tai kiek supratau, jei yra 33 langelyje minusas ir reikia sumoketi man, tai turiu moketi i ta saskaita kur pirmame puslapyje yra? O ka rasyti paskirtyje?
QUOTE(tinuska @ 2011 03 25, 20:19)
tai kiek supratau, jei yra 33 langelyje minusas ir reikia sumoketi man, tai turiu moketi i ta saskaita kur pirmame puslapyje yra?
Taip,tik koda mokejimo teisinga iveskit,nesumaisikit su PSD kodu.
Jeigu vyras turi 2 vaikus, pirma vaika neaugina (issiskyres su vaiko motina, moka alimentus), koki pnpd turetu taikyti uz antra vaika? kaip manot tiesiog pasvarsciau, iskylo toks klausymas, gal kam ir naudingas bus
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 03 25, 22:18)
Jeigu vyras turi 2 vaikus, pirma vaika neaugina (issiskyres su vaiko motina, moka alimentus), koki pnpd turetu taikyti uz antra vaika? kaip manot tiesiog pasvarsciau, iskylo toks klausymas, gal kam ir naudingas bus
Man atrodo 12*100,nes pirma vaika neaugina todel jis sau netaiko,o kitoj seimoj tai skaitosi irgi pirmas vaikas
merginos gal kas zinot kaip su pajamu deklravimu isejus motinyste atostogu
sakykite ar ta deklaracija kuri buna preliminari (VMI paruosta) - buna tiksli, ar man ja rektu dar paciai pildyti papildomai?
jei motinystes atostogu isejau 2010 rugpjuti
aciu
sakykite ar ta deklaracija kuri buna preliminari (VMI paruosta) - buna tiksli, ar man ja rektu dar paciai pildyti papildomai?
aciu
dar toks klausimas - tarkim situacija tokia: mamyte vaiko auginimo atostogose iki 2 metu. bankrutuoja darboviete, likusius menesius moka valstybe (ar kazkas kam ten priklauso) - tai ar tokiu atveju galima taikyt sau pnpd uz abu vaikus ir abu tevus?
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 22:57)
aciu
aciu
Sutikrinkit preleminare ir pazyma,jei duomenys teisingi,tada pildikit.
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 22:58)
dar toks klausimas - tarkim situacija tokia: mamyte vaiko auginimo atostogose iki 2 metu. bankrutuoja darboviete, likusius menesius moka valstybe (ar kazkas kam ten priklauso) - tai ar tokiu atveju galima taikyt sau pnpd uz abu vaikus ir abu tevus?
uz tevus joks PNPD netaikomas,tik uz vaikus man atrodo galima.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 25, 23:00)
uz tevus joks PNPD netaikomas,tik uz vaikus man atrodo galima.
ne taip gal issireiskiau- taprasme abieju tevu pnpd uz abu vaikus.. nes vyras nedeklaruoja..
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 23:07)
ne taip gal issireiskiau- taprasme abieju tevu pnpd uz abu vaikus.. nes vyras nedeklaruoja..
Galima,o kodel ne.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 25, 23:08)
Galima,o kodel ne.
o kodel mokesciu inspekcijoj zmogui aiskina, kad negalima, nes liksi skoloj? tai zmogus ir nedeklaravo... as sakau negali taip buti...
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 23:12)
o kodel mokesciu inspekcijoj zmogui aiskina, kad negalima, nes liksi skoloj? tai zmogus ir nedeklaravo... as sakau negali taip buti...
O kaip zmones taiko,kai ne visus metus pradirbe,manau taip pat ir tokioj situacijoj galima. idomu cia.
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 22:57)
aciu
aciu
Pazyma kur prie preleminarios yra,bet ir nepamaisis ta pazyma sutikrint su sodros duomenimis,nes labai daug neatitikimu randa merginos.
merginos, paaskinkit man zaliai, ka tai reiskia "draustas valstybes lesoms"" ir pazymoje is VMi pazyemta, kad sausio -kovo menesiais nebuvau drausta, o kitus menesius drausta. kaip cia suprast?
cia kaip iseina, kad sausio - kovo menesiais darboviete manes nedraude socilainiu draudimu, o kai isejau balandi i dekreta - tapau draudziama?
cia kaip iseina, kad sausio - kovo menesiais darboviete manes nedraude socilainiu draudimu, o kai isejau balandi i dekreta - tapau draudziama?