Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 24, 16:55)

o as isduosiu paslapti, kad suma esanti 20 langelyje turi buti didesne uz L6 doh.gif
cia tiems kurie nori susigrazinti uz kazka... tai padariau isvada, kad su minimumu uz mokslus niekaip nesusigrazinsi schmoll.gif

Ar čia jau užpildžius 17 langelį turi būti didesnė, nes jei 17 langelį užpildau man ji sumažėja g.gif
Atsakyti
labas.
na gal kas zino mazdaug kada grazina pinigus uz deklaravima? as deklaravau sia savaite, parsyta, kad iki geguzes 1 bet realiai ar kam jau is deklaravusiu gal grazino? gal anksciau blush2.gif blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LUI @ 2011 03 24, 09:41)
As pasitikslint noriu, ar gerai.
Vyras deklaraves, kad uzsieni gyvena.
2 vaikai. 2007 ir 2010 06 22

100*12+200*6=2400

Rasau deklaracijoj 1200?

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 24, 09:46)

ne schmoll.gif rasykit 2400, daugiau pavyks susigrazinti. vyrui juk nepritaike, jei jis visus 2010 m. uzsieny gyveno.

QUOTE(saidošius @ 2011 03 24, 15:18)
o į mano klausimą niekas negali atsakyti  verysad.gif

o uzpildzius laikotarpi "nuo 2010-01-01 iki isvykimo datos" nepersiskaiciuoja PSD?

QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 24, 15:55)
o as isduosiu paslapti, kad suma esanti 20 langelyje turi buti didesne uz L6 doh.gif
cia tiems kurie nori susigrazinti uz kazka... tai padariau isvada, kad su minimumu uz mokslus niekaip nesusigrazinsi schmoll.gif
pati vakar suzinojau ir dabar jauciuos taip stipriai apgauta... nes pernai uz mokslus bandziau susigrazinti per savo pajamas, kurios didesnes uz minimuma ir tai suma 20 langely nevirsijo L6 doh.gif (tai pasirodo zverisku pinigu netekau) - viena mamyte sake, kad galima neatsiimta dali ant kito zmogaus permesti, bet vakar vmi matyt konsultante nekokia papuole- tai nieko nezinau, negi dabar litus grazinsit, kad deklaracija pataisyti (na bet jei kalba eina apie kelis simtus litu- tai ko jau netaisyt man tos deklaracijos as geriau grazinsiu tuos kelis simtus litu, kad atgauti pilna suma)

taigi jau ne karta buvo mineta, kad labiausiai apsimoka grazintis tiems, kieno pajamos didziausios 4u.gif sia suma galima dalinti keliems asmenims (asmenys priklauso nuo to, uz ka grazinates)
Atsakyti
ar galima pataisyti išsiųstą deklaraciją, jei rašo priimta?
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 03 24, 20:24)
ar galima pataisyti išsiųstą deklaraciją, jei rašo priimta?

galima,tiesiog ta atmes.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 24, 19:28)
galima,tiesiog ta atmes.

tai reiktų iš naujo užpildyti ir viskas? nesuigaudau aš ten visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 03 24, 20:31)
tai reiktų iš naujo užpildyti ir viskas? nesuigaudau aš ten visai  doh.gif

Taip is naujo siust.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 24, 19:34)
Taip is naujo siust.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2011 03 24, 17:56)
Ar čia jau užpildžius 17 langelį turi būti didesnė, nes jei 17 langelį užpildau man ji sumažėja  g.gif

na taip uzpildzius 17 langeli ziuri ar apsimoka tau tarkim uz mokslus susigrazinti savo deklaruojant, jei gauta suma leidzia... (nes tarkim viska norint susigrazinti -ziurint i 20 - L6 nebelieka is ko)
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2011 03 24, 19:25)
taigi jau ne karta buvo mineta, kad labiausiai apsimoka grazintis tiems, kieno pajamos didziausios  4u.gif sia suma galima dalinti keliems asmenims (asmenys priklauso nuo to, uz ka grazinates)

tai gerai- as suprantu, kad apsimoka susigrazinti tam kas daugiausiai uzdirba, bet tarkim situacija tokia-noriu susigrazinti uz mokslus, turiu seima, bet esu netekejusi- taigi "sutuoktinis" nesusigrazins, tevas bedarbis- is jo naudos jokios ir tarkim mamos visai nera- tai per savo minimalios algos visus ten likucius ne ka ir tesusigrazinsi, nes neturi per ka...
taigi tokiu atveju visi daug apkalbeti budai dalintis su kitais kaip ir nepritaikomi, del to ir jauciuos apgauta... man tarkim tie nusukti 400lt yra daug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 24 kovo 2011 - 20:00
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 24, 19:56)
tai gerai- as suprantu, kad apsimoka susigrazinti tam kas daugiausiai uzdirba, bet tarkim situacija tokia-noriu susigrazinti uz mokslus, turiu seima, bet esu netekejusi- taigi "sutuoktinis" nesusigrazins, tevas bedarbis- is jo naudos jokios ir tarkim mamos visai nera- tai per savo minimalios algos visus ten likucius ne ka ir tesusigrazinsi, nes neturi per ka...
taigi tokiu atveju visi daug apkalbeti budai dalintis su kitais kaip ir nepritaikomi, del to ir jauciuos apgauta... man tarkim tie nusukti 400lt yra daug...

na, jus raset, kad uz vyra pildot, tai supratau, kad uz saviski. atsiprasau ne taip supratau rolleyes.gif
jei turetumet bent sugyventini, tai butu galima jam uz vaikus bandyt prikabint, o jums uz mokslus (nes jei tevai gyvena kartu, bet nera susituoke, o tevas metrikuose nurodytas kaip "tevas", taj jam taikosi puse NPD uz vaikus. ankstesniais metais to nebudavo, man regis)). tuomet abu kazkiek susigrazintumet: jis uz vaikus, jus uz mokslus. o daugiau variantu, deja, neizvelgiu...
Atsakyti
QUOTE(saidošius @ 2011 03 24, 15:18)
o į mano klausimą niekas negali atsakyti  verysad.gif

Jei apie išvykimą deklaravai VMI, o ne seniūnijoje, ir deklaravai tik išvykimą be pajamų, kurias gavai Lietuvos įmonėje, tai reikėtų pasiųsti patikslintą deklaraciją, kurioje būtų duomenys apie pajamas iš trčiųjų šaltinių (nurodytos pažymoje), plius pakartoti tą pačią išvykimo datą. Jei dirbai iki liepos mėn. ir tą patį mėn. išvykai tai 35a laukelyje pildyk 0 ir sveikatos draudimas neprisiskaičiuos. Žinoma pasižiūrėk 33 laukelyje rezultatą, jei įmonė NPD bus pritaikiusi teisingai turėtų gautis 0, jei ne reiks damokėti arba susigrąžinsi.
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 03 24, 19:18)
labas.
na gal kas zino mazdaug kada grazina pinigus uz deklaravima? as deklaravau sia savaite, parsyta, kad iki geguzes 1 bet realiai ar kam jau is deklaravusiu gal grazino? gal anksciau blush2.gif  blush2.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Man irgi toks klausimas iškilo mirksiukas.gif
Pildžiau 03.10

Gal yra jau gavusių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 25 kovo 2011 - 08:45