Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

Aš turbūt nelabai tiksliai išsireiškiau ax.gif Turėjau omeny deklaracijas už 2009 metus. Pinigus mes jau gavę. Ar tikrai galima deklaruoti? Kad paskui problemų kokių nebūtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 03 30, 21:53)
Aš turbūt nelabai tiksliai išsireiškiau ax.gif Turėjau omeny deklaracijas už 2009 metus. Pinigus mes jau gavę. Ar tikrai galima deklaruoti? Kad paskui problemų kokių nebūtų g.gif

Taip, galima tikslint 5 metų senumo deklaracijas.
Atsakyti
aciuks.gif
Reikės taip ir padaryti smile.gif Porą skaičiukų pakeisti ir persiųsti failus nieko nekainuoja ir laiko tikrai daug neužims. Dabar turbūt ir poros litų valstybei nedovanočiau. Pikta aš ant jų aggressive.gif
Atsakyti
Keista, kad siemet atgausiu daugiau uz busto palukanas ir vaiko pinigus tik uz 6men. Ir pajamos 2010m.buvo mazesnes, nei uzpernai. O uz 2009m.atgavau maziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luizė @ 2011 03 31, 06:02)
Keista, kad siemet atgausiu daugiau uz busto palukanas ir vaiko pinigus tik uz 6men. Ir pajamos 2010m.buvo mazesnes, nei uzpernai. O uz 2009m.atgavau maziau g.gif

o kas cia keisto? gal grizusi i darba daugiau uzdirbot, daugiau sumokejot, tai daugiau ir atgausit nei pernai. cia ivairiai gali buti.
Atsakyti
QUOTE(Luizė @ 2011 03 31, 07:02)

pas mane tas pats atgausiu daugiau nors pajamos buvo mazesnes nei deklaruojant pernai g.gif is suma skiriasi laabai zenkliai g.gif
man kazkaip galai nesueina niekaip..

o tarkim uz vaikus (kur 17 langeli ta nustatyta suma irasom) koki procenta ismoka ir nuo kokios sumos (kaip suprantu irgi nuo 20 langelio)?
sakau gal uz vaikus grazinami pinigeliai didesni buna- kai pajamos mazesnes?

tarkim jei susigrazini tik uz vaikus - tai 20 ir 21 langelis turi buti tusti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 kovo 2011 - 07:43
Ar dirbantiems su verslo liudijimu grazina nors kiek pinigeliu ar ne ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 31, 09:12)
Ar dirbantiems su verslo liudijimu grazina nors kiek  pinigeliu ar ne ? 4u.gif

ne
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 31, 09:12)
Ar dirbantiems su verslo liudijimu grazina nors kiek  pinigeliu ar ne ? 4u.gif

mane irgi tas domina, nors kazkas rase, kad negrazina, o dar 5% reikia susimoket.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 10:17)
mane irgi tas domina, nors kazkas rase, kad negrazina, o dar 5% reikia susimoket.

Tai gal nereikia deklaruoti tada net ? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 31, 09:19)
Tai gal nereikia deklaruoti tada net ? doh.gif  biggrin.gif

turint verslo liudijima - deklaravimas yra privalomas
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 31, 08:19)
Tai gal nereikia deklaruoti tada net ? doh.gif  biggrin.gif

jei gavot pajamas, privalot susimokėti mokesčius

QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 08:24)
turint verslo liudijima - deklaravimas yra privalomas

net jei su juo pajamų neuždirbote drinks_cheers.gif , rodote 0