Jo, pas mane Aktualus Dekl-mo istorija, ir paskui ant pateikto dok-to spaudi, atsidaro ir ten yra tas statusas tai reiskia nesimato kada patikrintas as jau apsidziaugiau
as ir radau, kad aktuali
bet kas idomiausia - pateikimo budus prie kiekvienos deklaracijos matau skirtingus - Pateikta preliminariosios deklaracijos pagrindu pildant tiesiogiai portale - Pateikta vidiniame portale mokesčių mokėtojo - Pateikta persiunčiant failą
bet kas idomiausia - pateikimo budus prie kiekvienos deklaracijos matau skirtingus
- Pateikta preliminariosios deklaracijos pagrindu pildant tiesiogiai portale
- Pateikta vidiniame portale mokesčių mokėtojo
- Pateikta persiunčiant failą
Tai įdomu kokios nors įtakos turi, kokiu būdu pateikta? Nes man visada patogiausiai parsisiusti preliminaria deklaraciją, ją užsipildyti ir persiusti kaip failą..
Tai įdomu kokios nors įtakos turi, kokiu būdu pateikta? Nes man visada patogiausiai parsisiusti preliminaria deklaraciją, ją užsipildyti ir persiusti kaip failą..
O kažin visi nedaklaravę gauna tuos laiškus su skolom?
Mano vyras pareigūnas, deklaruot privalo. tai ir aš turiu. Ale man 200 reik sumokėt. Jei nedeklaruočiau? Gal prasmukčiau? Ar ten kokie nors procentai priauga dar?
Mano vyras pareigūnas, deklaruot privalo. tai ir aš turiu. Ale man 200 reik sumokėt. Jei nedeklaruočiau? Gal prasmukčiau? Ar ten kokie nors procentai priauga dar?
po geguzes men augs delspinigiai,bet ar visiems ateina laiskai tai neaisku,jei jusu vyras pareigunas ir privalo deklaruot,jo seimos nariai taip pat,tai yra tikimybe,kad jums ateis tas laiskas.
Gausit laišką po gegužės 1 d. į el. paštą, kad privalot deklaruoti pajamas, jeigu jau registravotės VMI kaip mokesčių mokėtojas ir jie turi Jūsų el. pašto adresą.
Ten niekas rankiniu būdu tų laiškų nesiunčia - viską daro mašina.
Kas dėl popierinių laiškų - abejoju, kad VMI siųs. Bet kuriuo atveju kabės skola ir jeigu kitais metais bus permoka GPM - tuomet VMI padarys užskaitą.
Jo, pas mane Aktualus
Dekl-mo istorija, ir paskui ant pateikto dok-to spaudi, atsidaro ir ten yra tas statusas
tai reiskia nesimato kada patikrintas as jau apsidziaugiau
Dar galima paziureti, kuria diena ta deklaracija tikrinta, ar tai patikslinti duomenys: ten raso, pvz kovo 19 pas mane (beje, sekmadieni) atnaujinta pazyma ir preliminari dekl., tai ir parasyta, salia ikoneles pacios dekl., kad 19 diena papildyta. Po to rodo, kad 20 d. tikrinta - tai cia mano pacios buvo atidarineta. Tai pagal tai gal matysis, kada jie ten lindo prie tu musu dekl.
Dar galima paziureti, kuria diena ta deklaracija tikrinta, ar tai patikslinti duomenys: ten raso, pvz kovo 19 pas mane (beje, sekmadieni) atnaujinta pazyma ir preliminari dekl., tai ir parasyta, salia ikoneles pacios dekl., kad 19 diena papildyta. Po to rodo, kad 20 d. tikrinta - tai cia mano pacios buvo atidarineta. Tai pagal tai gal matysis, kada jie ten lindo prie tu musu dekl.
aš tose deklaracijose visai žalia ir šiemet pirmi metai, kai noriu pildyti.. bandėm šnd su drauge, jau pildančia nebe pirmi metai, bet nelabai mums kas ten gavosi reikia dar pirmiausiai sudaryti el sutartį, bet čia iškart ir klupom gal galit kuri nors padėti nuo A iki Z, nes į pačią VMI ištrūkti nelabai turiu galimybės būčiau labai dėkinga
jei čia kas labai kartosis, tai galit pakonsultuoti ir per až