Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 25, 23:19)
O kaip zmones taiko,kai ne visus metus pradirbe,manau taip pat ir tokioj situacijoj galima. g.gif  idomu cia.
Papildyta:

Pazyma kur prie preleminarios yra,bet ir nepamaisis ta pazyma sutikrint su sodros duomenimis,nes labai daug neatitikimu randa merginos.

pradedu galvot, kad kaimas yra kaimas ir pacios darbuotojos tingi zmogui padet pildyt, tiksliau sake pacios pildo, tai matyt eiliu nenori ir sako, kad uz abu taikyti negalima ir isvis nieko nesusigrazins... doh.gif na patyliu, o maniau cia tik su socialiniu taip buna...
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 23:20)
merginos, paaskinkit man zaliai, ka tai reiskia "draustas valstybes lesoms"" ir pazymoje is VMi pazyemta, kad sausio -kovo menesiais nebuvau drausta, o kitus menesius drausta. kaip cia suprast? blink.gif
cia kaip iseina, kad sausio - kovo menesiais darboviete manes nedraude socilainiu draudimu, o kai isejau balandi i dekreta - tapau draudziama?

Jus ir buvot drausta tik ne valstybes lesomis,o darbo.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 23:20)
merginos, paaskinkit man zaliai, ka tai reiskia "draustas valstybes lesoms"" ir pazymoje is VMi pazyemta, kad sausio -kovo menesiais nebuvau drausta, o kitus menesius drausta. kaip cia suprast? blink.gif
cia kaip iseina, kad sausio - kovo menesiais darboviete manes nedraude socilainiu draudimu, o kai isejau balandi i dekreta - tapau draudziama?

bet ten kur uzrasas jog esate dirbanti tuose menesiuose yra zodelis "TAIP"- kuris reiskia kad buvote drausta ne valstybes lesomis, o darbovietes.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 26, 00:23)
bet ten kur uzrasas jog esate dirbanti tuose menesiuose yra zodelis "TAIP"- kuris reiskia kad buvote drausta ne valstybes lesomis, o darbovietes.

ne kaip tik atvirksciai - sausio-kovo menesiais da dirbau ir ten parasyta NE, o nuo balandzio - kai isejaui dekreta - parasyta - TAIP;

na jolanciukas man paaiskino - supratau 4u.gif
o tai jau cia kazkaip buvau pradejus nerimauti;

o dabar sakykite kaip suprast - kad preliminarioje deklaracijoje pirmas puslpais visai neuzpildytas (ne mano kontaktai) bet jokia finansine informacija nepildyta , nei jokie ten MNPD (ar cia nereikia ar cia paciai ziuretis)ka reik ten supildyti.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 23:29)
ne kaip tik atvirksciai - sausio-kovo menesiais da dirbau ir ten parasyta NE, o nuo balandzio - kai isejaui dekreta - parasyta - TAIP;

na jolanciukas man paaiskino - supratau  4u.gif
o tai jau cia kazkaip buvau pradejus nerimauti;

o dabar sakykite kaip suprast - kad preliminarioje deklaracijoje pirmas puslpais visai neuzpildytas (ne mano kontaktai) bet jokia finansine informacija nepildyta , nei jokie ten MNPD (ar cia nereikia ar cia paciai ziuretis)ka reik ten supildyti.

Ojus pacioj sistemoj pildot,ar forma persiuntet i kompjuteri?
Vikosiuks turejo omeny kaip ir as antroj grafoj kur yra dirbanti parasyta "taip",kur valstybes lesomis "ne"o paskui kai isejot i dekreta tai dviejuose grafuose parasyta "taip"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 25 kovo 2011 - 22:33
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 26, 00:31)
Ojus pacioj sistemoj pildot,ar forma persiuntet i kompjuteri?

pakolkas dar tik atsidariau ta elektronini deklaravima ir pasiziurejau ka ten man VMI yra supildziusi, nu ir dabar galvoju ar man cia dar reik kazka pildyti, ta finansine informaciaj as susitikrinsiu;
gal sakot reiktu parsisiusti ir tada ziureti ar programa mes klaidas?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 23:33)
pakolkas dar tik atsidariau ta elektronini deklaravima ir pasiziurejau ka ten man VMI yra supildziusi, nu ir dabar galvoju ar man cia dar reik kazka pildyti, ta finansine informaciaj as susitikrinsiu;
gal sakot reiktu parsisiusti ir tada ziureti ar programa mes klaidas?

pacioj sistemoj pildykit,ten taip pat galima ziuret kokios klaidos yra,raudonas saukstukas virsuj.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 26, 00:35)
pacioj sistemoj pildykit,ten taip pat galima ziuret kokios klaidos yra,raudonas saukstukas virsuj.

ten paciam VMI puslapyje? nu reik ziuret;
bet jusu nuomone - tas pirmas deklaracijos puslapis turetu bent kiek buti uzpildytas (finansine informacija)?

ir va dar klausimas iskilo, vyras paemes paskola bustui jau 7 metai, visa laika grazindavo kazkietkati, o siais metais pas vyra deklaracijoje jokio grazinimo, net uz gyvybes draudima;
ar cia nuo siu metujau nebegrazina?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 23:38)
bet jusu nuomone - tas pirmas deklaracijos puslapis turetu bent kiek buti uzpildytas (finansine informacija)?

ir va dar klausimas iskilo, vyras paemes paskola bustui jau 7 metai, visa laika grazindavo kazkietkati, o siais metais pas  vyra deklaracijoje jokio grazinimo, net uz gyvybes draudima;

"Šiemet deklaruodami pajamas gyventojai gali susigrąžinti GPM permokas už dalį sumokėtų gyvybės draudimo įmokų, mokestį už studijas aukštojoje ar profesinėje mokykloje, dalį sumokėtų įmokų į trečiosios pakopos pensijų draudimo fondą, už iki 2009 m. paimtą būsto paskolą ir už iki 2009 m. pirktus kompiuterius su programine įranga ar įsirengę interneto prieiga."
Gal paciam reikia irasyti.O del pirmo puslapio tai turi buti uzpildytas,ne pilnumoj,bet turi buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 25 kovo 2011 - 22:42
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 26, 00:41)
"Šiemet deklaruodami pajamas gyventojai gali susigrąžinti GPM permokas už dalį sumokėtų gyvybės draudimo įmokų, mokestį už studijas aukštojoje ar profesinėje mokykloje, dalį sumokėtų įmokų į trečiosios pakopos pensijų draudimo fondą, už iki 2009 m. paimtą būsto paskolą ir už iki 2009 m. pirktus kompiuterius su programine įranga ar įsirengę interneto prieiga."
Gal paciam reikia irasyti.O del pirmo puslapio tai turi buti uzpildytas,ne pilnumoj,bet turi buti.

na vadinasi teks prisesti ir rimtai viska perziureti

gal dar reiktu kokius duomenis is sodros puslapio parsisiuti, sutirkinti ar VMI teisingai viska gavo?

aciu
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 23:38)

ir va dar klausimas iskilo, vyras paemes paskola bustui jau 7 metai, visa laika grazindavo kazkietkati, o siais metais pas  vyra deklaracijoje jokio grazinimo, net uz gyvybes draudima;

o jus tikrai preleminare deklaracija atidaret,nes kazkaip keista,kad nieko nera uzpildyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 26, 00:48)
o jus tikrai preleminare deklaracija atidaret,nes kazkaip keista,kad nieko nera uzpildyta  g.gif

na ten kiti puspaliai uzpildyti, o va tas pirmas visai ne;
nu tikrinsiuos tikrinsiuos ryt - naujom issimiegojusiom akim smile.gif

aciu
Atsakyti