Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Warwara @ 2011 03 23, 11:55)
Beta1
drinks_cheers.gif  I mano veiksmu plana irasyti vanduo ir mesa smile.gif Daugiau nieko nedarysiu smile.gif
Citas nuo kosulio turi buti pilna sropu be alkogolio.

kaip suprast vanduo ir mesa ? lotuliukas.gif O tai mesos visai nevalgai, ar cia kaip ? smile.gif Ir jeigu nieko daugiau nedarysi, tai gal bent kokia zalia lapa suvalgyk, vis darzove lotuliukas.gif Ir sveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 08:57)
Negaliu atskayt i tavo klausima, uztat pati labai noriu paklaust.O tai vartojant slopinamuosius rimtai, grieztas NE alkoholiui ? Nes as taip pagalvojau, kad jeigu kartais man skirtu ilga schema vasara, o man nusimato progu ivairiausiu, tai galvojau atsipututs, kad kol neprasidejo stimuliuojantys tai galiu daryt ka noriu  g.gif

Tikrai ne schmoll.gif 4u.gif Griežtas NE po įsodinimo mirksiukas.gif Ir tai viena taurė vyno nepakenks ax.gif (Nors pati to niekada nepraktikavau)

Warwara, primink, kur daraisi, kažkaip pražiopsojau ax.gif

zaliuze, sveika prisijungus ir gražaus susitikimo su mažiukais wub.gif
Atsakyti
Beta1
O tai mesos visai nevalgai, ar cia kaip ? smile.gif Ir jeigu nieko daugiau nedarysi, tai gal bent kokia zalia lapa suvalgyk, vis darzove lotuliukas.gif Ir sveika biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu ka tu. valgau as mesos. Ir lapus valgau smile.gif As seip valgau mesa ir darzoves. Kosiu-bulviu ne valgau... Storeju as nuo ju sad.gif
Turejau omeny, kad gersiu daug vandens ir valgysiu baltymais turtinga maista smile.gif

*Viktoriukas*
Salvijoj darau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 kovo 2011 - 11:06
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 11:57)
Negaliu atskayt i tavo klausima, uztat pati labai noriu paklaust.O tai vartojant slopinamuosius rimtai, grieztas NE alkoholiui ? Nes as taip pagalvojau, kad jeigu kartais man skirtu ilga schema vasara, o man nusimato progu ivairiausiu, tai galvojau atsipututs, kad kol neprasidejo stimuliuojantys tai galiu daryt ka noriu  g.gif

Nors as manau kad tai visiska nesamone, bet ant vaistu lapelio parasyta JOKIO ALKOHOLIO blink.gif As naudoju supercure leidziamus.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 23, 12:00)
Kristuciuke
Difellinas pas mane. O ilga schema del endometriozes. Kiek skaiciau su ilga schema kaip tik maziau foliu, bet vienodai subrandintu. Nu, paziuresim kaip bus.

Ooo.. Aisku tada viskas. Siaip girdejau kad kam taiko ilga schema net po 20 kiausialasciu ispunktuoja.. blink.gif Na bet pas mane ir su trumpa buvo 9.. Nu kas cia zino turbut priklauso nuo organizmo.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 03 23, 12:04)
*Viktoriukas*[/b] Salvijoj darau  4u.gif

Tu cia Jolsana taip vadini? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flaurencija @ 2011 03 22, 23:26)
Kurios skaitote angliskai

hubpages.com/hub/increase-ivf-success

[URL=http://ezinearticles.com › Home and Family › Pregnancy ]ezinearticles.com › Home and Family › Pregnancy [/URL]

Sveikos smile.gif Esu neaktyvi šio forumo skaitytoja, bet už visas labai sergu ir džiaugiuosi bet kuria džiugia žinia kartu su jumis, o taip pat liudžiu, kai jums nepasiseka wub.gif
Planavom IVF birželį, bet Bosas prieš savaitę vyrui paskyrė 3 mėnesius gerti Macmiror tabletes. Gal kas susidūrėt su šiuo vaistu, ar galima bandyti daryti IVF ar teks nukelti datą g.gif
Ir dar klausimėlis - kaip išversti Maca - kokia čia šaknis? Gal galima jos įsigyti Lietuvoj? Reiktų išbandyti šį stebuklą, kartu su bičių pinieliu rolleyes.gif
Būsiu labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Kristuciuke
Tu cia Jolsana taip vadini?

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Ir dar gi ziurejau i parasyta zodi ir galvojau, kas man jame nepatinka
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Viktoriuk, tikrai, protingi zmones geriau zino, Jolsanoj gi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 23, 09:29)
Viktoriuk, tikrai, protingi zmones geriau zino, Jolsanoj gi  lotuliukas.gif

Vat ir norėjau klausti, kas dar čia per klinika? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estik @ 2011 03 23, 10:24)
Sveikos  smile.gif Esu neaktyvi šio forumo skaitytoja, bet už visas labai sergu ir džiaugiuosi bet kuria džiugia žinia kartu su jumis, o taip pat liudžiu, kai jums nepasiseka  wub.gif
Planavom IVF birželį, bet Bosas prieš savaitę vyrui paskyrė 3 mėnesius gerti Macmiror tabletes. Gal kas susidūrėt su šiuo vaistu, ar galima bandyti daryti IVF ar teks nukelti datą   g.gif
Ir dar klausimėlis - kaip išversti Maca - kokia čia šaknis? Gal galima jos įsigyti Lietuvoj? Reiktų išbandyti šį stebuklą, kartu su bičių pinieliu  rolleyes.gif
Būsiu labai dėkinga už atsakymus  4u.gif

Maca yra : Lepidum meyenii, Peru zensenis
puslapi galima issiversti per lt google verteja, nes visa info angliskai. Maca buna ivairiu pavidalu (lasais, kapsulem, milteliais ir t.t.). Maca galima atsisiusti is daugelio UK internetiniu parduotuviu, bet manau jos yra ir LT.

Nerekomduociau gerti Macos be herbalisto patarimo ir dozes nustatymo pagal sveikatos busena, nes tai labai stirprus, veiksmingas augalas turintis labai daug gydomuju galiu, suteikia daug papildomos energijos, bet taip pat galintis ir isbalansuoti harmonus (gali suaktyveti skydliauke, padideti lytinis potraukis, nes Maca yra afrodiziakas) geriant netinkamom dozem. Isvis su hemopatika reikia atsargiai, ji labai veiksminga, bet naudojant nemoksiskai gali buti ir kenksminga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaurencija: 23 kovo 2011 - 11:58
QUOTE(Flaurencija @ 2011 03 23, 12:52)
Maca yra : Lepidum meyenii, Peru zensenis
puslapi galima issiversti per lt google verteja, nes visa info angliskai. Maca buna ivairiu pavidalu (lasais, kapsulem, milteliais ir t.t.). Maca galima atsisiusti is daugelio UK internetiniu parduotuviu, bet manau jos yra ir LT.

Nerekomduociau gerti Macos be herbalisto patarimo ir dozes nustatymo pagal sveikatos busena, nes tai labai stirprus, veiksmingas augalas turintis labai daug gydomuju galiu, suteikia daug papildomos energijos, bet taip pat galintis ir isbalansuoti harmonus (gali suaktyveti skydliauke, padideti lytinis potraukis, nes Maca yra afrodiziakas) geriant netinkamom dozem. Isvis su hemopatika reikia atsargiai, ji labai veiksminga, bet naudojant nemoksiskai gali buti ir kenksminga

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 07:33)
Labas rytelis  4u.gif
Ingull, nu tai laukiam jau kazkaip to tavo testo.....  ax.gif  Bet gal nesidaryk per anksti, palauk penktadienio, ka ?  g.gif  Maza kokia nesamone parodytu, tai tik sunervintu.

Warwara, tai nelabai supratau, paaiskink, man, briunetei  biggrin.gif  Tai kada prasideda tavo stiuliacija ? Nes is tavo posto tai nieko nesupratau  lotuliukas.gif  Bet skaiciau tai tikrai kelis kartus  lotuliukas.gif

Citas, pabusiu dabar ragana, bet man kazkaip atrodo, kad tau sis kartas bus laimingas  bigsmile.gif  Nu kazkaip taip galvoju ir tiek  tongue.gif

O kas del gyvenimo budo pries ir po IVF, tai man tie "pailsek, pabuk ir t.t." kazkaip nelabai  schmoll.gif  Viskas priklauso nuo tavo vidines busenos ir ka nori tuo metu daryti.Jogos TIKRAI nedaryciau, nes iskelus kojas ant galvos ir bebandydama tokioj pozoj atsipalaiduoti bijociau "susprogdinti" savo folikulus  lotuliukas.gif (ne veltui yra rekomenduojama stimuliaciju metu atsisakyti sporto ir pan dalyku, kurie gali buti zalingi, juk toki turta tuo metu nesiojames !).O siaip as tikrai manau, kad jeigu yra salygos embrioniukui gyventi, jis ir gyvena  irnesakyk.gif  Nes jeigu embrionas nesivyto, galiu gulet ir palaiduotis nors is menesi, bet kas is to  unsure.gif

Matosi, kad jus nelabai zinote kas yra joga, ir kokia jos nauda orgaizmui bigsmile.gif ,kad galetum pastoveti ant galvos iskelus kojas, reikia labai daug dirbti biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(estik @ 2011 03 23, 12:24)
Sveikos  smile.gif Esu neaktyvi šio forumo skaitytoja, bet už visas labai sergu ir džiaugiuosi bet kuria džiugia žinia kartu su jumis, o taip pat liudžiu, kai jums nepasiseka  wub.gif
Planavom IVF birželį, bet Bosas prieš savaitę vyrui paskyrė 3 mėnesius gerti Macmiror tabletes. Gal kas susidūrėt su šiuo vaistu, ar galima bandyti daryti IVF ar teks nukelti datą  g.gif
Ir dar klausimėlis - kaip išversti Maca - kokia čia šaknis? Gal galima jos įsigyti Lietuvoj? Reiktų išbandyti šį stebuklą, kartu su bičių pinieliu  rolleyes.gif
Būsiu labai dėkinga už atsakymus  4u.gif

Esam pirke Lietuvoje, sveiko maisto parduotuveje bei kutur jos yra, bet vyras gere, ne as biggrin.gif
http://www.enteropol...ct/view/id/4420
Atsakyti