Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Gemma @ 2011 03 31, 16:05)
tiesiog taip jau iseina, kad kas veliau deklaruoja, greiciau gauna pinigelius thumbup.gif

taip yra todel, kad terminas kai pateikia nelaiku yra 90 dienu, bet pagalvokit koks kiekis zmoniu teikia pvz rudeni, o koks kiekis kovo-balandzio menesiais. todėl ir negrazina taip greit smile.gif juk ten kiekviena deklracija dar zmogus tikrina
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 03 31, 14:15)
Tai čia nepriklauso nuo to kada pildei,reiškia...
Merginos,pažiūrėkite savo deklaravimus,nes Sodra šiandien duomenis tikslino.

Bent jau man ,pagaliau, teisingus duomenis sumetė.

siandien sodra duomenis tikslino tik mamoms.. nes zvilgtelejau i kitu deklaracijas, ju duomenu netikslino- tik mano..
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 16:29)
siandien sodra duomenis tikslino tik mamoms.. nes zvilgtelejau i kitu deklaracijas, ju duomenu netikslino- tik mano..

Mano irgi netikslinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 31, 16:30)
Mano irgi netikslinti  smile.gif

tada idomu, nes mano tikslinti maziausiai 3 kartus per si menesi g.gif (gal cia nuo miestu priklauso - gal siauliuose sodra kazka pertikrina?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 kovo 2011 - 15:33
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 16:32)
tada idomu, nes mano tikslinti maziausiai 3 kartus per si menesi g.gif (gal cia nuo miestu priklauso - gal siauliuose sodra kazka pertikrina?)

Man tik viena karta buvo patikslinta,berods 19 d. i viskas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 31, 16:34)
Man tik viena karta buvo patikslinta,berods 19 d. i viskas.

ups man 2 blush2.gif pirma duomenu imetima priskaiciavau doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kas čia per amžini duomenų atnaujinimai? Dabar jau nebeišskaidytos sodros išmokos, o į vieną viskas surašyta. Viskas tas pats, bet pajamų mokesčio suma 1 litu pamažėjus... Tai ką? vėl iš naujo pildyt ir siųst? O jei dar 5 kart taisys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 03 31, 16:45)
Nesuprantu, kas čia per amžini duomenų atnaujinimai? Dabar jau nebeišskaidytos sodros išmokos, o į vieną viskas surašyta. Viskas tas pats, bet pajamų mokesčio suma 1 litu pamažėjus... Tai ką? vėl iš naujo pildyt ir siųst? O jei dar 5 kart taisys? g.gif

Vat kiekviena karta,jei skirsis nors litu,reikes siust patikslinta.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 31, 15:49)
Vat kiekviena karta,jei skirsis nors litu,reikes siust patikslinta.

Tai kuo dažniau jie tikslins ir kuo dažniau siųsim pataisytas, tuo vėliau gausim pinigėlius? g.gif Taip išeina, kad 03.10 jau anuliuojasi ir bus, kad pateikiau 03.31? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 03 31, 16:52)
Tai kuo dažniau jie tikslins ir kuo dažniau siųsim pataisytas, tuo vėliau gausim pinigėlius? g.gif  Taip išeina, kad 03.10 jau anuliuojasi ir bus, kad pateikiau 03.31? g.gif

Taip
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 16:29)

biggrin.gif Tuomet mano vyra palaike mama? Jo atnaujinta, mano ne... Kame reikalas... g.gif biggrin.gif
Niekas ten neziuri, ar mama, ar tetis, ar seneslis, ar vakar pateikta, ar pries menesi ax.gif
Atsakyti
o tai kaip su tais, kurie pildo pačioj VMI? g.gif nei ten jie žiūri, kada kas patikslino duomenis, nei žino.. kažkokia nesamonė unsure.gif
Papildyta:
Pasukau į VMI, tai pasakė, kad jie mato, kad su mano deklaracija viskas gerai. Sakau tai šiandien patikslintos pažymos daugeliui. Sako, man sistema nieko nerodo. Jūsų deklaracija aktuali ir priimta, laukit pinigėlių. Sakau o kada tikėtis. Sako pirmieji pildę balandžio pradžioj turėtų sulaukt, bent jau taip žadama smile.gif Tai va ir nebežinau ar taisyt man kažką ar palikt kaip yra g.gif
Atsakyti