Sveikute Warwara Kaip greitai pas Tave viskas vyksta O Tu jau sulaukiai mmm po paskutinio IUI?
QUOTE(Aivė @ 2011 03 23, 13:20)
Esam pirke Lietuvoje, sveiko maisto parduotuveje bei kutur jos yra, bet vyras gere, ne as
http://www.enteropol...ct/view/id/4420
http://www.enteropol...ct/view/id/4420
Va, ką pavyko rasti. Tik nežinau, ar geriau viena ši žolė ar kartu su kitom
Multi Maca - 90 Lt
http://aloeverajums....o-papildai.html
TIENS Maca - 158 Lt
http://www.tianshi.p.../tiens_maca.htm
QUOTE(estik @ 2011 03 23, 11:53)
Va, ką pavyko rasti. Tik nežinau, ar geriau viena ši žolė ar kartu su kitom
Multi Maca - 90 Lt
TIENS Maca - 158 Lt
Multi Maca - 90 Lt
TIENS Maca - 158 Lt
Galima atsisiusti Maca is UK is sio tinklalapio internetine parduotuve
High Strength Maca 700mg 30 kapsuliu kaina £9.99 ir 30 gauni nemokamai, o siuntimas i LT kainuoja £8.25 nepriklausomai kiek produktu uzsisakai
sanzile
As tau i AZ parasysiu
As tau i AZ parasysiu
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 09:33)
Labas rytelis
Ingull, nu tai laukiam jau kazkaip to tavo testo..... Bet gal nesidaryk per anksti, palauk penktadienio, ka ? Maza kokia nesamone parodytu, tai tik sunervintu.
Warwara, tai nelabai supratau, paaiskink, man, briunetei Tai kada prasideda tavo stiuliacija ? Nes is tavo posto tai nieko nesupratau Bet skaiciau tai tikrai kelis kartus
Citas, pabusiu dabar ragana, bet man kazkaip atrodo, kad tau sis kartas bus laimingas Nu kazkaip taip galvoju ir tiek
O kas del gyvenimo budo pries ir po IVF, tai man tie "pailsek, pabuk ir t.t." kazkaip nelabai Viskas priklauso nuo tavo vidines busenos ir ka nori tuo metu daryti.Jogos TIKRAI nedaryciau, nes iskelus kojas ant galvos ir bebandydama tokioj pozoj atsipalaiduoti bijociau "susprogdinti" savo folikulus (ne veltui yra rekomenduojama stimuliaciju metu atsisakyti sporto ir pan dalyku, kurie gali buti zalingi, juk toki turta tuo metu nesiojames !).O siaip as tikrai manau, kad jeigu yra salygos embrioniukui gyventi, jis ir gyvena Nes jeigu embrionas nesivyto, galiu gulet ir palaiduotis nors is menesi, bet kas is to
Ingull, nu tai laukiam jau kazkaip to tavo testo..... Bet gal nesidaryk per anksti, palauk penktadienio, ka ? Maza kokia nesamone parodytu, tai tik sunervintu.
Warwara, tai nelabai supratau, paaiskink, man, briunetei Tai kada prasideda tavo stiuliacija ? Nes is tavo posto tai nieko nesupratau Bet skaiciau tai tikrai kelis kartus
Citas, pabusiu dabar ragana, bet man kazkaip atrodo, kad tau sis kartas bus laimingas Nu kazkaip taip galvoju ir tiek
O kas del gyvenimo budo pries ir po IVF, tai man tie "pailsek, pabuk ir t.t." kazkaip nelabai Viskas priklauso nuo tavo vidines busenos ir ka nori tuo metu daryti.Jogos TIKRAI nedaryciau, nes iskelus kojas ant galvos ir bebandydama tokioj pozoj atsipalaiduoti bijociau "susprogdinti" savo folikulus (ne veltui yra rekomenduojama stimuliaciju metu atsisakyti sporto ir pan dalyku, kurie gali buti zalingi, juk toki turta tuo metu nesiojames !).O siaip as tikrai manau, kad jeigu yra salygos embrioniukui gyventi, jis ir gyvena Nes jeigu embrionas nesivyto, galiu gulet ir palaiduotis nors is menesi, bet kas is to
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 11:57)
Negaliu atskayt i tavo klausima, uztat pati labai noriu paklaust.O tai vartojant slopinamuosius rimtai, grieztas NE alkoholiui ? Nes as taip pagalvojau, kad jeigu kartais man skirtu ilga schema vasara, o man nusimato progu ivairiausiu, tai galvojau atsipututs, kad kol neprasidejo stimuliuojantys tai galiu daryt ka noriu
man irgi atrodo , kol slopinancius geri tai gali , o jau jau kai pradedi badytis stimuliojancius tai tikrai ne . As kai skaitinejau po interneta , tai nemaziau svarbu , kad ir vyras negertu . Maniskis negere kartu su manim iki pat punkcijos .Nezinau tik ar tas turejo itakos ar ne , bet manau kad turejo
QUOTE(Flaurencija @ 2011 03 23, 13:10)
Matosi, kad jus nelabai zinote kas yra joga, ir kokia jos nauda orgaizmui ,kad galetum pastoveti ant galvos iskelus kojas, reikia labai daug dirbti .
Cia mergaites humoro forma palygino joga su stovejimu ant galvos , joga tikrai labai naudinga organizmui , bet pradejus stimuliacija yra tikrai NEREKOMENDUOJAMAS joks fiziniz kruvis , nes kiausides buna taip isdidejusios , ir pilnos kiausialasciu , kaip niekada pries tai , tai ir vaikscioti gali tik atsargiai .Pries stimuliacija -taip , per stimuliacija - ne .Ir as esu tikrai uz joga , ir labai ja megstu Laukiu nesuaukiu 2trimestro , kada galesiu vel pasijoginti
laba merginos ,gal zinot kur dingo ivf pleputes ??? gal sicia persikele a ???
QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 23, 17:07)
Cia mergaites humoro forma palygino joga su stovejimu ant galvos , joga tikrai labai naudinga organizmui , bet pradejus stimuliacija yra tikrai NEREKOMENDUOJAMAS joks fiziniz kruvis , nes kiausides buna taip isdidejusios , ir pilnos kiausialasciu , kaip niekada pries tai , tai ir vaikscioti gali tik atsargiai .Pries stimuliacija -taip , per stimuliacija - ne .Ir as esu tikrai uz joga , ir labai ja megstu Laukiu nesuaukiu 2trimestro , kada galesiu vel pasijoginti
Aciu mazute Parasei mano pacios mintis Tos, kurios suprato, zino ka norejau pasakyt
Galu gale, kaip zinia, to vienintelio recepto ka daryt ar ko nedaryt per visas proceduras kaip ir nera, taigi galim tik draugiskai padiskutuoti ir pasidalinti patirtim apie tai (bent jau taip noretusi )
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 15:19)
Aciu mazute Parasei mano pacios mintis Tos, kurios suprato, zino ka norejau pasakyt
Galu gale, kaip zinia, to vienintelio recepto ka daryt ar ko nedaryt per visas proceduras kaip ir nera, taigi galim tik draugiskai padiskutuoti ir pasidalinti patirtim apie tai (bent jau taip noretusi )
O va as to nezinojau ,ir per visa stimuliacija ejau i gyma ir intensyviai sportavau Na bet svarbu kad nepakenke
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 23, 15:34)
O va as to nezinojau ,ir per visa stimuliacija ejau i gyma ir intensyviai sportavau Na bet svarbu kad nepakenke
Eilinį kartą, kiek gydytojų, tiek nuomonių Pas mus gyvenimo siūlo nekeisti iki pat įsodinimo, aišku, jei puikus augimas ir skauda/tempia kiaušides, tai ir taip krūvius sumažinsi, per skausmus nesportuosi. Per visus savo IVF sportavau ir niekada neturėjau jokių problemų
sidabriuk, mes čia, ta pati temutė, tęsinys
QUOTE(Citas @ 2011 03 23, 11:54)
Beta1 - supratau! klausau savo raganos! Su vandeniu tai taip ir toliau, nes jis sako daro stebuklus, valo organizma ir pan
Mergaites - jauciu kad ziauriai suklaidinau jus kai pasakiau kad negeriu nuo rugpjucio, tai nereiskia kad nesigeriau alus bokaliuko prie saslyku ar vyno taures per koki gimtadieni ar sampano taures per naujus metus. Eina sau visiska abstinente niekaip negaleciau buti
O va dabar turiu klausimeli : vartojant slopinamuosius alkoholiui grieztai ne, ar labai blogai jei isgeriau tokio skyscio nuo kosulio (jau du saukstus per dvi dienas ) kuriame yra 7.7% alkoholio. Nu jauciuosi kalta nors tu ka , bet tuo paciu reikia man issigydytio ta kosuli iki gonalio ir ypac iki sodinimo ,bijau kad i koki plauciu uzdegima nepereitu
Mergaites - jauciu kad ziauriai suklaidinau jus kai pasakiau kad negeriu nuo rugpjucio, tai nereiskia kad nesigeriau alus bokaliuko prie saslyku ar vyno taures per koki gimtadieni ar sampano taures per naujus metus. Eina sau visiska abstinente niekaip negaleciau buti
O va dabar turiu klausimeli : vartojant slopinamuosius alkoholiui grieztai ne, ar labai blogai jei isgeriau tokio skyscio nuo kosulio (jau du saukstus per dvi dienas ) kuriame yra 7.7% alkoholio. Nu jauciuosi kalta nors tu ka , bet tuo paciu reikia man issigydytio ta kosuli iki gonalio ir ypac iki sodinimo ,bijau kad i koki plauciu uzdegima nepereitu
nu as tai su slopinanciais tai kartais ir kokteiliuka isgerdavau ,kazin,ar gali tai pakenkt nemanau