Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Warwara @ 2011 03 22, 11:15)
Tai gi po dveju savaiciu startas smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif Superines naujienos!!!!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 22, 15:29)
doh.gif as jau apsipratau su savo 225vnt doze, daktarai nusprende, vadinasi taip reikia. Mano nors ir 3 ivf, bet sitie daktarai nezino apie 2 pirmus, nesakiau nes bijojau kad negausiu nemokamu 3-ju  blush2.gif Tai vat jie nezinodami ir nieko nelygindami nusprende skirti 225, nors abu pirmus kartus dozes nevirsijo 150.

Nezinau pagal ka tai skiria, as aukstoka, virsvorio neturiu. Gal pagal amziu? man 33  4u.gif

matyt tam musu gydytojui taip norisi,man irgi pradejo nuo 225 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 22, 22:33)
sekmes,zinok,kad ir is taves neigiamu rezultatu nepriimsim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su mielu noriu jums neigiamu rezultatu ir neduociau ax.gif

QUOTE(FRIGE @ 2011 03 22, 22:35)
matyt tam musu gydytojui taip norisi,man irgi pradejo nuo 225 rolleyes.gif

a tai as jau geriau jauciuosi, ne man vienai cia arklines dozes skiria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 22, 19:18)
Ai dar atsiminiau ,man daktaras liepe nekeisti rutinos ,po isdinimo liepe kai grysiu pusvalandi paguleti ,galiu gryzti I darba. As taip ir padariau .mano darbas stovimas ... Vyras sako tai gal neik ? Ai sakau esiu ,nes vistiek reiks gryzti I darba . Tai va , cia kaip kam iseina . Nu fizisko darbo nebuciau ejusi dirbti , bet kai jau kiekviena diena ant koju ,tai jau pripratau .

Kada as dariausi IVF (UK) pries 3 metus, man jau pries darantis IVF, klinikoje gydytoja rekomendavo pastiprinti organizma ivairiais papildais, akupunktura, joga ir rekomendavo pasiimti kelioms savaitems atostogas. IVF metu organizmas gauna dideli stresa - leidziames arkliskom dozem harmonus, yra atliekama punkcija, intervencija i kiausides, kurioms reikia geru keliu savaiciu, kad uzgytu ir darantis tokia brangia ir daug sveikatos atimancia procedura, lakstyti po darbus tarp proceduru ir isodinimu, tai nezinau g.gif g.gif g.gif nelabai organizmui gerai ir pastojimo procento tikrai nepadidina. Nesakau, kad reikia guleti kojas 2 savaites iskelus, bet bent kelias dienas laisvu pasiimti tai tikrai reiketu ir nepulti iskart i darba. Bent mano tokia nuomone tongue.gif As nedirbau viso nei per punkcija, nei isodinima, nei po isodinimo dvi savaites - ilsejausi, l.sveikai maitinausi, daug vaiksciojau, klausiausi geros muzikos, uzsiemiau sirdziai mielais dalykas, kad gauciau kuo daugiau geru emociju - visa menesi, kada leidausi vaistus iki pat punkcijos kasdien dariau joga, o po isodinimo dariau kvepavimo/atsipalaidavimo pratimus su muzika. IVF pavyko, turiu 2 metu dulryte biggrin.gif

Sekmes tapti nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaurencija: 22 kovo 2011 - 21:52
QUOTE(Citas @ 2011 03 22, 22:41)
a tai as jau geriau jauciuosi, ne man vienai cia arklines dozes skiria  lotuliukas.gif

na, tu nekartojama !!! lotuliukas.gif thumbup.gif linkiu tuo optimizmu trykšti iki pat galo wub.gif wub.gif

Visoms mergaitėms sėkmės 4u.gif ir lauksim pas nėštukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flaurencija @ 2011 03 22, 11:48)
Sekmes tapti  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Mergaite, kuriai savo post'a skyret - jau nestuke.gif .. Pavyko is pirmo karto jai, kaip ji ir sake, einant i darba, aktyviai gyvenant ir pan... Manau, kad cia kaip lemta tai taip ir bus - ar kojas iskelus ar iskart po punkcijos i darba 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 22 kovo 2011 - 22:04
quote=Zubriuka,2011 03 22, 21:04]
Mergaite, kuriai savo post'a skyret - jau nestuke.gif .. Pavyko is pirmo karto jai, kaip ji ir sake, einant i darba, aktyviai gyvenant ir pan... Manau, kad cia kaip lemta tai taip ir bus - ar kojas iskelus ar iskart po punkcijos i darba 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
[/quote]

Kad jai pasiseke is pirmo karto saunu, bet labai daug kam ir nepasiseka, inetrnete yra labai daug informacijos kaip padidinti IVF sekmes sansus net iki 60% naturaliais budais, ir manau jie ne is pirsto islauzti rolleyes.gif

Ar visikai atsiduoti gydytojams ir daugiau nieko nedaryti ar paciai prisideti prie savo sekmes padidinimo cia yra kiekvienos merginos reikalas tongue.gif

Kurios skaitote angliskai

hubpages.com/hub/increase-ivf-success

[URL=http://ezinearticles.com › Home and Family › Pregnancy ]ezinearticles.com › Home and Family › Pregnancy [/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaurencija: 22 kovo 2011 - 22:29
QUOTE(Warwara @ 2011 03 22, 22:15)
zaliuze dideles tau sekmes rytoj! Ir po atitinkamo laiko - geru rezultatu!

Damos, tai ir as grizau is planavimo. Ilga schema, nuo 21 dienos po viena ampule slopinamuju. Viskas atrodo gerai, sake dozes bus nedideles. Tai gi po dveju savaiciu startas smile.gif Ir kita cilka IVF  thumbup.gif

Jau startavai doctor.gif Nu tu ir sprinterė. Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 22, 22:49)
na, tu nekartojama !!! lotuliukas.gif  thumbup.gif  linkiu tuo optimizmu trykšti iki pat galo  wub.gif  wub.gif 

Aciu brangioji smile.gif As pazadu tryksti dar daugiau jei ta pabaiga teigiama bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Flaurencija,2011 03 22, 23:26]
quote=Zubriuka,2011 03 22, 21:04]
[/quote]

Kad jai pasiseke is pirmo karto saunu, bet labai daug kam ir nepasiseka, inetrnete yra labai daug informacijos kaip padidinti IVF sekmes sansus net iki 60% naturaliais budais, ir manau jie ne is pirsto islauzti rolleyes.gif

Ar visikai atsiduoti gydytojams ir daugiau nieko nedaryti ar paciai prisideti prie savo sekmes padidinimo cia yra kiekvienos merginos reikalas tongue.gif

Kurios skaitote angliskai

hubpages.com/hub/increase-ivf-success

[URL=http://ezinearticles.com › Home and Family › Pregnancy ]ezinearticles.com › Home and Family › Pregnancy [/URL]
[/quote]
aciu zubriuka 4u.gif 4u.gif kad uztari lotuliukas.gif Bet as tikrai bandziau papasakoti savo istorija , ir galbut padeti visom belaukianciom savo geru rezultatu .O pasirinkau toki kelia , nes zinojau , kad jei sedesiu namie ir turesiu begales laiko , tikrai issikraustyciau is proto . Nes kaip ir sakei tai yra begaline itampa ir kruvis organizmui . Mano atveju , as beveik nepasilikau laiko sau stresuoti , darbe darbas su zmonem , ju problemos ir t.t. Man laikas tikrai greit prabego . O del jogos , tai reikia uzsiimti pries , o per ivf ir taip kruvis ir nuovargis didelis , as kaip tik tuo metu nesijoginau ir nesportavau .Ir turiu tikrai puiku rezultata nestuke.gif kvadratu lotuliukas.gif lotuliukas.gif (dvinukai )
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 03 22, 19:33)
Sveikos mergaites, skaitineju jusu namuciuose galvoju reikia ir man prisijungti su savo istorija smile.gif Gal atnesit sekme su savo palaikymu smile.gif Kelias pas mane jau nemenkas nueitas, stimuliacijos nemoksiskos, laparaskopijos...ir 5 metai ilgo laukimo... pagaliau ryzomes ir jau link finiso tiesiosios keliaujam su IVF. Apturejom ilga schema viso sito dziaugsmo ryt isodinimas su nerimu ir viltim laukiu, gal netycia si karta pasiseks smile.gif

Sveika prisijungusi wink.gif Ir tikiuosi uz 2 savaiteliu pamatyti II wink.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 03 22, 23:15)
zaliuze dideles tau sekmes rytoj! Ir po atitinkamo laiko - geru rezultatu!

Damos, tai ir as grizau is planavimo. Ilga schema, nuo 21 dienos po viena ampule slopinamuju. Viskas atrodo gerai, sake dozes bus nedideles. Tai gi po dveju savaiciu startas smile.gif Ir kita cilka IVF  thumbup.gif

Niu saunu thumbup.gif Lauksim tik pacio geriausio rezultato wink.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Ingull, nu tai laukiam jau kazkaip to tavo testo..... ax.gif Bet gal nesidaryk per anksti, palauk penktadienio, ka ? g.gif Maza kokia nesamone parodytu, tai tik sunervintu.

Warwara, tai nelabai supratau, paaiskink, man, briunetei biggrin.gif Tai kada prasideda tavo stiuliacija ? Nes is tavo posto tai nieko nesupratau lotuliukas.gif Bet skaiciau tai tikrai kelis kartus lotuliukas.gif

Citas, pabusiu dabar ragana, bet man kazkaip atrodo, kad tau sis kartas bus laimingas bigsmile.gif Nu kazkaip taip galvoju ir tiek tongue.gif

O kas del gyvenimo budo pries ir po IVF, tai man tie "pailsek, pabuk ir t.t." kazkaip nelabai schmoll.gif Viskas priklauso nuo tavo vidines busenos ir ka nori tuo metu daryti.Jogos TIKRAI nedaryciau, nes iskelus kojas ant galvos ir bebandydama tokioj pozoj atsipalaiduoti bijociau "susprogdinti" savo folikulus lotuliukas.gif (ne veltui yra rekomenduojama stimuliaciju metu atsisakyti sporto ir pan dalyku, kurie gali buti zalingi, juk toki turta tuo metu nesiojames !).O siaip as tikrai manau, kad jeigu yra salygos embrioniukui gyventi, jis ir gyvena irnesakyk.gif Nes jeigu embrionas nesivyto, galiu gulet ir palaiduotis nors is menesi, bet kas is to unsure.gif
Atsakyti