Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(jovana @ 2011 03 31, 12:53)
Darbovietėje tai galima. Dabar pats žmogus turi rūpintis savo NPD. Turi būti visų darbuotojų prašymai taikyti/netaikyti NPD.. Buhalterės neatsakingos už tai....  mirksiukas.gif 
bet čia Sodra... tai nelabai žinau ar galima  g.gif .. nors  pamasčius, tai gi tokie įstatymai, kad jei gauni Sodros pinigus, tai lyg ir negali daugiau pajamų turėti?  čia reik pasigilinti..

Tikrai galima ir Sodroje prašyti, kad netaikytų. Pati neseniai prašymus dėl NPD ir PNPD rašiau. Aš, tiesą sakant, prašiau, kad taikytų, bet tikrai galima prašyti, kad netaikytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 31 kovo 2011 - 11:58
QUOTE(giedre_giee @ 2011 03 31, 12:57)

O kodel cia taip piktai????
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2011 03 31, 13:00)

tai kad visos klausineja, manau kai kas nors gaus tikrai pranes ir be paklausimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2011 03 31, 13:00)

o is ko sprendziate, kad piktai, gal jusu pacios nuotaika bloga - taip ir pasirode?
man tai labai aiskus tiesus atsakymas, be uzuolanku 4u.gif
Atsakyti
Ir būtų gražu, jei nors porą puslapėlių atgal pasiskaitytumėt prieš klausdama, juk dar šįryt merginos rašė, kad net pačią pirmą dieną deklaravusios nėra gavusios pinigėlių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 31 kovo 2011 - 12:15
QUOTE(giedre_giee @ 2011 03 31, 13:02)
tai kad visos klausineja, manau kai kas nors gaus tikrai pranes ir be paklausimo smile.gif

QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 13:05)
o is ko sprendziate, kad piktai, gal jusu pacios nuotaika bloga - taip ir pasirode?
man tai labai aiskus tiesus atsakymas, be uzuolanku 4u.gif

QUOTE(VaiVi @ 2011 03 31, 13:05)
Ir būtų gražu, jei nors porą puslapėlių atgal pasiskaitytumėt prieš klausdama, juk dar šįryt merginos rašė, kad net pačią pirmą dieną deklaravusios nėra gavusios pinigėlių ax.gif

Atsiprasau , kad paklausiau biggrin.gif

O siaip pinigu pervedimas nepriklauso nuo deklaravimo datos. Visiems skirtingai pervedineja ir neaisku kokia ten pas juos sistema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidrodine*: 31 kovo 2011 - 12:23
sveikos,noriu paklausti.buvau nuejus i VMI.dave saskaita kur reikia pervesti pinigelius i VMI prie LR FM.noriu tai padaryti per savo el bankininkyste.ar galiu is savo saskaitos pinigus pervesti vyro vardu?ir dar,jei galiu is savo sakaitos,tai per kur reikia ieiti,nes ten turesiu irasyti vyro varda ar asmesn koda,kad zinotu jog gyventoju8 pajamu mokesti sumokejo butent tas asmuo kuriam ir reikejo.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 03 31, 13:32)
sveikos,noriu paklausti.buvau nuejus i VMI.dave saskaita kur reikia pervesti pinigelius i VMI prie LR FM.noriu tai padaryti per savo el bankininkyste.ar galiu is savo saskaitos pinigus pervesti vyro vardu?ir dar,jei galiu is savo sakaitos,tai per kur reikia ieiti,nes ten turesiu irasyti vyro varda ar asmesn koda,kad zinotu jog gyventoju8 pajamu mokesti sumokejo butent tas asmuo kuriam ir reikejo.

Galit,per mokejimus,arba kur yra paieska per koda,tik nepamirskit varo pavardes ir asmens kodo vyro.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 03 31, 12:32)

Ta nurodykite mokejimo paskirtyje, jo varda, pavarde, asmens koda, adresa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2011 03 31, 13:20)
Atsiprasau , kad  paklausiau  biggrin.gif
O siaip pinigu pervedimas nepriklauso nuo deklaravimo datos. Visiems skirtingai pervedineja ir neaisku kokia ten pas juos sistema...

bent jau pernai pirmiau gavo tie, kurie deklaravo namuose, o tie kurie vmi - gavo veliau.
Atsakyti
Negavau ir aš sad.gif, nors deklaravau iškart... Kažkodėl man kyla nuojauta, kad be gegužės reikaliukai sunkiai pajudės g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 31, 13:37)
Galit,per mokejimus,arba kur yra paieska per koda,tik nepamirskit varo pavardes ir asmens kodo vyro.

QUOTE(Dudute @ 2011 03 31, 13:38)
Ta nurodykite mokejimo paskirtyje, jo varda, pavarde, asmens koda, adresa 4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif bandysiu
Papildyta:
pagal kodo paieska neranda g.gif .tai itariu,kad reikia per vietinio mokejimo pavedima bandyt. gal kuri bande per DnB NORD banka.
Atsakyti