Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 10:38)
*Viktoriukas* Tokia jau kosaku dalia smile.gif maniskis katinas tai spirito kvapo nepernesa. As uz sviksta - tas demostratyviai eina lauk smile.gif Jokio palaikimo, begedis!

Manoji irgi kvapų nepakelia, bet neina niekur, o sėdi ir čiaudo į akis žiūrėdama biggrin.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 31, 10:42)
Priminei  4u.gif Ar reikia pries leidziantis pasitepti kokiu tai spiritu?? Ir po to? Ar galima "sausai" durti... ?? Nes as vakar bedziau ir viskas, vyras man aiskino, kad butinai pasitepti reikia  ax.gif  4u.gif

Teptis, būtinai, ir adatą nuvalyt su spiritu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 11:03)
Mergaites turiu klausimeli kurios esate praeje ilgaja programa - Kiek dienu jums stimuliacija truko? Per pirmus du ivf man naudojo trumpaja, t.y nuo 2cd, viso 8 dienas. O dabar ryt man tik pirmas scanas bus o jau 8 stimuliacijos diena  blink.gif

17c.d man punkcija buvo, o pirma apziura po stimuliacijos pradzios buvo po 6 stimuliacijos dienu (tik 9 c.d) is viso stimuliavo 12 dienu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliuze: 31 kovo 2011 - 15:48
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 15:41)
Va va tai gal vistik ryt bandysi ? mirksiukas.gif  o tai jei dar ilgiau lauksi tai sapnuosi ir gimdymus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Saunuolis TB  biggrin.gif  Ir as prisidedu prie gasdinimu, ne nebandyk nebuti nescia  bigsmile.gif
Tai pilnu pajegumu pirmyn  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

unsure.gif unsure.gif oi kiek daug mane gasdinanciu jau noriu ar ne turiu nestuke.gif del testuko tai dar nelabai nusprendziau daryt schmoll.gif nu kazkaip net nezinau,ka galvot,kurioj cia pusej labiau esu del nestuke.gif lotuliukas.gif noreciau padaryt tik pirm ryte pries vaziuojant kraujuko nuleist..jei bus neigiamas,tai kraujo tyrimai taip nebenuliudins unsure.gif bent jau dabar taip manau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 31, 16:01)
unsure.gif  unsure.gif oi kiek daug mane gasdinanciu jau noriu ar ne turiu nestuke.gif del testuko tai dar nelabai nusprendziau daryt schmoll.gif nu kazkaip net nezinau,ka galvot,kurioj cia pusej labiau esu del nestuke.gif  lotuliukas.gif noreciau padaryt tik pirm ryte pries vaziuojant kraujuko nuleist..jei bus neigiamas,tai kraujo tyrimai taip nebenuliudins unsure.gif bent jau dabar taip manau.. ax.gif

As irgi panasiai mastau doh.gif bet ir nekantru jau tuo paciu ir baisu blush2.gif bijau pasidarius testa vel ta nelemta viena bruksni pamatyt, tai gal dar reik kentet lotuliukas.gif Labiausiai nervina nes viena diena atrodo jau tikrai yra, o kita vel pilva suskausta ir mastau kad cia jau negerai.....siandien irgi maudzia pilvuka verysad.gif bet viltis gyva turi but dvynukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 12:03)
Mergaites turiu klausimeli kurios esate praeje ilgaja programa - Kiek dienu jums stimuliacija truko? Per pirmus du ivf man naudojo trumpaja, t.y nuo 2cd, viso 8 dienas. O dabar ryt man tik pirmas scanas bus o jau 8 stimuliacijos diena  blink.gif

labuka.man taike ilga schema.gruodzio 31d pradejau slopinancius.sausio 21d pradejau leistis gonali ir leidausi 10dienu.vasario 3d buvo punkcija.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 03 31, 17:16)
labuka.man taike ilga schema.gruodzio 31d pradejau slopinancius.sausio 21d pradejau leistis gonali ir leidausi 10dienu.vasario 3d buvo punkcija.

Nu va tokio varianto ir as noreciau thumbup.gif Matau kad jokiu taisykliu cia nera ir daktarai sprendzia pagal situacija smile.gif Laukiu kantriai rytojaus 4u.gif

FRIGE, Zaliuze - kantruoles jus musu biggrin.gif Nu mums tai tikrai nieko nebelieka tik laukti kartu su jumis tongue.gif

Rute - kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 03 31, 05:12)
  biggrin.gif tau taip nebus, nebijok. tu su trumpute schemyte varai. O aš savo dešinę pusę tinginiukę auginausi, nes kairioji iššoko į priekį, o dešinioji miegojo.. va ir užtrukom kol mažieji foliai užaugo  4u.gif  biggrin.gif

O as galvojau, kad kai kartu vaziavom, tau tik 2cd buvo... doh.gif Ir kazkaip nugrybavau, pasiskaiciavus, kad tau punkcija buvo apie 11cd... Kvaila as ne kvaila?! blink.gif
Kaip jautiesi???? Laikau kumscius! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 31 kovo 2011 - 16:57
QUOTE(zaliuze @ 2011 03 31, 17:09)
As irgi panasiai mastau doh.gif  bet ir nekantru jau  tuo paciu ir baisu blush2.gif bijau pasidarius testa vel ta nelemta viena bruksni pamatyt, tai gal dar reik kentet lotuliukas.gif Labiausiai nervina nes viena diena atrodo jau tikrai yra, o kita vel pilva suskausta ir mastau kad cia jau negerai.....siandien irgi maudzia pilvuka verysad.gif bet viltis gyva turi but dvynukai wub.gif

butinai bus ir dvynukai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 17:36)
Rute - kaip tu?

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 31, 17:57)
Kaip jautiesi???? Laikau kumscius! 4u.gif

žinokit turiu konstatuoti- nu visai gera tinginiauti. Viskas dzin, tiesiog leidžiu dienas savo malonumui biggrin.gif senokai taip relax'avau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, senokai nesirodziau. Ivykus buvau. Prisiduodu. Vakar, grizdama is keliones per Ryga, dar sugebejau ir pas Treijsa papulti, o Aive mus dar ir parveze i namus. Dar karta labai ACIU jai uz tai!!! wub.gif Kitas vizitas treciadieni, taip pat vaziuosim kartu drinks_cheers.gif

Vakar 4c.d. susileidau savo pirmasias Gonal+Merional dozes. Tikiuosi, kad viskas eisis sekmingai ax.gif

QUOTE(spurguliukas29 @ 2011 03 30, 11:56)
As vel su klausimu atlekiu  smile.gif ,neduoda ramybes mano memes,nuo kovo 15d.leidziuosi Suprecur'a,mmm atkeliavo laiku 23d.,bet nesuprantu,kodel iki siol vis dar pakraujuoju,aisku ne taip kaip per tikras mmm,bet vis dar sergu,siaip 4 dieneles ir viskas,nera taip buve niekad,ar cia tu vaistu poveikis toks,ar man sunerimti reiktu,nesuprantu nieko,kaip galvojat,nieko baisaus? g.gif

Man taip pat prailgejo mmm, siandien jau 5c.d., siaip man 4-a d viskas baigias, o dabar vis dar pakraujuoju, ne taip stipriai, bet ir ne tepliojimas. Tikriausiai, nuo blokuojanciu.

QUOTE(Rute @ 2011 03 31, 07:18)
žinokit turiu konstatuoti-  nu visai gera tinginiauti. Viskas dzin, tiesiog leidžiu dienas savo malonumui biggrin.gif senokai taip relax'avau  biggrin.gif

Rutele, kaip smagu uz Tave! Lepinkis kol gali, uz 9-iu menesiuku nebebus laiko! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 03 31, 19:42)
Sveikos, merginos, senokai nesirodziau. Ivykus buvau. Prisiduodu. Vakar, grizdama is keliones per Ryga, dar sugebejau ir pas Treijsa papulti, o Aive mus dar ir parveze i namus. Dar karta labai ACIU jai uz tai!!!  wub.gif Kitas vizitas treciadieni, taip pat vaziuosim kartu  drinks_cheers.gif

Vakar 4c.d. susileidau savo pirmasias Gonal+Merional dozes. Tikiuosi, kad viskas eisis sekmingai  ax.gif

Ir man labai smagu buvo susipazinti, o ir kelias trumpesnis su gera kompanija drinks_cheers.gif

Ir visgi, kodel skiria Merional g.gif kazkaip smalsu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 03 31, 19:42)
Sveikos, merginos, senokai nesirodziau. Ivykus buvau. Prisiduodu. Vakar, grizdama is keliones per Ryga, dar sugebejau ir pas Treijsa papulti, o Aive mus dar ir parveze i namus. Dar karta labai ACIU jai uz tai!!!  wub.gif Kitas vizitas treciadieni, taip pat vaziuosim kartu  drinks_cheers.gif

Vakar 4c.d. susileidau savo pirmasias Gonal+Merional dozes. Tikiuosi, kad viskas eisis sekmingai  ax.gif
Man taip pat prailgejo mmm, siandien jau 5c.d., siaip man 4-a d viskas baigias, o dabar vis dar pakraujuoju, ne taip stipriai, bet ir ne tepliojimas. Tikriausiai, nuo blokuojanciu.

Dar kartelį sėkmės tau 4u.gif

QUOTE(Aivė @ 2011 03 31, 21:22)
Ir man labai smagu buvo susipazinti, o ir kelias trumpesnis su gera kompanija  drinks_cheers.gif

Ir visgi, kodel skiria Merional  g.gif kazkaip smalsu pasidare  biggrin.gif

Merional dar gali ir tau skirti. Man per 1 IVF kai nuvažiavau 9 cd sumažino gonal ir dadėjo merional. O kodėl? Aš labai nesigilinau g.gif Tiesiog pasitikėjau gydytoju.
Dabar skaičiau kaip Rutei su merionaliu pažadino snaudžiančią kiaušidę, tai sakau gal ir su manimi panašiai tikėjosi g.gif Tik Rutei sėkmingiau gavosi.

O jūs kai poroje čia važinėsitės, tai sakau gal ir po porelę kiekviena sėkmingai susiveiksite ax.gif To ir linkiu 4u.gif
Atsakyti