiskai nesiuncia.
Atsakyti
o aš užpildžiau iš naujo ir vėl pateikiau, nes po vakarykščio atnaujinimo sumažėjo grąžinamų pinigų suma 2 lt. Gal paskubėjau, net pati dabar nebežinau doh.gif O jei ir vėl bus atnaujinimai doh.gif Beje dėl to atsakymo, tai juk JOLANCIUK siuntė užklausimą į VMI, tai gal ir gavo tokį atsakymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2011 04 01, 12:16)
o aš užpildžiau iš naujo ir vėl pateikiau, nes po vakarykščio atnaujinimo sumažėjo grąžinamų pinigų suma 2 lt. Gal paskubėjau, net pati dabar nebežinau doh.gif O jei ir vėl bus atnaujinimai doh.gif Beje dėl to atsakymo, tai juk JOLANCIUK siuntė užklausimą į VMI, tai gal ir gavo tokį atsakymą g.gif

Tikrai taip smile.gif gavau atsakima del savo uzklausimo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 01 balandžio 2011 - 11:19
Nežinau kam čia jau patikrino, kam pinigus pervedė, bet pasiskambinau bendruoju 1882 telefonu ir atsakymas buvo toks: "deklaracijos dar netikrinamos' unsure.gif ...... nu, nebent VMI sugalvojo papokštaut doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2011 04 01, 12:19)
Nežinau kam čia jau patikrino, kam pinigus pervedė, bet pasiskambinau bendruoju 1882 telefonu ir atsakymas buvo toks: "deklaracijos dar netikrinamos'  unsure.gif ...... nu, nebent VMI sugalvojo papokštaut  doh.gif  lotuliukas.gif

Siaip tai vakar as gavau ta laiska,tik kai neziurejau pasto,tai ir nemaciau atsakimo smile.gif as ir praeitais metais uzklausima dariau ir toki pat atsakima gavau,o po poros dienu ir pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 04 01, 12:07)
1200 litų jums abiems. Dalinkit tą sumą kaip jums labiau apsimoka mirksiukas.gif

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 01, 11:21)
Siaip tai vakar as gavau ta laiska,tik kai neziurejau pasto,tai ir nemaciau atsakimo  smile.gif as ir praeitais metais uzklausima dariau ir toki pat atsakima gavau,o po poros dienu ir pinigus  smile.gif

panarsiau VMI ir nerandu kur rasyti jiems blush2.gif gal galite pasakyt? ir man idomu kaip su ta mano dekleracija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 01 balandžio 2011 - 11:24
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 01, 08:14)
as suprantu, kad balandzio pirma drinks_cheers.gif , bet per tokius atsakymus doh.gif , neduok dieve patiketu- tai pertaisytu gera deklaracija klaidinagai doh.gif  doh.gif
deklaracija juk uz praejusius metus ir rasyti reikia 3600 (sie metai ne prie ko)

na, norejau parasyti, kad pokstas, tik jau nebeleido blush2.gif gaila per velai sugalvojau, kad liks nesuprastas

QUOTE(Bulbulka. @ 2011 04 01, 10:48)
O man dar klausymas kilo del moksleiviu, pvz. jei dvyliktokas baigia mokykla, tai iki liepos men. (kol dar mokosi) jis yra draudziamas valstybes, rugsejo men. tarkim eina mokytis i dienini skyriu i kokia nors mokslo istaiga, o rugpjutis - yra tuscias g.gif  ir jis skolingas PSD uz ta men., tai jam i darbo birza reikia tam menesiui.... doh.gif

del moksleiviu darustumo PSD jau buvo pernai isaiskinimas: abiturientai ir absolventai drausti iki einamuju metu spalio 1 d. placiau cia: nuoroda
Atsakyti
tai kaip dabar iseina? jei vakar patikslino duomenis, tai vel nauja deklaracija siusti?
Atsakyti