Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 09:33)
O kas del gyvenimo budo pries ir po IVF, tai man tie "pailsek, pabuk ir t.t." kazkaip nelabai  schmoll.gif  Viskas priklauso nuo tavo vidines busenos ir ka nori tuo metu daryti.Jogos TIKRAI nedaryciau, nes iskelus kojas ant galvos ir bebandydama tokioj pozoj atsipalaiduoti bijociau "susprogdinti" savo folikulus  lotuliukas.gif (ne veltui yra rekomenduojama stimuliaciju metu atsisakyti sporto ir pan dalyku, kurie gali buti zalingi, juk toki turta tuo metu nesiojames !).O siaip as tikrai manau, kad jeigu yra salygos embrioniukui gyventi, jis ir gyvena  irnesakyk.gif  Nes jeigu embrionas nesivyto, galiu gulet ir palaiduotis nors is menesi, bet kas is to  unsure.gif

Joga - ne tik stivėjimas ant galvos, tai ir įvairūs atsipalaidavimo pratimai 4u.gif
Atsakyti
Beta1
Tai kada prasideda tavo stiuliacija ? Nes is tavo posto tai nieko nesupratau

Stimuliacija po 4 savaiciu smile.gif O po 2 savaiciu slopinamieji. Ka as zinau, nuo kada skaitosi startas? ax.gif Nuo stimuliacijos pradzios ar aplamai nuo protokolo pradzios ax.gif Zodziu smile.gif Jei as neseksiu Citas pedomis is slopinamieji bus kaip priklauso, o ne menesi, tai tada po Velyku bus isodinimas smile.gif

egk
Nu tu ir sprinterė. Linkiu sėkmės

Aciu wub.gif
Ner kur laukti, as vyrui pazadejau, kad kai jam bus 35 - taps teveliu. Tai ir taip veluoju jau beveik 2 metus smile.gif

Beta1
Del pasiruosymo tai tikrai pritariu drinks_cheers.gif Aplamai, jei iki sedejai, nesportavai, ipatingai nieko neveirkei, tai ka zin ar organizmas gerai priims ta staigia sportavimo-vitaminizacijos banga. Aisku, jei pradeti pries puse metu - tai tik i nauda bus. Bet va paskutini menesi pries, man atrodo nereikia.
As vakar specialiai klausiau gyd ka man reikia padaryti, kad pasiruosit gerai. Tai ka, folio rugsti gerti toliau, vitaminu nereikia papildomu, jei nesportavau, tai ir nepradeti. Nesinervinti aisku, leido, jei noriu, pagerti homeopatiniu nuo nervu (neatsimenu kaip vadinasi, viena karta geriau jau - tai tikrai padejo). Ir viskas.
O jogoje is kart ant galvos neatsistosi smile.gif Mano drauge po gero pusmecio tik sugebejo.Joga gerai... As dar kalanetika myliu. bet ner laiko...

As paskaitau risiska-ukrainetiska foruma, man plaukai stovi po to visur. Kaip ten moterys patis sau vaistus skiria. Kosmaras...

P.S. As po punkcijos zadu pasiimti atostogu. Kaip tik bus Velykos, tai ir prisidengsiu darbe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 kovo 2011 - 09:01
[quote=Beta1,2011 03 23, 09:33]
Citas, pabusiu dabar ragana, bet man kazkaip atrodo, kad tau sis kartas bus laimingas bigsmile.gif Nu kazkaip taip galvoju ir tiek tongue.gif

O kas del gyvenimo budo pries ir po IVF, tai man tie "pailsek, pabuk ir t.t." kazkaip nelabai schmoll.gif
[/quote]

Beta1 - paraganauk man iki pat rezultato ka? blush2.gif as tai zinok truputi ir tikiu tais visais surealiais dalykais, burimais ir pan (nu aisku tikiu daugiau man tinkanciais o ne zadanciais ka blogo lotuliukas.gif )

Kas liecia gyvenimo buda, tai as si karta kitaip elgiuosi truputi. Niekada aktyviai nesportavau tai ir dabar nieko ypatingo nesiemiau, bet va per pirmus kartus tai ir pries ir po isodinimu man atrode nieko tokio alaus ar vyno taure isgerti, aktyviai vasaroti prie ezeru, mitybos iprociu irgi beveik nekeiciau. Tai va si karta jauciu zygdarbi atlikus lotuliukas.gif Alkoholio pries si ivf nevartoju nuo pereto rugpjucio (pamaniau isvalysiu organizma nuo tos bjaurybes mirksiukas.gif tongue.gif , kartais visai skanios lotuliukas.gif ), mityba siek tiek pakeiciau: daugiau darzoviu ir vaisiu, daaauuug daugiau vandens ir dar iki slopinamu buvo nakvisos aliejus ir folio rugstisirgi panasiai nuo rugpjucio. Beje daktare sake nutraukti kol kas nakvisos alieju nes jis kaip ir reguliuoja moterisku hormonu pusiausvyra o slopinantis tos reguliacijos kaip ir nereikia smile.gif Tai va tiek as darau (kazkaip paskaiciau tai ne perdaugiausiai as as darau blush2.gif )
Beta1
[/quote]

[quote=Warwara]
Jei as neseksiu Citas pedomis is slopinamieji bus kaip priklauso, o ne menesi, tai tada po Velyku bus isodinimas smile.gif
[/quote]

Teisingai - nesek mano pedomis, labai ilgai viskas blink.gif Man is tikro buvo 3 savaites slopinamu, bet ligonines grafike netilpau tai nukele, sako neims galas jei dar pasislopinsi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 23, 10:00)
Beta1

P.S. As po punkcijos zadu pasiimti atostogu. Kaip tik bus Velykos, tai ir prisidengsiu darbe smile.gif

Linkiu vėlykinio zuikučio - stebuklų, o gal net dviejų 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Citas
Tai va tiek as darau (kazkaip paskaiciau tai ne perdaugiausiai as as darau

Nu nieko sau, negeri nuo rugpjucio blink.gif blink.gif

Šarūniukė wub.gif Pagyvensim - suzinosim del zuikuciu smile.gif
Atsakyti

Kurios skaitote angliskai

hubpages.com/hub/increase-ivf-success

[URL=http://ezinearticles.com › Home and Family › Pregnancy ]ezinearticles.com › Home and Family › Pregnancy [/URL]
[/quote]

Aciu, bus naudinga pasiskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 23, 10:46)
Beta1 - paraganauk man iki pat rezultato ka?  blush2.gif as tai zinok truputi ir tikiu tais visais surealiais dalykais, burimais ir pan (nu aisku tikiu daugiau man tinkanciais o ne zadanciais ka blogo  lotuliukas.gif )

Kas liecia gyvenimo buda, tai as si karta kitaip elgiuosi truputi. Niekada aktyviai nesportavau tai ir dabar nieko ypatingo nesiemiau, bet va per pirmus kartus tai ir pries ir po isodinimu man atrode nieko tokio alaus ar vyno taure isgerti, aktyviai vasaroti prie ezeru, mitybos iprociu irgi beveik nekeiciau. Tai va si karta jauciu zygdarbi atlikus  lotuliukas.gif  Alkoholio pries si ivf nevartoju nuo pereto rugpjucio (pamaniau isvalysiu organizma nuo tos bjaurybes  mirksiukas.gif tongue.gif , kartais visai skanios  lotuliukas.gif ), mityba siek tiek pakeiciau: daugiau darzoviu ir vaisiu, daaauuug daugiau vandens ir dar iki slopinamu buvo nakvisos aliejus ir folio rugstisirgi panasiai nuo rugpjucio. Beje daktare sake nutraukti kol kas nakvisos alieju nes jis kaip ir reguliuoja moterisku hormonu pusiausvyra o slopinantis tos reguliacijos kaip ir nereikia  smile.gif  Tai va tiek as darau (kazkaip paskaiciau tai ne perdaugiausiai as as darau  blush2.gif )

Nu tikrai jau, nedaug matai ji daro biggrin.gif Jokio alkoholio nuo rugpjucio tongue.gif Nesakau, kad negaliu be alkoholio, bet vis tiek drasu butu visai jo atisakyti ax.gif Saunuole 4u.gif Del gyvenimo miske per 2 savaites laukimo, tai irgi pasisakau, kad gal apseisi lotuliukas.gif O vandens tai ir as pradejau lakti, nes anksciau tai tiesiog negerdavau as jo.Nu nereikia mano organizmui tu skysciu nors nusauk biggrin.gif Uztat dabar save per prievarta girdau.Ai, dar biciu meduti valgau ax.gif Tai kai pasiziuriu, irgi ne kazin kiek tu pastangu...... blush2.gif Bet nesijauciu kalta del nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 23, 10:51)
Citas

Nu nieko sau, negeri nuo rugpjucio  blink.gif  blink.gif

Šarūniukė  wub.gif  Pagyvensim - suzinosim del zuikuciu smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 23, 11:12)
Nu tikrai jau, nedaug matai ji daro  biggrin.gif  Jokio alkoholio nuo rugpjucio  tongue.gif  Nesakau, kad negaliu be alkoholio, bet vis tiek drasu butu visai jo atisakyti  ax.gif  Saunuole  4u.gif  Del gyvenimo miske per 2 savaites laukimo, tai irgi pasisakau, kad gal apseisi  lotuliukas.gif  O vandens tai ir as pradejau lakti, nes anksciau tai tiesiog negerdavau as jo.Nu nereikia mano organizmui tu skysciu nors nusauk  biggrin.gif  Uztat dabar save per prievarta girdau.Ai, dar biciu meduti valgau  ax.gif  Tai kai pasiziuriu, irgi ne kazin kiek tu pastangu...... blush2.gif  Bet nesijauciu kalta del nieko  schmoll.gif

Beta1 - supratau! klausau savo raganos! Su vandeniu tai taip ir toliau, nes jis sako daro stebuklus, valo organizma ir pan tongue.gif

Mergaites - jauciu kad ziauriai suklaidinau jus doh.gif kai pasakiau kad negeriu nuo rugpjucio, tai nereiskia kad nesigeriau alus bokaliuko prie saslyku ar vyno taures per koki gimtadieni ar sampano taures per naujus metus. Eina sau visiska abstinente niekaip negaleciau buti blink.gif lotuliukas.gif

O va dabar turiu klausimeli : vartojant slopinamuosius alkoholiui grieztai ne, ar labai blogai jei isgeriau tokio skyscio nuo kosulio (jau du saukstus per dvi dienas blush2.gif ) kuriame yra 7.7% alkoholio. Nu jauciuosi kalta nors tu ka doh.gif , bet tuo paciu reikia man issigydytio ta kosuli iki gonalio ir ypac iki sodinimo ,bijau kad i koki plauciu uzdegima nepereitu g.gif
Atsakyti
Beta1
O drinks_cheers.gif I mano veiksmu plana irasyti vanduo ir mesa smile.gif Daugiau nieko nedarysiu smile.gif

Citas nuo kosulio turi buti pilna sropu be alkogolio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 kovo 2011 - 10:56
QUOTE(Warwara @ 2011 03 22, 22:15)
Damos, tai ir as grizau is planavimo. Ilga schema, nuo 21 dienos po viena ampule slopinamuju. Viskas atrodo gerai, sake dozes bus nedideles. Tai gi po dveju savaiciu startas smile.gif Ir kita cilka IVF  thumbup.gif

thumbup.gif Kazin kodel tau ilga schema norit daug kiausialasciu? g.gif Nu tie slopinamieji tai doh.gif Tau cetrotide reiks leistis? Oi kaip man jie nepatiko bere pilva niezejo, bjaurastis, gerai kad tik 3 dienas tereikejo man leistis.. Nu bet ko nepadarysi del stebuklo.. Bet kaip smagu kad taip greit startuosi thumbup.gif Linkiu velykinio stebuklo.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 23, 11:54)
O va dabar turiu klausimeli : vartojant slopinamuosius alkoholiui grieztai ne, ar labai blogai jei isgeriau tokio skyscio nuo kosulio (jau du saukstus per dvi dienas  blush2.gif ) kuriame yra 7.7% alkoholio. Nu jauciuosi kalta nors tu ka  doh.gif , bet tuo paciu reikia man issigydytio ta kosuli iki gonalio ir ypac iki sodinimo ,bijau kad i koki plauciu uzdegima nepereitu  g.gif

Negaliu atskayt i tavo klausima, uztat pati labai noriu paklaust.O tai vartojant slopinamuosius rimtai, grieztas NE alkoholiui ? Nes as taip pagalvojau, kad jeigu kartais man skirtu ilga schema vasara, o man nusimato progu ivairiausiu, tai galvojau atsipututs, kad kol neprasidejo stimuliuojantys tai galiu daryt ka noriu g.gif
Atsakyti
Kristuciuke
Difellinas pas mane. O ilga schema del endometriozes. Kiek skaiciau su ilga schema kaip tik maziau foliu, bet vienodai subrandintu. Nu, paziuresim kaip bus.
Atsakyti