Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(egesichora @ 2011 03 25, 08:45)
Man irgi toks klausimas iškilo  mirksiukas.gif
Pildžiau 03.10

Gal yra jau gavusių?

Jau kai pradės gauti tai temoj kas antra žinutė tokia bus.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 24, 16:55)
taip turi pasikeisti ivedus 3600, pabandykit ivesti 1800 ir pamatysit, po kiekvieno pataisymo spauskit sauktuka, kad uzfiksuotu pakeitima, nes kitaip nieko nerodys ax.gif

--------------------------------------------------

o as isduosiu paslapti, kad suma esanti 20 langelyje turi buti didesne uz L6 doh.gif
cia tiems kurie nori susigrazinti uz kazka... tai padariau isvada, kad su minimumu uz mokslus niekaip nesusigrazinsi schmoll.gif
pati vakar suzinojau ir dabar jauciuos taip stipriai apgauta... nes pernai uz mokslus bandziau susigrazinti per savo pajamas, kurios didesnes uz minimuma ir tai suma 20 langely nevirsijo L6 doh.gif (tai pasirodo zverisku pinigu netekau) - viena mamyte sake, kad galima neatsiimta dali ant kito zmogaus permesti, bet vakar vmi matyt konsultante nekokia papuole- tai nieko nezinau, negi dabar litus grazinsit, kad deklaracija pataisyti (na bet jei kalba eina apie kelis simtus litu- tai ko jau netaisyt man tos deklaracijos as geriau grazinsiu tuos kelis simtus litu, kad atgauti pilna suma)

uz moskla gali susigrazinti pats studentas, jo sutuoktinis arba tevai smile.gif ir niekas nedraudzia deklaraciju tikslinti.

o dėl l6 ir 20 laukelio teisybe, nes 20 laukelyje rodoma maximali suma, nuo kurios galima grazintis, ji apskaiciuojama 25 proc. nuo pajamu nuo kuriu moketas 15 proc mokestis.
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 24, 20:56)
taigi tokiu atveju visi daug apkalbeti budai dalintis su kitais kaip ir nepritaikomi, del to ir jauciuos apgauta... man tarkim tie nusukti 400lt yra daug...

o del ko jauciates apgauta? juk grazina dali sumoketu mokesciu, tai jei atlyginimas buvo mazas, mokesciu mazai sumokejot, tai ir mazai grazina. o jei mokesciai is vis nemoketi tai nera ir is ko grazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 03 24, 21:40)
na, jus raset, kad uz vyra pildot, tai supratau, kad uz saviski. atsiprasau ne taip supratau  rolleyes.gif
jei turetumet bent sugyventini, tai butu galima jam uz vaikus bandyt prikabint, o jums uz mokslus (nes jei tevai gyvena kartu, bet nera susituoke, o tevas metrikuose nurodytas kaip "tevas", taj jam taikosi puse NPD uz vaikus. ankstesniais metais to nebudavo, man regis)). tuomet abu kazkiek susigrazintumet: jis uz vaikus, jus uz mokslus. o daugiau variantu, deja, neizvelgiu...

taip uz saviski vyra pildyt bandysiu, kai visus dokumentus susirinksiu, bet ji "vyru" vadinu tik del to, kad jis ne moteris, bet jis nera sutuoktis doh.gif matyt tai ir suklaidinau... bet va beda, kad jei ir jis prisitaikytu sau visa suma 3600 - vistiek mano 20 langelis mazesne suma gaunasi, nei as uz mokslus per metus sumoku (L6 langelis)..

Papildyta:
QUOTE(giedre_giee @ 2011 03 25, 10:49)
o del ko jauciates apgauta? juk grazina dali sumoketu mokesciu, tai jei atlyginimas buvo mazas, mokesciu mazai sumokejot, tai ir mazai grazina. o jei mokesciai is vis nemoketi tai nera ir is ko grazinti  smile.gif

jauciuos apgauta del to, kad susigrazintinu asmenu kiekis labai ribotas- jei turiu vaiku teva ir gyvenu kartu, jis irasytas i seimos sudeti, visur jis figuruoja kaip seimos narys - tiesiog nera santuokos- tai dar nereiskia kad jis nemoka mokesciu ir kodel per ji negaliu susigrazinti tarkim uz mokslus.. doh.gif na tiesiog ne visi gyvena santuokoj, bet tai dar nereiskia, kad as neturiu vyro.
----------------------------------------------
ir siaip esu pasipiktinus, kad nesurenkami visi duomenys is treciuju asmenu - tarkim kodel negaletu padaryti, kad butu rodomi ir regitroje atlikti veiksmai, nes tikrai yra zmoniu kurie pildo uz kelis metus atgal - tai tikrai neprisiminsi kuriais buent metais pirkai ar pardavei ir uz kiek koki motoroleri, motocikla ar automobili, tikrai butu daug lengviau, jei ir regitra savo duomenis ikeltu, tikrai stipriai palengvintu deklaracijos pildyma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 25 kovo 2011 - 10:41
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 10:35)
oh na tiesiog ne visi gyvena santuokoj, bet tai dar nereiskia, kad as neturiu vyro.

Svari priežastis priversti jį tave vesti biggrin.gif (juokauju)
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 03 25, 11:39)
Svari priežastis priversti jį tave vesti  biggrin.gif  (juokauju)

jis tai noretu, bet kazkaip as nenoriu. doh.gif blush2.gif man meiles popierius nedades... o tiek metu pragyvenus- yra sakoma: tik vestuviu ir tetruksta iki skyrybu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 25 kovo 2011 - 10:44
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 11:35)

taip uz saviski vyra pildyt bandysiu, kai visus dokumentus susirinksiu, bet ji "vyru" vadinu tik del to, kad jis ne moteris, bet jis nera sutuoktis doh.gif matyt tai ir suklaidinau... bet va beda, kad jei ir jis prisitaikytu sau visa suma 3600 - vistiek mano 20 langelis mazesne suma gaunasi, nei as uz mokslus per metus sumoku (L6 langelis)..

Papildyta:

jauciuos apgauta del to, kad susigrazintinu asmenu kiekis labai ribotas- jei turiu vaiku teva ir gyvenu kartu, jis irasytas i seimos sudeti, visur jis figuruoja kaip seimos narys - tiesiog nera santuokos- tai dar nereiskia kad jis nemoka mokesciu ir kodel per ji negaliu susigrazinti tarkim uz mokslus.. doh.gif na tiesiog ne visi gyvena santuokoj, bet tai dar nereiskia, kad as neturiu vyro.
----------------------------------------------
ir siaip esu pasipiktinus, kad nesurenkami visi duomenys is treciuju asmenu - tarkim kodel negaletu padaryti, kad butu rodomi ir regitroje atlikti veiksmai, nes tikrai yra zmoniu kurie pildo uz kelis metus atgal - tai tikrai neprisiminsi kuriais buent metais pirkai ar pardavei ir uz kiek koki motoroleri, motocikla ar automobili, tikrai butu daug lengviau, jei ir regitra savo duomenis ikeltu, tikrai stipriai palengvintu deklaracijos pildyma..

na toks įstatymas, kad tik sutuoktiniams.

Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 11:42)
jis tai noretu, bet kazkaip as nenoriu. doh.gif  blush2.gif man meiles popierius nedades... o tiek metu pragyvenus- yra sakoma: tik vestuviu ir tetruksta iki skyrybu... lotuliukas.gif

na jei pati nenorite tekesti, tada nereikia ir skustis smile.gif
Atsakyti
mes nulėkėm su draugu, galvojo gaus ką nors, nes pakeitė darbą, bet taip gavosi kad vos išėjo, kitą dieną jau buvo kitam darbe, tai ne tik kad nieko negavom, bet dar ir primokėt reikėjo doh.gif
Atsakyti
sveikos,

gal galit pagelbeti smile.gif
noriu 2% skirti darzeliu,turiu visus reikiamus rekvizitus,bet irasius imones koda,meta man klaida:
11 laukelyje įrašyto paramos gavėjo pavadinimo atitikimą 10 laukelyje nurodytam kodui galite pasitikrinti šiuo adresu: www.vmi.lt?
kur tiklsliau jo ieskoti,niekur nerandu ax.gif
Labai aciu!
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2011 03 25, 12:59)
sveikos,

gal galit pagelbeti smile.gif
noriu 2% skirti darzeliu,turiu visus reikiamus rekvizitus,bet irasius imones koda,meta man klaida:
11 laukelyje įrašyto paramos gavėjo pavadinimo atitikimą 10 laukelyje nurodytam kodui galite pasitikrinti šiuo adresu: www.vmi.lt?
kur tiklsliau jo ieskoti,niekur nerandu  ax.gif
Labai aciu!

http://www.vmi.lt/lt/?itemId=1003742
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 03 25, 11:59)
na toks įstatymas, kad tik sutuoktiniams.

Papildyta:

na jei pati nenorite tekesti, tada nereikia ir skustis smile.gif

na bet susitkite su tuo dalyku, kad kiekvieno zmogaus teise rinkits- noriu teketi ar ne... tiesiog juk kalbu bendrai, ka reikia daryti tokiems zmonems, kurie neturi tevu... o tokiu juk nemazai... galetu bent broliai seses galeti susigrazinti uz mokslus.. juk buna kad broliukai, seses vieni kitiems ir uz mokslus is tikruju sumoka.. doh.gif
iesiog as ne kiek skundziuos, kiek man nepatinka tos visokios nesamones (kaikuriose vietose remus galetu praplesti, bet tikrai suprantu, kad istatymas yra istatymas, bet juk galima issakyti savo nuomone, kad as su juo nelabai sutinku)..

Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 25, 13:08)
na bet susitkite su tuo dalyku, kad kiekvieno zmogaus teise rinkits- noriu teketi ar ne... tiesiog juk kalbu bendrai, ka reikia daryti tokiems zmonems, kurie neturi tevu... o tokiu juk nemazai... galetu bent broliai seses galeti susigrazinti uz mokslus.. juk buna kad broliukai, seses vieni kitiems ir uz mokslus is tikruju sumoka.. doh.gif
iesiog as ne kiek skundziuos, kiek man nepatinka tos visokios nesamones (kaikuriose vietose remus galetu praplesti, bet tikrai suprantu, kad istatymas yra istatymas, bet juk galima issakyti savo nuomone, kad as su juo nelabai sutinku)..

jau nukrypom.. deja, visiems gyvenimo atvejams ir visiems įstatymas nebus geras... kažkas tėvų, kažkas brolių neturi unsure.gif kažkas vaiką vieną, kažkas 5, o kas ir nė vieno... kažkas daug uždirba-daug sumoka, kažkas mažai uždirba-atitinkamai ir sumoka...

dar džiaugtis reikia, kad kažką grąžina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 03 25, 14:24)
jau nukrypom.. deja, visiems gyvenimo atvejams ir visiems įstatymas nebus geras... kažkas tėvų, kažkas brolių neturi  unsure.gif kažkas vaiką vieną, kažkas 5, o kas ir nė vieno... kažkas daug uždirba-daug sumoka, kažkas mažai uždirba-atitinkamai ir sumoka...

dar džiaugtis reikia, kad kažką grąžina...  4u.gif

PRITARIU. mirksiukas.gif
Atsakyti