QUOTE(baby_gaga @ 2011 04 19, 16:42)
Mano nuomone nereik laukt 2metu, nes tada lb sunkiai supras kas tas puodas ir dar iki penkiu metu siusios i kelnes.
Kiekvienas vaikas individualus, pilnai kontroliuoti salinimo procesus dazniausiai pradeda apie treciuosius metus. Su dukra "dirbau" jau nuo metuku, nors nesipriesino ir sesdavosi ant puodo, galutinio rezultato - t.y. sausos dienos ir sausos naktys, bei visi kakai ten kur priklauso - sulaukem kai jai buvo 2,5 metu.
Su sunum buvo sunkiau, nesisedo ant puodo, nei ant unitazo, niekaip Karts nuo karto pabandydavau, bet klykdavo issitempes ir nesesdavo, tad palikau ramybeje. Aisku nervino, kad dveju metu vaikui reikia pampersu, bet ka... Siltuoju laiku maudavau tik kelnytes, tas jam nei kiek nekliude atlikineti reikalu kur pakliuvo, veliau jau reiksdavo pretenzijas, kad slapia, bet i puodo puse net neziuredavo. Galiausiai matyt sulauke savo laiko, kokiu 2m ir 7 ar 8 men, pradejo daryti ant puodo pats. Ir net pasiprasyti sugebejo, man tai buvo stebuklas, nes buvau nuleidus rankas. Su kakojimu dar teko kuri laika pavargti, bet ir tai po keliu menesiu susitvarke. Dabar galiu pasidziaugti, kad avariju beveik nebuna, naktimis pats neatsikelia, bet jei is vakaro neprisigeria, tai lova sausa buna. Pats netsibunda jie nori, bet pradeda blaskytis ir vekslenti, tai pasodinus mieganti - padaro.
Tad nenuleiskit ranku, ir nenorekit per anksti Vaikas tam turi subresti Ir kiekvienam skirtingai