Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(lod @ 2011 03 31, 13:32)
sveikos,noriu paklausti.buvau nuejus i VMI.dave saskaita kur reikia pervesti pinigelius i VMI prie LR FM.noriu tai padaryti per savo el bankininkyste.ar galiu is savo saskaitos pinigus pervesti vyro vardu?ir dar,jei galiu is savo sakaitos,tai per kur reikia ieiti,nes ten turesiu irasyti vyro varda ar asmesn koda,kad zinotu jog gyventoju8 pajamu mokesti sumokejo butent tas asmuo kuriam ir reikejo.

reikia BŪTINAI daryti išplėstinį pavedimą, jis yra ilgesnis, nes kitaip pinigai užsiskaitys jums.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar vakare apie penktą pateikiau deklaraciją, ką tik gavau laišką iš VMI, kad deklaracija priimta. Tai viskas oki, vadinasi, ania? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2011 03 31, 13:59)
Sveikos  4u.gif

Vakar vakare apie penktą pateikiau deklaraciją, ką tik gavau laišką iš VMI, kad deklaracija priimta. Tai viskas oki, vadinasi, ania?  g.gif

reiskia, kad buvo priimta, bet tai nereiskia, kad buvo patikrinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 03 31, 14:00)
reiskia, kad buvo priimta, bet tai nereiskia, kad buvo patikrinta smile.gif

supratau 4u.gif o koks deklaracijos pavadinimas būna kai jau patikrina ir lieka tik laukti pinigėlių? 4u.gif sorry, jei vėl kartojuos su klausimais blush2.gif
Atsakyti
Na va drauge viena gavo vakar,pilde kovo 15 d.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 31, 14:08)

namuose pilde?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 14:10)
namuose pilde?

taip.
Atsakyti
Tai čia nepriklauso nuo to kada pildei,reiškia...
Merginos,pažiūrėkite savo deklaravimus,nes Sodra šiandien duomenis tikslino.

Bent jau man ,pagaliau, teisingus duomenis sumetė.
Atsakyti

bigsmile.gif ledai pajudejo... Dziugi zinia smile.gif
O pildymo data neturi jokios reiksmes, manau. As savo ir vyro deklaracijas visada pildau ir siunciu ta pacia diena. O pinigus gauname visada skirtingai. Pernai savaites skirtumas net buvo.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 03 31, 14:18)
O pildymo data neturi jokios reiksmes, manau. As savo ir vyro deklaracijas visada pildau ir siunciu ta pacia diena. O pinigus gauname visada skirtingai. Pernai savaites skirtumas net buvo.

cia nuo tikrintoju manau priklauso,jei greit patikrins,greit ir gausi ir nesvarbu kada pildei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 14:10)
namuose pilde?

gi visad skelbia, kad eleltroninės pildytos bus patikrintos ir sumokėta greičiau

QUOTE(DuoDuo @ 2011 03 31, 14:18)

pas mane irgi visada taip būna... MB pirmas gauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 03 31, 12:49)
O negalima rasyti kokio prasymo, kad aplamai netaikytu NPD, o tik deklaruojant  po to galima butu atsiimti pinigelius ?
Man, pvz, Sodra pritaike vos ne dviguba PNPD doh.gif
Vietoj 4800, pritaike 7200  doh.gif , dabar, aisku, reiks grazint...
Gal jie skaiciuoti nemoka ?  blink.gif

Aš parašius , kad netaikytų 4u.gif
Papildyta:

Reikia pradėti laukti ir man, išsiunčiau 03.14 rolleyes.gif
Atsakyti