Deklaracijų tikrinimas dar nevyksta ir pinigų permokos dar negrąžinamos. O pirmiausiai gaus tie , kurie deklaravo elektroniniu būdu ir kurių deklaracijos praeis automatinę kontrolę t.y. bus nereikalingas papildomas tyrimas. Beje pakartotinis deklaracijos teikimas atitolina pinigų grąžinimo datą.
na as deklaravau 22 diena ir dar ner, vis dar laukiu nesulaukiu, jau pirkinius nuplanavau anais metais deklaravau balandzio 21 tai grazino po keliu dienu. idomu kaip siais metais bus. gal balandzio 1 grazins
Noreciau paklausti. beja labas vakaras
Kaip zinoti kiek pinigeliu man grazins jei pas mane deklarascijoje tiek 31 tiek 32 ir 33 langeliai tusti visur isziurejau nera sumos.. esu studente, praeitais metais esu dirbusi ir uz studijas grazintis noriu, tai dabar susimasciau susigrazinsiu kiek nors tu pinigeliu ar ne Gal kas zinote kaip suzinoti suma?
QUOTE(simukia @ 2011 03 31, 19:22)
Noreciau paklausti. beja labas vakaras
Kaip zinoti kiek pinigeliu man grazins jei pas mane deklarascijoje tiek 31 tiek 32 ir 33 langeliai tusti visur isziurejau nera sumos.. esu studente, praeitais metais esu dirbusi ir uz studijas grazintis noriu, tai dabar susimasciau susigrazinsiu kiek nors tu pinigeliu ar ne Gal kas zinote kaip suzinoti suma?
Pirmiausia pasižiūrėk pažymą ar buvo išskaičiuota pajamų mokesčio.
QUOTE(emca @ 2011 03 31, 19:25)
Pirmiausia pasižiūrėk pažymą ar buvo išskaičiuota pajamų mokesčio.
Hmmm arba namatau arba nėra..
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 03 31, 18:52)
mano irgi patikslinti,is naujo deklaravau,vienu litu daugiau gausiu
Papildyta:
tai as is naujo deklaravau tai greiciau gausiu
Papildyta:
tai as is naujo deklaravau tai greiciau gausiu
ne tai turejau omeny norejau pasakyt, kad maziau reiktu laukti, jei deklaracija teikiama, pvz, rudeni. tuomet grazinimo terminas 1,5-2 savaites
QUOTE(simukia @ 2011 03 31, 19:28)
Ko nematai, pažymos ar pajamų mokesčio?
QUOTE(simukia @ 2011 03 31, 19:28)
o jus eikit i preliminaria deklaracija ir spauskit "pildyti", tuomet turetu viska suskaiciuot sistema
QUOTE(emca @ 2011 03 31, 19:31)
Ko nematai, pažymos ar pajamų mokesčio?
pazyma randu bet kur parašyta apie pajamų sumokėtą mokestį deja ne Pirmą kartą deklaruoju, tad dar neperkandau normaliai sistemos
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2011 03 31, 19:32)
o jus eikit i preliminaria deklaracija ir spauskit "pildyti", tuomet turetu viska suskaiciuot sistema
tai va kad svarbiausia, kad aš pildžiau online deklaraciją bet vistiek nerodė
QUOTE(simukia @ 2011 03 31, 19:34)
pazyma randu bet kur parašyta apie pajamų sumokėtą mokestį deja ne Pirmą kartą deklaruoju, tad dar neperkandau normaliai sistemos
Papildyta:
Papildyta:
tai gal dirbot tarkim puse etato? uz puse minimalios algos?
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 13:39)
bent jau pernai pirmiau gavo tie, kurie deklaravo namuose, o tie kurie vmi - gavo veliau.
Nezinau as pernai tikrai labai velai gavau, o pildiziau vos pasirodzius deklaracijoms ir pildziau namuose
QUOTE(Gemma @ 2011 03 31, 19:36)
tai gal dirbot tarkim puse etato? uz puse minimalios algos?
taip puse etato ir tik 3 mėnesius, tai tokiu atveju negali grąžintis ką sodrai mokėjai? Nes draugė sakė kas neva ji grąžinosi
aš ir deklaravausi už mokslą noriu pinigėlių susigrąžinti, tik velnias žino ar pavyks