Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(jovana @ 2011 03 31, 14:49)
gi visad skelbia, kad eleltroninės pildytos bus patikrintos ir sumokėta greičiau
pas mane irgi visada taip būna... MB pirmas gauna  biggrin.gif

na tai visos juk elektronines (bene dar popieriniu buna?) - tik buna pildytos namuose, kitos pildytos vmi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 kovo 2011 - 14:00
QUOTE(Smiltele82 @ 2011 03 31, 12:40)
Negavau ir aš sad.gif, nors deklaravau iškart... Kažkodėl man kyla nuojauta, kad be gegužės reikaliukai sunkiai pajudės  g.gif

Skambinau į VMI paklaust, kada tikėtis pinigų blush2.gif

Tai sakė, kad, jeigu bus pinigėlių, pradės mokėt balandžio pradžioj... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 15:00)
na tai visos juk elektronines (bene dar popieriniu buna?) - tik buna pildytos namuose, kitos pildytos vmi.

Aišku, kad yra.. (bent jau aš žinau tokių variantų biggrin.gif )... o koks skirtumas namie, ar VMI????? Aš darbe pildau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 03 31, 15:06)
Aišku, kad yra.. (bent jau aš žinau tokių variantų  biggrin.gif )... o koks skirtumas namie, ar VMI????? Aš darbe pildau  biggrin.gif

na pernai bent jau tie kurie pilde uz vmi sienu- gavo greiciau, o kurie paciame vmi- kazkodel veliau g.gif (gal tik sutapimas nezinau, bet tiesiog toks pastebejimas)
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 15:09)
na pernai bent jau tie kurie pilde uz vmi sienu- gavo greiciau, o kurie paciame vmi- kazkodel veliau g.gif (gal tik sutapimas nezinau, bet tiesiog toks pastebejimas)

Jeigu prie kompu,tai nesvarbu ar VMI,ar namie,ar darbe,ar tulike,svarbiausia,kad per kompa,vat kai VMI pas konsultanta,kuris pats pildo,tai tada 90 dienu laikotarpi tik pinigeliu sulauksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 31, 15:14)
Jeigu prie kompu,tai nesvarbu ar VMI,ar namie,ar darbe,ar tulike,svarbiausia,kad per kompa,vat kai VMI pas konsultanta,kuris pats pildo,tai tada 90 dienu laikotarpi tik pinigeliu sulauksi smile.gif

as galvojau, kad tu popieriniu variantu nebera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 kovo 2011 - 14:23
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 15:22)
as galvojau, kad tu popieriniu variantu nebera...

yra smile.gif
Atsakyti
Bet užkniso tas deklaravimas negyvai doh.gif Vakar pateikiau deklaraciją, įlindau šiandien pažiūrėti ar po Sodros atnaujinimų niekas nepasikeitė ir vėl randu kitokią pažymą ir 2 litų skirtumą nuo naujos ir senos deklaracijos doh.gif Skambinu į VMI, atsakymas kaip visada: "deklaruokit naujai". Jomajo. Bet pažymoj kažkokios trys didelės sumos (gal kažkas susumuota g.gif ). Skambinausi į Sodrą, sako "deklaruota kas mėnesį" doh.gif Gal dar palaukt, o tada vėl pildyt, jei niekas nebepasikeis mastau.gif Taip nesinori tempti tų deklaracijų.

Įdomu, jei pas vyrą 0 už vaikus, ar nelauks kol aš deklaruosiuosi, kad jam išmokėtų? Jei būtų pas jį visa suma už vaikus, tai tikrai lauktų mano deklaracijos sulyginti ar ne per daug per abu prisirašėm, bet kai pas jį 0, gal nelauks unsure.gif
Atsakyti
gal kam bus aktualu del 2 proc. jei zmogus pateikia 2 proc. deklaracija, bet tikrinimo metu nustatoma, kad zmogus yra nors kelis litus skolingas gpm ar psd, tai jo 2 proc. niekas niekur neperveda.

del terminu. pernai turejau tokia apsiziopsojusia moteriske, kuri tik lapkricio menesi prisimine, kad as kazkada jai deklaruodavau. ir ka jus manot. padeklaravom ir jai per 1,5 savaites pinigelius grazino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 03 31, 15:54)
gal kam bus aktualu del 2 proc. jei zmogus pateikia 2 proc. deklaracija, bet tikrinimo metu nustatoma, kad zmogus yra nors kelis litus skolingas gpm ar psd, tai jo 2 proc. niekas niekur neperveda.

del terminu. pernai turejau tokia apsiziopsojusia moteriske, kuri tik lapkricio menesi prisimine, kad as kazkada jai deklaruodavau. ir ka jus manot. padeklaravom ir jai per 1,5 savaites pinigelius grazino rolleyes.gif

as irgi uz 2009 metus uzsipildziau tik lapkriti ir po poros savaiciu gavau pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 03 31, 15:56)
as irgi uz 2009 metus uzsipildziau tik lapkriti ir po poros savaiciu gavau pinigus smile.gif

tai juk deklaruot galima visus metus, iki geguzes 3 deklaruoja tik tie, kuriems privaloma arba nori.
Atsakyti
tiesiog taip jau iseina, kad kas veliau deklaruoja, greiciau gauna pinigelius thumbup.gif
Atsakyti