Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(ziezirb @ 2011 03 29, 23:14)
kai tuotarp, pries metus vmi pateiktoje deklaracijoje nurodytos metines pajamos, buvo mazesnes nei dabar matau sodroj.  biggrin.gif
Cia tokie skirtumai uz tuos pacius 2009m.  rolleyes.gif

Reikia žiūrėti pagal išmokėtas pajamas, o ne pagal priskaičiuotas. Kiek suprantu, kad už 2008 metus dalis pajamų buvo išmokėta 2009 metais, todėl tos sumos ir skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 03 30, 00:28)
Reikia žiūrėti pagal išmokėtas pajamas, o ne pagal priskaičiuotas. Kiek suprantu, kad už 2008 metus dalis pajamų buvo išmokėta 2009 metais, todėl tos sumos ir skiriasi.

Brrrr.... nieko nebesuprantu doh.gif

Tai lyg ir ziuriu pagal ismoketas g.gif
Perziurejau visas pildytas ir pateiktas deklaracijas vmi dar nuo 2006m, niekur jokiu kabliuku neradau. Kokios buvo pajamos, kiek sumoketa mokesciu ir susigrazinta permoku, viskas atitinka.

O va, uz 2009m..... buciau neikisus nosies patikrint, butu taip ir like nesusigrazinti dar kokie 300lt. Nes pagal vmi deklaracijoje pateiktus, kaip dabar matyti, klaidingus duomenis, praejusiais metais buvo susigrazinta ne visa permoka.

Nežiūrėsi, netikrinsi, tai jie ir apsimes nematą klaidų, mokesčių mokėtojų nenaudai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 03 30, 00:03)
O kai viską užpildau ir paspaudžiu pateikti deklaraciją, jau čia viskas patiekta skaitosi? beja gavau patvirtinimą i el.paštą, ai gal žinote kiek grąžina už mokslą kurią procentinę daliį, ar čia nuo pajamų idividualiai priklauso? 4u.gif

uz mokslus grazina 15% sumoketos sumos (ziureti L6 langelyje sumoketa suma minus 15%), 20 langelis turi buti didesnis uz L6, jei 20 langelyje esanti suma mazesne (i savo deklaracijos L6 irasote tokia pat suma, kuri yra 20 langelyje, o likusia dali uz mokslus galite irasyti i sutuoktinio, tevu ar globeju deklaracijas).
Atsakyti
QUOTE(ziezirb @ 2011 03 30, 00:21)
Nežiūrėsi, netikrinsi, tai jie ir apsimes nematą klaidų, mokesčių mokėtojų nenaudai.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Taip, bet tai kur teisybe???
Idomiausia tas, kad vis daugiau zmoniu patys domisi, netingi pasitikrinti, perskaiciuoti ir taip gal po truputi, po truputi tvarka atsiras tose deklaracijose g.gif
Atsakyti
Pas mane viska nesusipratimas doh.gif verysad.gif
31 langeli raso man -198
33 langeli raso 198
32 langeli 0
Tai kaip suprantu man turi grazinti tuos pinigelius? ax.gif
Bet raso klaida kai nera saskaita irasyti ( 35 langeli),raso irasykite saskaita ,ir yra geltonas velyvas g.gif
kaip irasyta saskaita (35 langeli),vel raso klaida, bet jau raudonas velyvas ax.gif (langelis nepildomas.t,t ) ax.gif
neko negaliu suprasti doh.gif blush2.gif daugiau ne kokiu klaidu neraso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 30 kovo 2011 - 12:01
QUOTE(VI-VA-VI @ 2011 03 30, 11:59)
Pas mane viska nesusipratimas doh.gif  verysad.gif
31 langeli raso man -198
33 langeli raso 198
32 langeli 0
Tai kaip suprantu man turi grazinti tuos pinigelius? ax.gif
Bet raso klaida kai nera saskaita irasyti ( 35 langeli),raso irasykite saskaita ,ir yra geltonas velyvas g.gif
kaip irasyta  saskaita  (35 langeli),vel raso klaida, bet jau raudonas velyvas ax.gif (langelis nepildomas.t,t ) ax.gif
neko negaliu suprasti doh.gif  blush2.gif

Taip, jums grazins 198 litus. O saskaita reikia irasyti i 35 langeli su lt raidemis priekyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 03 30, 12:01)
Taip, jums grazins 198 litus. O saskaita reikia irasyti i 35 langeli su lt raidemis priekyje 4u.gif
4u.gif Yra irasytas priekyje LT 35 landelija,
tik negaliu suprasti kodel raso klaida ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 30 kovo 2011 - 12:12
QUOTE(VI-VA-VI @ 2011 03 30, 11:59)
kaip irasyta  saskaita  (35 langeli),vel raso klaida, bet jau raudonas velyvas ax.gif (langelis nepildomas.t,t ) ax.gif
neko negaliu suprasti doh.gif  blush2.gif daugiau ne kokiu klaidu neraso smile.gif

bandykit perekrauti sistema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2011 03 30, 13:11)
4u.gif Yra irasytas priekyje LT  35 landelija,
tik negaliu suprasti kodel raso klaida ax.gif

patikrinkit,gal skaiciuka koki nedaraset ar su tarpais saskaitos numeri rasot.
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif

Neturiu kada skaityti temukių, gal kuri greitai man galės atsakyti,

nedarbo draudimo išmoka priskiriama apmokestinamosioms pajamoms ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2011 03 30, 14:03)
Sveikos, mergytės  4u.gif

Neturiu kada skaityti temukių, gal kuri greitai man galės atsakyti,

nedarbo draudimo išmoka priskiriama apmokestinamosioms pajamoms ar ne  g.gif

bedarbio pasalpa nedeklaruojama.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kazkuri cia rase apie statutus, jei dekl-ja pateikta ir yra irasas AKTUALI, tai reiskia kad ja jau patikrino?
Atsakyti