Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

Sveikute Warwara smile.gif Kaip greitai pas Tave viskas vyksta bigsmile.gif O Tu jau sulaukiai mmm po paskutinio IUI?
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 03 23, 13:20)
Esam pirke Lietuvoje, sveiko maisto parduotuveje bei kutur jos yra, bet vyras gere, ne as  biggrin.gif
http://www.enteropol...ct/view/id/4420

Va, ką pavyko rasti. Tik nežinau, ar geriau viena ši žolė ar kartu su kitom g.gif

Multi Maca - 90 Lt
http://aloeverajums....o-papildai.html

TIENS Maca - 158 Lt
http://www.tianshi.p.../tiens_maca.htm

Atsakyti
QUOTE(estik @ 2011 03 23, 11:53)
Va, ką pavyko rasti. Tik nežinau, ar geriau viena ši žolė ar kartu su kitom  g.gif

Multi Maca - 90 Lt
http://aloeverajums....o-papildai.html

TIENS Maca - 158 Lt
http://www.tianshi.p.../tiens_maca.htm

Galima atsisiusti Maca is UK is sio tinklalapio internetine parduotuve

High Strength Maca 700mg 30 kapsuliu kaina £9.99 ir 30 gauni nemokamai, o siuntimas i LT kainuoja £8.25 nepriklausomai kiek produktu uzsisakai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaurencija: 23 kovo 2011 - 13:20
sanzile wub.gif
As tau i AZ parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 09:33)
Labas rytelis  4u.gif
Ingull, nu tai laukiam jau kazkaip to tavo testo.....  ax.gif  Bet gal nesidaryk per anksti, palauk penktadienio, ka ?  g.gif  Maza kokia nesamone parodytu, tai tik sunervintu.

Warwara, tai nelabai supratau, paaiskink, man, briunetei  biggrin.gif  Tai kada prasideda tavo stiuliacija ? Nes is tavo posto tai nieko nesupratau  lotuliukas.gif  Bet skaiciau tai tikrai kelis kartus  lotuliukas.gif

Citas, pabusiu dabar ragana, bet man kazkaip atrodo, kad tau sis kartas bus laimingas  bigsmile.gif  Nu kazkaip taip galvoju ir tiek  tongue.gif

O kas del gyvenimo budo pries ir po IVF, tai man tie "pailsek, pabuk ir t.t." kazkaip nelabai  schmoll.gif  Viskas priklauso nuo tavo vidines busenos ir ka nori tuo metu daryti.Jogos TIKRAI nedaryciau, nes iskelus kojas ant galvos ir bebandydama tokioj pozoj atsipalaiduoti bijociau "susprogdinti" savo folikulus  lotuliukas.gif (ne veltui yra rekomenduojama stimuliaciju metu atsisakyti sporto ir pan dalyku, kurie gali buti zalingi, juk toki turta tuo metu nesiojames !).O siaip as tikrai manau, kad jeigu yra salygos embrioniukui gyventi, jis ir gyvena  irnesakyk.gif  Nes jeigu embrionas nesivyto, galiu gulet ir palaiduotis nors is menesi, bet kas is to  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 11:57)
Negaliu atskayt i tavo klausima, uztat pati labai noriu paklaust.O tai vartojant slopinamuosius rimtai, grieztas NE alkoholiui ? Nes as taip pagalvojau, kad jeigu kartais man skirtu ilga schema vasara, o man nusimato progu ivairiausiu, tai galvojau atsipututs, kad kol neprasidejo stimuliuojantys tai galiu daryt ka noriu  g.gif

man irgi atrodo , kol slopinancius geri tai gali , o jau jau kai pradedi badytis stimuliojancius tai tikrai ne . As kai skaitinejau po interneta , tai nemaziau svarbu , kad ir vyras negertu . Maniskis negere kartu su manim iki pat punkcijos .Nezinau tik ar tas turejo itakos ar ne , bet manau kad turejo 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flaurencija @ 2011 03 23, 13:10)
Matosi, kad jus nelabai zinote kas yra joga, ir kokia jos nauda orgaizmui  bigsmile.gif ,kad galetum pastoveti ant galvos iskelus kojas, reikia labai daug dirbti  biggrin.gif.

Cia mergaites humoro forma palygino joga su stovejimu ant galvos , joga tikrai labai naudinga organizmui , bet pradejus stimuliacija yra tikrai NEREKOMENDUOJAMAS joks fiziniz kruvis , nes kiausides buna taip isdidejusios , ir pilnos kiausialasciu , kaip niekada pries tai , tai ir vaikscioti gali tik atsargiai .Pries stimuliacija -taip , per stimuliacija - ne .Ir as esu tikrai uz joga , ir labai ja megstu ax.gif Laukiu nesuaukiu 2trimestro , kada galesiu vel pasijoginti wub.gif wub.gif
Atsakyti
laba merginos ,gal zinot kur dingo ivf pleputes ??? gal sicia persikele a ??? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 23, 17:07)
Cia mergaites humoro forma palygino joga su stovejimu ant galvos , joga tikrai labai naudinga organizmui , bet pradejus stimuliacija yra tikrai NEREKOMENDUOJAMAS joks fiziniz kruvis , nes kiausides buna taip isdidejusios , ir pilnos kiausialasciu , kaip niekada pries tai , tai ir vaikscioti gali tik atsargiai .Pries stimuliacija -taip , per stimuliacija - ne .Ir as esu tikrai uz joga , ir labai ja megstu  ax.gif Laukiu nesuaukiu 2trimestro , kada galesiu vel pasijoginti  wub.gif  wub.gif

Aciu mazute 4u.gif Parasei mano pacios mintis biggrin.gif Tos, kurios suprato, zino ka norejau pasakyt mirksiukas.gif
Galu gale, kaip zinia, to vienintelio recepto ka daryt ar ko nedaryt per visas proceduras kaip ir nera, taigi galim tik draugiskai padiskutuoti ir pasidalinti patirtim apie tai (bent jau taip noretusi ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 15:19)
Aciu mazute  4u.gif  Parasei mano pacios mintis  biggrin.gif  Tos, kurios suprato, zino ka norejau pasakyt  mirksiukas.gif 
Galu gale, kaip zinia, to vienintelio recepto ka daryt ar ko nedaryt per visas proceduras kaip ir nera, taigi galim tik draugiskai padiskutuoti ir pasidalinti patirtim apie tai (bent jau taip noretusi  ax.gif )

O va as to nezinojau blink.gif ,ir per visa stimuliacija ejau i gyma ir intensyviai sportavau ax.gif Na bet svarbu kad nepakenke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 23, 15:34)
O va as to nezinojau  blink.gif ,ir per visa stimuliacija ejau i gyma ir intensyviai sportavau  ax.gif Na bet svarbu kad nepakenke smile.gif

Eilinį kartą, kiek gydytojų, tiek nuomonių mirksiukas.gif Pas mus gyvenimo siūlo nekeisti iki pat įsodinimo, aišku, jei puikus augimas ir skauda/tempia kiaušides, tai ir taip krūvius sumažinsi, per skausmus nesportuosi. Per visus savo IVF sportavau ir niekada neturėjau jokių problemų schmoll.gif

sidabriuk, mes čia, ta pati temutė, tęsinys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viktoriukas*: 23 kovo 2011 - 17:38
QUOTE(Citas @ 2011 03 23, 11:54)
Beta1 - supratau! klausau savo raganos! Su vandeniu tai taip ir toliau, nes jis sako daro stebuklus, valo organizma ir pan  tongue.gif 

Mergaites - jauciu kad ziauriai suklaidinau jus  doh.gif  kai pasakiau kad negeriu nuo rugpjucio, tai nereiskia kad nesigeriau alus bokaliuko prie saslyku ar vyno taures per koki gimtadieni ar sampano taures per naujus metus. Eina sau visiska abstinente niekaip negaleciau buti  blink.gif  lotuliukas.gif

O va dabar turiu klausimeli : vartojant slopinamuosius alkoholiui grieztai ne, ar labai blogai jei isgeriau tokio skyscio nuo kosulio (jau du saukstus per dvi dienas  blush2.gif ) kuriame yra 7.7% alkoholio. Nu jauciuosi kalta nors tu ka  doh.gif , bet tuo paciu reikia man issigydytio ta kosuli iki gonalio ir ypac iki sodinimo ,bijau kad i koki plauciu uzdegima nepereitu  g.gif

nu as tai su slopinanciais tai kartais ir kokteiliuka isgerdavau ax.gif ax.gif ,kazin,ar gali tai pakenkt unsure.gif nemanau
Atsakyti