Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(laimasa @ 2011 03 31, 21:11)
Labas vakaras. Pildau deklaracija as pirma karta(vis kiti uzpildydavo) . atsiverciu savo bankini interneta ten yra deklaracija pildyti. tai vair nesuprantu. as dirbu as visa etata, vyras bedarbis(stovi darbo birzoje) auginame du vaikus 19metu. dar mokosi 12 klaseje ir 15metu. tai va. pernai kaip uz mane pilde tai as gavau pinigeliu ir uz vaikus nes vyras nedirbo ir man priskaiciavivo. atejo laiskas kad nemato kad mano dukra mokinasi. tai kaip man dabar parodyti kad ji dar mokinasi? turesiu vel pati eiti ir nesti popieriu is mokyklos? padekite man suprasti kaip ten pildyti ir ka nepildyti, tiesa as du menesius sirgau.

QUOTE(Bulbulka. @ 2011 03 31, 22:09)
tai irasykit i 17 langely - 3600 (cia ir bus pinigeliai kaip sakot uz vaikus)

nesutikciau, juk vyresnele 12-toke, taj siemet baigs, vadinasi baigsis ir teise i PNPD uz ja.
darykim prielaida, kad mokykla baigs liepa tuomet i 17 langeli galit rasyti tik 2600 (300*7+100*5).
o del irodymu, kad mokosi, taj gal galima isimti pazyma ar koki kita dokumenta is mokyklos, o tada nsukanuoti ir persiusti per EDS, kai teiksite deklaracija. nes siemet atsirado galimybe pateikti papildomus dokumentus, teikiant deklaracija. manau turetu uztekti.
beje, gal kas nors jau bande tokiu budu teikti papildomus dokumentus?

QUOTE(DuoDuo @ 2011 03 31, 21:24)
Mmm...nelabai as gaudausi mokesciuose  doh.gif Kol ziuriu i deklaracija, deliojuosi kas prie ko ir kodel, tai lyg ir aisku...o tik uzdarau ir viskas smile.gif Gal, jeigu tureciau susimoketi pati, tai butu didesnis noras issaiskinti:)
Bet pagalvojau, gal tos merginos drauge, kaip ir as, susigrazino ta pajamu mokesti.
Kai zmogus nesigaudo tame, tai tiksliai ir paklausti, ar pavadinti sudetingiau smile.gif
Manes irgi kai paklausia "uz ka tau vis grazina?", tai suformuluoti teisingai neiseina...  unsure.gif "Gera buvau, tai ir grazina  blush2.gifbiggrin.gif

na, kuo gilyn i miska, tuo daugiau medziu doh.gif sudetinga susigaudyt musiskuose istatymuose. bet tam juk ir yra si temele, kad dalintumes patirtim, aiskumes kilusias problemas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 04 01, 07:05)
Yra pinigai clap.gif: assa.gif
slap.gif kas patikėjo - su balandžio pirmąją biggrin.gif

Baikit juokus!!! poster_dont.gif Zmonems infarktus galite "ivaryti" doctor.gif

Pirma mintis buvo - o kodel pas mane nera? lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Pas mus su vyru bendras MPNPD už vaikus yra 5800. Vyras pildydamas deklaraciją įrašė 3000 (blogai pasiskaičiavo doh.gif ) Kad nereikėtų MB pildyti iš naujo ar galiu aš į savo deklaraciją 17 langely rašyti 2800lt, ar būtinai ta suma turi būti dalinama per pusę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berta: 01 balandžio 2011 - 07:37
Norejau pasitikslinti, jei statusas elektronineje sistemoje DOKUMENTAS PRIIMTAS, tai vadinasi su deklaracija viskas gerai ir galima ramiai laukti pinigeliu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2011 04 01, 08:43)
Norejau pasitikslinti, jei statusas elektronineje sistemoje DOKUMENTAS PRIIMTAS, tai vadinasi su deklaracija viskas gerai ir galima ramiai laukti pinigeliu?  g.gif  4u.gif

Jei be klaidu - laukite pinigeliu. Jei ras klaidu - gausit taisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2011 04 01, 08:32)
labas rytas  4u.gif
Pas mus su vyru bendras MPNPD už vaikus yra 5800. Vyras pildydamas deklaraciją įrašė 3000 (blogai pasiskaičiavo  doh.gif )  Kad nereikėtų MB pildyti iš naujo ar galiu aš į savo deklaraciją 17 langely rašyti 2800lt, ar būtinai ta suma turi būti dalinama per pusę  g.gif

gali irasyti sita suma, svarbu kad per abu buta tokia suma kuri priklauso smile.gif o procentaliai ja galima dalinti kaip jums geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
nesutikciau, juk vyresnele 12-toke, taj siemet baigs, vadinasi baigsis ir teise i PNPD uz ja.
darykim prielaida, kad mokykla baigs liepa tuomet i 17 langeli galit rasyti tik 2600 (300*7+100*5).
o del irodymu, kad mokosi, taj gal galima isimti pazyma ar koki kita dokumenta is mokyklos, o tada nsukanuoti ir persiusti per EDS, kai teiksite deklaracija. nes siemet atsirado galimybe pateikti papildomus dokumentus, teikiant deklaracija. manau turetu uztekti.
beje, gal kas nors jau bande tokiu budu teikti papildomus dokumentus?

Kodėl tik 2600Lt? Juk kalbama apie praeitus metus ir PNPD rašoma už praeitus metus, o ne kiek priklausytų šiais metais.
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 04 01, 07:09)
Ir pas mane thumbup.gif

ir pas mane yra biggrin.gif .....tik kol kas vmi saskaitoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2011 04 01, 08:43)
Norejau pasitikslinti, jei statusas elektronineje sistemoje DOKUMENTAS PRIIMTAS, tai vadinasi su deklaracija viskas gerai ir galima ramiai laukti pinigeliu?  g.gif  4u.gif

tai reiskia, kad deklaracija uzpildyta ir yra priimta vmi sistemos, bet dar nereiskia, kad patikrinta.
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2011 04 01, 08:21)

as suprantu, kad balandzio pirma drinks_cheers.gif , bet per tokius atsakymus doh.gif , neduok dieve patiketu- tai pertaisytu gera deklaracija klaidinagai doh.gif doh.gif
deklaracija juk uz praejusius metus ir rasyti reikia 3600 (sie metai ne prie ko)
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 04 01, 08:05)
Yra pinigai clap.gif: assa.gif
slap.gif kas patikėjo - su balandžio pirmąją biggrin.gif

Nu visai nejuokinga schmoll.gif tongue.gif

Bet "išdūrti" tai tikrai pavyko lotuliukas.gif

QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 04 01, 09:04)
ir pas mane yra biggrin.gif .....tik kol kas vmi saskaitoj lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 01, 08:14)
lotuliukas.gif Pokstininkes. 0,01 sekundes patikejau  doh.gif  lotuliukas.gif

doh.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 03 31, 13:15)
Tai čia nepriklauso nuo to kada pildei,reiškia...
Merginos,pažiūrėkite savo deklaravimus,nes Sodra šiandien duomenis tikslino.

Bent jau man ,pagaliau, teisingus duomenis sumetė.

Pas mane irgi pakeisti skaiciukai, is 6 irasu liko 3. Bet suma nesikeicia. Tik 10 Lt irasyta mazesne isskaiciuoto GPM suma. Bet preliminarioje ijungus ir bandant pildyti, grazinama suma nesikeicia. Tai jau laukiu pinigeliu biggrin.gif

QUOTE(Dudute @ 2011 03 31, 15:45)
Nesuprantu, kas čia per amžini duomenų atnaujinimai? Dabar jau nebeišskaidytos sodros išmokos, o į vieną viskas surašyta. Viskas tas pats, bet pajamų mokesčio suma 1 litu pamažėjus... Tai ką? vėl iš naujo pildyt ir siųst? O jei dar 5 kart taisys? g.gif

QUOTE(Dudute @ 2011 03 31, 16:09)
Pasukau į VMI, tai pasakė, kad jie mato, kad su mano deklaracija viskas gerai. Sakau tai šiandien patikslintos pažymos daugeliui. Sako, man sistema nieko nerodo. Jūsų deklaracija aktuali ir priimta, laukit pinigėlių. Sakau o kada tikėtis. Sako pirmieji pildę balandžio pradžioj turėtų sulaukt, bent jau taip žadama smile.gif  Tai va ir nebežinau ar taisyt man kažką ar palikt kaip yra g.gif

Patikrinkite sau, ar 33 langelyje keiciasi suma, ar ne? Man pazyma pakeite, bet 33 langelis liko toks pat, tai pildyti is naujo nebereikia.
Todel jie ir mato, kad jusu dekl. gera, nes matyt galutine suma nesikeicia.

Beje, balandzio 1 pokstas thumbup.gif
Atsakyti