[quote=Beta1,2011 03 23, 09:33]
Citas, pabusiu dabar ragana, bet man kazkaip atrodo, kad tau sis kartas bus laimingas
Nu kazkaip taip galvoju ir tiek
O kas del gyvenimo budo pries ir po IVF, tai man tie "pailsek, pabuk ir t.t." kazkaip nelabai
[/quote]
Beta1 - paraganauk man iki pat rezultato ka?
as tai zinok truputi ir tikiu tais visais surealiais dalykais, burimais ir pan (nu aisku tikiu daugiau man tinkanciais o ne zadanciais ka blogo
)
Kas liecia gyvenimo buda, tai as si karta kitaip elgiuosi truputi. Niekada aktyviai nesportavau tai ir dabar nieko ypatingo nesiemiau, bet va per pirmus kartus tai ir pries ir po isodinimu man atrode nieko tokio alaus ar vyno taure isgerti, aktyviai vasaroti prie ezeru, mitybos iprociu irgi beveik nekeiciau. Tai va si karta jauciu zygdarbi atlikus
Alkoholio pries si ivf nevartoju nuo pereto rugpjucio (pamaniau isvalysiu organizma nuo tos bjaurybes
, kartais visai skanios
), mityba siek tiek pakeiciau: daugiau darzoviu ir vaisiu, daaauuug daugiau vandens ir dar iki slopinamu buvo nakvisos aliejus ir folio rugstisirgi panasiai nuo rugpjucio. Beje daktare sake nutraukti kol kas nakvisos alieju nes jis kaip ir reguliuoja moterisku hormonu pusiausvyra o slopinantis tos reguliacijos kaip ir nereikia
Tai va tiek as darau (kazkaip paskaiciau tai ne perdaugiausiai as as darau
)
Beta1
[/quote]
[quote=Warwara]
Jei as neseksiu
Citas pedomis is slopinamieji bus kaip priklauso, o ne menesi, tai tada po Velyku bus isodinimas
[/quote]
Teisingai - nesek mano pedomis, labai ilgai viskas
Man is tikro buvo 3 savaites slopinamu, bet ligonines grafike netilpau tai nukele, sako neims galas jei dar pasislopinsi
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!