Aš turbūt nelabai tiksliai išsireiškiau Turėjau omeny deklaracijas už 2009 metus. Pinigus mes jau gavę. Ar tikrai galima deklaruoti? Kad paskui problemų kokių nebūtų
QUOTE(VaiVi @ 2011 03 30, 21:53)
Aš turbūt nelabai tiksliai išsireiškiau Turėjau omeny deklaracijas už 2009 metus. Pinigus mes jau gavę. Ar tikrai galima deklaruoti? Kad paskui problemų kokių nebūtų
Taip, galima tikslint 5 metų senumo deklaracijas.
Reikės taip ir padaryti Porą skaičiukų pakeisti ir persiųsti failus nieko nekainuoja ir laiko tikrai daug neužims. Dabar turbūt ir poros litų valstybei nedovanočiau. Pikta aš ant jų
QUOTE(Luizė @ 2011 03 31, 06:02)
Keista, kad siemet atgausiu daugiau uz busto palukanas ir vaiko pinigus tik uz 6men. Ir pajamos 2010m.buvo mazesnes, nei uzpernai. O uz 2009m.atgavau maziau
o kas cia keisto? gal grizusi i darba daugiau uzdirbot, daugiau sumokejot, tai daugiau ir atgausit nei pernai. cia ivairiai gali buti.
QUOTE(Luizė @ 2011 03 31, 07:02)
Keista, kad siemet atgausiu daugiau uz busto palukanas ir vaiko pinigus tik uz 6men. Ir pajamos 2010m.buvo mazesnes, nei uzpernai. O uz 2009m.atgavau maziau
pas mane tas pats atgausiu daugiau nors pajamos buvo mazesnes nei deklaruojant pernai is suma skiriasi laabai zenkliai
man kazkaip galai nesueina niekaip..
o tarkim uz vaikus (kur 17 langeli ta nustatyta suma irasom) koki procenta ismoka ir nuo kokios sumos (kaip suprantu irgi nuo 20 langelio)?
sakau gal uz vaikus grazinami pinigeliai didesni buna- kai pajamos mazesnes?
tarkim jei susigrazini tik uz vaikus - tai 20 ir 21 langelis turi buti tusti?
Ar dirbantiems su verslo liudijimu grazina nors kiek pinigeliu ar ne ?
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 31, 09:12)
ne
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 31, 09:12)
mane irgi tas domina, nors kazkas rase, kad negrazina, o dar 5% reikia susimoket.
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 10:17)
mane irgi tas domina, nors kazkas rase, kad negrazina, o dar 5% reikia susimoket.
Tai gal nereikia deklaruoti tada net ?
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 31, 09:19)
turint verslo liudijima - deklaravimas yra privalomas
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 31, 08:19)
jei gavot pajamas, privalot susimokėti mokesčius
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 08:24)
turint verslo liudijima - deklaravimas yra privalomas
net jei su juo pajamų neuždirbote , rodote 0