Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(simukia @ 2011 03 31, 19:38)
taip puse etato ir tik 3 mėnesius, tai tokiu atveju negali grąžintis ką sodrai mokėjai? Nes draugė sakė kas neva ji grąžinosi  g.gif 

aš ir deklaravausi už mokslą noriu pinigėlių susigrąžinti, tik velnias žino ar pavyks   4u.gif  biggrin.gif

jei dirbote puse etato, ir neuzdirbote daugiau nei 470 lt/men, tai jums nebuvo iskaiciuota ne lito GPM, todel nieko nesusigrazinsite. galima butu imokas uz studijas deklaruoti sutuoktiniui (jei turite) arba tevams.
o tai, kas sumoketa Sodrai, deja, kol kas nera numatyta galimybes susigrazinti... gal jusu drauge kazka sumaise? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 31 kovo 2011 - 19:52
o tai tau, tai reiškiasi nieko gero... Deklaravausi už mokslą pati, nu bus kaip bus.. smile.gif Dėkoju už pagalbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 03 31, 20:50)
o tai, kas sumoketa Sodrai, deja, kol kas nera numatyta galimybes susigrazinti... gal jusu drauge kazka sumaise?  g.gif

g.gif O tai kaip as susigrazinu.... Pvz: Isskaiciuota pajamu mokescio suma = Grazintina pajamu mokescio suma.
Ir taip kasmet. I metus dirbu kokius 2-3 men. Ir visa ta pajamu mokescio suma man grazina.
Atsakyti
QUOTE(emca @ 2011 03 31, 20:17)
Deklaracijų tikrinimas dar nevyksta ir pinigų permokos dar negrąžinamos. O pirmiausiai gaus tie , kurie deklaravo elektroniniu būdu ir kurių deklaracijos praeis automatinę kontrolę t.y. bus nereikalingas papildomas tyrimas. Beje pakartotinis deklaracijos teikimas atitolina pinigų grąžinimo datą.

nu ir as tapati girdejau, o va musu visu kadangi turim vaiku reiks papildomai tikrinti ar teisingai irasem suma i 17 langeli ax.gif tai ir pinigelius veliau gausim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simukia @ 2011 03 31, 19:54)
o tai tau, tai reiškiasi nieko gero... Deklaravausi už mokslą pati, nu bus kaip bus.. smile.gif Dėkoju už pagalbą smile.gif

visada galima patikslinti deklaracija mirksiukas.gif

QUOTE(DuoDuo @ 2011 03 31, 20:02)
g.gif O tai kaip as susigrazinu.... Pvz: Isskaiciuota pajamu mokescio suma = Grazintina pajamu mokescio suma.
Ir taip kasmet. I metus dirbu kokius 2-3 men. Ir visa ta pajamu mokescio suma man grazina.

cia kalba ne apie sodros ismokas (kai esate VPA), o apie mokescius sodrai: VSD, PSD, kuriu susigrazinti negalima. o tai, apie ka jus kalbate, yra Gventoju pajamu mokestis, ji jus susigrazinate.
Atsakyti
Labas vakaras. Pildau deklaracija as pirma karta(vis kiti uzpildydavo) . atsiverciu savo bankini interneta ten yra deklaracija pildyti. tai vair nesuprantu. as dirbu as visa etata, vyras bedarbis(stovi darbo birzoje) auginame du vaikus 19metu. dar mokosi 12 klaseje ir 15metu. tai va. pernai kaip uz mane pilde tai as gavau pinigeliu ir uz vaikus nes vyras nedirbo ir man priskaiciavivo. atejo laiskas kad nemato kad mano dukra mokinasi. tai kaip man dabar parodyti kad ji dar mokinasi? turesiu vel pati eiti ir nesti popieriu is mokyklos? padekite man suprasti kaip ten pildyti ir ka nepildyti, tiesa as du menesius sirgau.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 03 31, 21:50)
visada galima patikslinti deklaracija  mirksiukas.gif
cia kalba ne apie sodros ismokas (kai esate VPA), o apie mokescius sodrai: VSD, PSD, kuriu susigrazinti negalima. o tai, apie ka jus kalbate, yra Gventoju pajamu mokestis, ji jus susigrazinate.

Mmm...nelabai as gaudausi mokesciuose doh.gif Kol ziuriu i deklaracija, deliojuosi kas prie ko ir kodel, tai lyg ir aisku...o tik uzdarau ir viskas smile.gif Gal, jeigu tureciau susimoketi pati, tai butu didesnis noras issaiskinti:)
Bet pagalvojau, gal tos merginos drauge, kaip ir as, susigrazino ta pajamu mokesti.
Kai zmogus nesigaudo tame, tai tiksliai ir paklausti, ar pavadinti sudetingiau smile.gif
Manes irgi kai paklausia "uz ka tau vis grazina?", tai suformuluoti teisingai neiseina... unsure.gif "Gera buvau, tai ir grazina blush2.gif " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2011 03 31, 23:11)
Labas vakaras. Pildau deklaracija as pirma karta(vis kiti uzpildydavo) . atsiverciu savo bankini interneta ten yra deklaracija pildyti. tai vair nesuprantu. as dirbu as visa etata, vyras bedarbis(stovi darbo birzoje) auginame du vaikus 19metu. dar mokosi 12 klaseje ir 15metu. tai va. pernai kaip uz mane pilde tai as gavau pinigeliu ir uz vaikus nes vyras nedirbo ir man priskaiciavivo. atejo laiskas kad nemato kad mano dukra mokinasi. tai kaip man dabar parodyti kad ji dar mokinasi? turesiu vel pati eiti ir nesti popieriu is mokyklos? padekite man suprasti kaip ten pildyti ir ka nepildyti, tiesa as du menesius sirgau.

tai irasykit i 17 langely - 3600 (cia ir bus pinigeliai kaip sakot uz vaikus), patikrinkit banko saskaita, visa kita sistema pati paskaiciuos (jei, kaip sakot, praeitais metais teiket, tai asmens duomenys - t.y. adresas, el.adresas bus jau irasyti) smile.gif
o jei ateis laiskas, tai jame bus tel.nr. vmi darbuotojos kuri tikrino jusu dekl-ja, paskambinkit ir paklauskit kokiu dok-tu reikia, nebutinai manau reikes nesti, galima bus nuskanuoti ir issiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakas! pas mane irgi nauja pazyma jau atsirado , jau visai kitokie duomenys irasyti! tai galvoju gal nuvaziuot i vmi! noriu paklaust , gal kuri zino, ar yra dabar kaip buvo kazkada tai zalgirio gatvej kad konsultantai padeda yzpildyt deklaracija per elektronine bankininkiste? gal kuri buvot jau ? ar eiles dideles ar ne?
Atsakyti
Yra pinigai clap.gif: assa.gif

slap.gif kas patikėjo - su balandžio pirmąją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 01 balandžio 2011 - 07:07
QUOTE(jovana @ 2011 04 01, 07:05)
slap.gif kas patikėjo - su balandžio pirmąją biggrin.gif

Ir pas mane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 04 01, 08:05)