Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Gemma @ 2011 03 29, 14:41)
o cia siaip mintis pamastymui: ar nemanot, kad tie, kurie "skolingi", nedaro mums meskos paslaugos nesusimokedami? ta prasme, kol jie neprades moket "skolu", mums neprades grazint permoku.

Aš susimokėjau lotuliukas.gif .. turėtų MB jau pervest biggrin.gif

O šiaip tai pernai tik rudeniop parėjo laiškai skolininkams.. o grąžina gi iki liepos 1 d.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 03 29, 15:41)
na, man tai kazkaip keistai nuskambejo. tikrai nemanau, kad VMI darbuotoja imtu ir pasakotu savo vidinius dalykus....
14 dienu tai buvo 2008 m., kai dar krizes nebuvo rolleyes.gif

o cia siaip mintis pamastymui: ar nemanot, kad tie, kurie "skolingi", nedaro mums meskos paslaugos nesusimokedami? ta prasme, kol jie neprades moket "skolu", mums neprades grazint permoku.

tai terminas sumoketi iki geguzes 2d. cia tikrai ne nuo to priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 03 29, 14:27)
Tai čia abiems tėvams skirta 1200 arba po 600 kiekvienam

QUOTE(juliukas25 @ 2011 03 29, 14:28)
kadangi vienas vaikas tai is viso ir priklauso 1200lt (o taip butu abiem po 600lt), jei sau prisitaiket visa, tai reiskias ir  tevelio jau pasiemet  ax.gif
Aciu, supratau wink.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien skambinausi.Pasakė,kad deklaracija supildyta teisingai,duomenis jie mato gerus(tikruosius),nors mano "pažymose"rodo tas pačias "patikslintas" nesamones ir deklaracija dar sistemos nepatikrinta(teikiau 03,10). Kažkaip nelabai tikiu,kad mokėjimas prasidės kovo pabaigoje.
Atsakyti
Laba diena, aš vėl su klausimu, situacija tokia, moteris per pernai metus niekur nedirbo, tik buvo darbo biržoj, su sugyventiniu turi mergytę (4 metų) jis dirbantis, ar gerai suprantu, kad ji nedeklaruoja pajamų, o sugyventinis į 17 langelį turi pilną teisę įsirašyti 1200? Kurį priedą reikia pildyti pardavus metalo? pardavimas yra pažymoje bet neperkeltas, dėkui už atsakymus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saidošius @ 2011 03 29, 16:33)
Laba diena, aš vėl su klausimu, situacija tokia, moteris per pernai metus niekur nedirbo, tik buvo darbo biržoj, su sugyventiniu turi mergytę (4 metų) jis dirbantis, ar gerai suprantu, kad ji nedeklaruoja pajamų, o sugyventinis į 17 langelį turi pilną teisę įsirašyti 1200? Kurį priedą reikia pildyti pardavus metalo? pardavimas yra pažymoje bet neperkeltas, dėkui už atsakymus wink.gif

gali isirasyti visa suma, o metalas T priede liktais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viilmute: 29 kovo 2011 - 16:13
mergaites, as su klasusimu, kitaip tariant pagalbos..
noriu susigrazint man nepritaikyta NPD(turbut taip ji ivardiju... blush2.gif ), nes kai isedavau i biuleteni, sodra man pasakciuodavo netaikydama NPD ir sake, kad ji galesiu susigrazint per deklaracija. pernai taip ir dariau, bet siemet nebesusigaudau. pernai ir uzpernai berods reikejo irsyt ar tai man pritaikyta ar taikytina Npd, tai man paskui ta skirtuma ir grazindavo. dabar preliminarioje irasytas taikytinas, o kur irasyt man pritaikyta ir kaip ji susizinot ir nerandu... blush2.gif gal kuri galit pagelbet?
ACIU
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 03 29, 19:52)
mergaites, as su klasusimu, kitaip tariant pagalbos..
noriu susigrazint man nepritaikyta NPD(turbut taip ji ivardiju... blush2.gif ), nes kai isedavau i biuleteni, sodra man pasakciuodavo netaikydama NPD ir sake, kad ji galesiu susigrazint per deklaracija. pernai taip ir dariau, bet siemet nebesusigaudau. pernai ir uzpernai berods reikejo irsyt ar tai man pritaikyta ar taikytina Npd, tai man paskui ta skirtuma ir grazindavo. dabar preliminarioje irasytas taikytinas, o kur irasyt man pritaikyta ir kaip ji susizinot ir nerandu... blush2.gif gal kuri galit pagelbet?
ACIU

NPD sistema pati paskaiciuoja smile.gif nereikia ivedinet
reikia irasyt PNPD (cia uz vaikus), kadngi turit du vaikus, tai 1800 jei per pus su vyru, jei visa tai 3600, cia 17 langelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 03 29, 20:05)
NPD sistema pati paskaiciuoja smile.gif  nereikia ivedinet
reikia irasyt PNPD (cia uz vaikus), kadngi turit du vaikus, tai 1800 jei per pus su vyru, jei visa tai 3600, cia 17 langelis  mirksiukas.gif

na, taip sitas irasytas. tai ka tada kur reiketu dar irasyt, kad susigrazinciau pinigelius kuriuos praradau budama biuleteni, nes sodra nepritaike.... blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 03 29, 20:10)
na, taip sitas irasytas. tai ka tada kur reiketu dar irasyt, kad susigrazinciau pinigelius kuriuos praradau budama biuleteni, nes sodra nepritaike.... blush2.gif  blush2.gif

nenoriu nusissneket, bet pazymoj man rodo, kad jie netaike NPD ir berods taip ir zodziu sake...
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 03 29, 18:15)
na, taip sitas irasytas. tai ka tada kur reiketu dar irasyt, kad susigrazinciau pinigelius kuriuos praradau budama biuleteni, nes sodra nepritaike.... blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:

nenoriu nusissneket, bet pazymoj man rodo, kad jie netaike NPD ir berods taip ir zodziu sake...

o jus tikra, kad susigrazinsit, o ne primoketi reikes? nes biuletenis tai jau yra papildomos pajamos, kurios mazina priklausanti NPD...
kazka susigrazinsite tik tuo atveju, jei darboviete netaike NPD tais menesiais, kai turejote biuleteni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 29 kovo 2011 - 18:18
QUOTE(Gemma @ 2011 03 29, 20:17)
o jus tikra, kad susigrazinsit, o ne primoketi reikes? nes biuletenis tai jau yra papildomos pajamos, kurios mazina priklausanti NPD...
kazka susigrazinsite tik tuo atveju, jei darboviete netaike NPD tais menesiais, kai turejote biuleteni

2 metus is eiles susigrazindavau, o siemet jau rodo, kad 37 litus turiu primoket, bet as nesuprantu nieko visai, tai ir manau, kad jei pernai susigrazinau, tai ir siemet tureciau, be to dar kazka turetume susigrazint del darbo uzmokescio, kuri ismokejo ne gruodi, o sausi ir kazkas sake ten irgi buvo ne musu naudia, bet vladzia sake, kad ta skirtuma turetume susigrazint pildydami deklaracija... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 03 29, 18:23)
2 metus is eiles susigrazindavau, o siemet jau rodo, kad 37 litus turiu primoket, bet as nesuprantu nieko visai, tai ir manau, kad jei pernai susigrazinau, tai ir siemet tureciau, be to dar kazka turetume susigrazint del darbo uzmokescio, kuri ismokejo ne gruodi, o sausi ir kazkas sake ten irgi buvo ne musu naudia, bet vladzia sake, kad ta skirtuma turetume susigrazint pildydami deklaracija... ax.gif

jeigu biuletenis buvo pilna menesi ir sodra netaike NPD, tada teoriskai priklauso susigrazinti kazkiek, bet jei ta menesi ir dirbote, ir turejote biuleteni, tuomet gali buti, kad darboviete pritaike NPD (ir greiciausiai didesni negu priklauso, nes skaiciavo tik nuo "darbiniu pajamu"), todel atsiranda moketinas GPM.
o del gruodzio, taj turetu atsirasti kazkiek grazintino, bet jei biuleteniai buvo keli, labai gali buti, kad jie "suvalgo" ta grazintina, deja
Atsakyti