Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

tai kiek supratau, jei yra 33 langelyje minusas ir reikia sumoketi man, tai turiu moketi i ta saskaita kur pirmame puslapyje yra? O ka rasyti paskirtyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinuska: 25 kovo 2011 - 19:23
QUOTE(tinuska @ 2011 03 25, 20:19)
tai kiek supratau, jei yra 33 langelyje minusas ir reikia sumoketi man, tai turiu moketi i ta saskaita kur pirmame puslapyje yra?

Taip,tik koda mokejimo teisinga iveskit,nesumaisikit su PSD kodu.
Atsakyti
Jeigu vyras turi 2 vaikus, pirma vaika neaugina (issiskyres su vaiko motina, moka alimentus), koki pnpd turetu taikyti uz antra vaika? kaip manot ax.gif tiesiog pasvarsciau, iskylo toks klausymas, gal kam ir naudingas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 03 25, 22:18)
Jeigu vyras turi 2 vaikus, pirma vaika neaugina (issiskyres su vaiko motina, moka alimentus), koki pnpd turetu taikyti uz antra vaika? kaip manot ax.gif tiesiog pasvarsciau, iskylo toks klausymas, gal kam ir naudingas bus smile.gif

Man atrodo 12*100,nes pirma vaika neaugina todel jis sau netaiko,o kitoj seimoj tai skaitosi irgi pirmas vaikas g.gif
Atsakyti
merginos gal kas zinot kaip su pajamu deklravimu isejus motinyste atostogu
sakykite ar ta deklaracija kuri buna preliminari (VMI paruosta) - buna tiksli, ar man ja rektu dar paciai pildyti papildomai?
jei motinystes atostogu isejau 2010 rugpjuti

aciu 4u.gif
Atsakyti
dar toks klausimas - tarkim situacija tokia: mamyte vaiko auginimo atostogose iki 2 metu. bankrutuoja darboviete, likusius menesius moka valstybe (ar kazkas kam ten priklauso) - tai ar tokiu atveju galima taikyt sau pnpd uz abu vaikus ir abu tevus?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 22:57)
sakykite ar ta deklaracija kuri buna preliminari (VMI paruosta) - buna tiksli, ar man ja rektu dar paciai pildyti papildomai?

aciu  4u.gif

Sutikrinkit preleminare ir pazyma,jei duomenys teisingi,tada pildikit.
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 22:58)
dar toks klausimas - tarkim situacija tokia: mamyte vaiko auginimo atostogose iki 2 metu. bankrutuoja darboviete, likusius menesius moka valstybe (ar kazkas kam ten priklauso) - tai ar tokiu atveju galima taikyt sau pnpd uz abu vaikus ir abu tevus?

uz tevus joks PNPD netaikomas,tik uz vaikus smile.gif man atrodo galima.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 25, 23:00)
uz tevus joks PNPD netaikomas,tik uz vaikus  smile.gif  man atrodo galima.

ne taip gal issireiskiau- taprasme abieju tevu pnpd uz abu vaikus.. nes vyras nedeklaruoja..
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 23:07)
ne taip gal issireiskiau- taprasme abieju tevu pnpd uz abu vaikus.. nes vyras nedeklaruoja..

Galima,o kodel ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 25, 23:08)
Galima,o kodel ne. smile.gif

o kodel mokesciu inspekcijoj zmogui aiskina, kad negalima, nes liksi skoloj? g.gif tai zmogus ir nedeklaravo... as sakau negali taip buti...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 23:12)
o kodel mokesciu inspekcijoj zmogui aiskina, kad negalima, nes liksi skoloj? g.gif  tai zmogus ir nedeklaravo... as sakau negali taip buti...

O kaip zmones taiko,kai ne visus metus pradirbe,manau taip pat ir tokioj situacijoj galima. g.gif idomu cia.
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 22:57)

aciu  4u.gif

Pazyma kur prie preleminarios yra,bet ir nepamaisis ta pazyma sutikrint su sodros duomenimis,nes labai daug neatitikimu randa merginos.
Atsakyti
merginos, paaskinkit man zaliai, ka tai reiskia "draustas valstybes lesoms"" ir pazymoje is VMi pazyemta, kad sausio -kovo menesiais nebuvau drausta, o kitus menesius drausta. kaip cia suprast? blink.gif
cia kaip iseina, kad sausio - kovo menesiais darboviete manes nedraude socilainiu draudimu, o kai isejau balandi i dekreta - tapau draudziama?
Atsakyti