QUOTE(Erszebeth @ 2011 11 05, 17:48)
Drastiškų priemonių - laikyti be pamperso, kad pajustų, kaip nemalonu šlapios kelnės, nesiryžtam, gailim ir vaiko, ir kilimo. Bet jau ruošiamės tam psichologiškai. Nupirkom gražių triusikėlių komplektą - kad sąžinė neleistų į tokius gražius privaryti. Tai labai juos myli, nešiojasi, grožisi, džiausto, bet mautis nenori - turbūt nujaučia, kas gresia.
Pas mus irgi vis dar tokia pati situacija. Taipogi jam labai patinkančių triusikėlių su beždžioniukais buvom nupirkę, pakalbėjom, kad reikia stengtis, jog beždžioniukas nesušlaptų. Lyg ir suprato. Puodukas matomoj vietoj. Ir pati sodindavau, ir jo vis paklausdavau, ar nenori. Rezultate - balos visur. Sąžinė leido O sysčioja gana dažnai ir nėr garantijos, kad padarius į puodą po 15min. kelnės nebus vėl šlapios. Kakoja irgi po 5k/d, nors viduriavimo ir nėra. Tai po savaitės prisisiotų ir prikakotų rūbų keitimų/skalbimų ir ABSOLIUČIAI JOKIOS PAŽANGOS tuo klausimu aš pati buvau tiek įsierzinus, kad norėjosi staugt ant vaiko. Grįžom vėl prie nuolatinio sauskelnių nešiojimo. Ir man jau rimtai dėl to baisu. Vyresnioji turi naktinį šlapimo nelaikymą, o šitas turės visą parą trunkantį tiek šlapimo, tiek išmatų nelaikymą
Vakar sugalvojau daryt apdovanojimus su lipdukais už pasisiojimą ar pakakojimą į puoduką. Pasirodo, ne aš pirma tą sugalvojau Nusipirksim priemonių ir kibsim į darbus toliau.