Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

sveikutes,

gavau kad deklaracija su klaidom,bet atsidarius ja pacia,man neleidzia jos taisyti,kur reik eiti,kad galeciau klaidas panaikinti?

Dekui
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2011 03 27, 20:40)
sveikutes,

gavau kad deklaracija su klaidom,bet atsidarius ja pacia,man neleidzia jos taisyti,kur reik eiti,kad galeciau klaidas panaikinti?

Dekui

Taip pat daryk,kaip ir pirma karta pildei,tik ziurek kur yra klaidos ir taisik.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 27, 19:53)
Taip pat daryk,kaip ir pirma karta pildei,tik ziurek kur yra klaidos ir taisik.

Yra pasirinkimas "Pildyti ankstesnės deklaracjos pagrindu".
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 03 27, 20:34)
nera. placiau apie mokslus galite pasiskaityti VMI tinklapyje. vienintelis apribojimas minetieji 25 %

o tas 25% cia kas ir nuo ko (sumoketi mokesciai nuo per metus uzdirbtos sumos?). tai tas 25% kuriam langelyje - 20? ar kazko vel nesuprantu.. zinau, kad i az klausiant protingesne atrodyciau, bet gal tokiu klausimu ne man vienai kyla, gal kam pravers (nes vien aklai supildzius- tai dar nereiskia, kad viska suprantu lotuliukas.gif )..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 27 kovo 2011 - 20:36
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 27, 22:34)
o tas 25% cia kas ir nuo ko (sumoketi mokesciai nuo per metus uzdirbtos sumos?). tai tas 25% kuriam langelyje - 20? ar kazko vel nesuprantu.. zinau, kad i az klausiant protingesne atrodyciau, bet gal tokiu klausimu ne man vienai kyla, gal kam pravers (nes vien aklai supildzius- tai dar nereiskia, kad viska suprantu lotuliukas.gif )..

isskaiciuotas pajamu mokestis per metus X 25 proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 03 27, 22:12)
isskaiciuotas pajamu mokestis per metus X 25 proc. mirksiukas.gif

user posted image labai aciu
user posted image
Atsakyti
O kazin ar yra koks limitas, nuo kokios sumos grazina, nes pas mane pvz. permoka yra 10 Lt. biggrin.gif , tai man teikti deklaracija ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(seglija @ 2011 03 28, 11:43)
O kazin ar yra koks limitas, nuo kokios sumos grazina, nes pas mane pvz. permoka yra 10 Lt. biggrin.gif , tai man teikti deklaracija ar ne g.gif

nuo 4 lt grazina, ir nuo 4lt moketi reikia smile.gif
Atsakyti
http://verslas.delfi...s.d?id=43696939
Atsakyti
Kazkas rasete Sodrai laiskus del klaidingu duomenu g.gif
kokiu e-mailu rasyti ? g.gif ,
nes parasiau jau pries savaite, tai jokio ats ax.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu ka reikia irasyti i neapmokestinamuju pajamu prieda?jis pas mane tuscias,kaip ten ka irasyti ar nieko nereikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 03 28, 14:19)
niekaip nesuprantu ka reikia irasyti i neapmokestinamuju pajamu prieda?jis pas mane tuscias,kaip ten ka irasyti ar nieko nereikia? 4u.gif

Ištrinkit tą priedą, jei tokių pajamų neturėjot 4u.gif
Atsakyti