Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 03 31, 13:19)
Man visada taikyta ilga schema, skanai būdavo 5 ir 9 dieną, punkcija dažniausiai 12, vieną kartą yra buvus 14, tai tada dar ir skanas buvo 12 dieną
Tep tep, vargšas mano kašaras, irgi sudalyvavo mano IVFuose smile.gif

Aciu Viktoriukas, nu tikiuosi ir cia UK jie panasiai elgiasi smile.gif Nors ***** pagal tai kad pirmas scanas tik 8 diena tai jau keistoka g.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 31, 13:21)
4u.gif  4u.gif As kazkodel manau, kad gal apie 13cd blink.gif Kadangi jis taip man hyperstimuliacijos bijo, tai nemanau, kad ilgai stimuliuos..
Mano vyro bilietas atgalinis jau 14cd.. Na, jei vistik veliau bus punkcija, tai teks nukelti.. 4u.gif  4u.gif

Oho kaip jus cia susipaude su tuo laiku blink.gif Cia del to kad tavo valkatos taip uzvelavo?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 02:32)
Oho kaip jus cia susipaude su tuo laiku  blink.gif Cia del to kad tavo valkatos taip uzvelavo?

Labiau del vyro darbo.. Na, jei nesigaus - pasikeis data... Bet labai tikiuosi "susitalpinti"... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
egk
Warwara, o kur tu darysies? Jei gerai pamenu pas Sąlygienę?

Ugums!

Citas, as ka skaiciau ta ir parduodu, manimi tiketi - save nemyleti ax.gif bet jei damos sako anksciau - tai reiksia liuks. Nes jau baisiai ilgai viskas vyksta. Ir as dar net nepradejau lotuliukas.gif

*Viktoriukas* Tokia jau kosaku dalia smile.gif maniskis katinas tai spirito kvapo nepernesa. As uz sviksta - tas demostratyviai eina lauk smile.gif Jokio palaikimo, begedis!
Papildyta:
Zubriuka
Kai pas jus su terminais viskas smile.gif O ka tu tolau, po isodinimo, cia busi, ar pas vyra skrysi?

Pamsaciau... Gi negalima pirmos dienos po isodinimo rankos kilnuoti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 02:38)
maniskis katinas tai spirito kvapo nepernesa. As uz sviksta - tas demostratyviai eina lauk smile.gif Jokio palaikimo, begedis!
Papildyta:
Zubriuka
Kai pas jus su terminais viskas smile.gif O ka tu tolau, po isodinimo, cia busi, ar pas vyra skrysi?

Priminei 4u.gif Ar reikia pries leidziantis pasitepti kokiu tai spiritu?? Ir po to? Ar galima "sausai" durti... ?? Nes as vakar bedziau ir viskas, vyras man aiskino, kad butinai pasitepti reikia ax.gif 4u.gif

O pas mus su terminais tai taip, nuo datos iki datos... Kazkaip visada viskame taip.. smile.gif O po isodinimo, gaila, bet atsakymo lauksiu viena... Cia.. Ir kai gausiu teigiama atsakyma irgi dar busiu ( nors taaaaip noretusi su vyru kartu, bet kad baisiai bijociau skristi..) O po to jau konsultuosiuosi su daktaru del skrydzio atgal..
Bet, bet kokiu atveju, tikrai busiu LT iki balandzio galo, taip jau susiplanavus buvau..
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 13:38)
Citas, as ka skaiciau ta ir parduodu, manimi tiketi - save nemyleti    ax.gif  bet jei damos sako anksciau - tai reiksia liuks. Nes jau baisiai ilgai viskas vyksta. Ir as dar net nepradejau  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif pagyvensim pamatysim smile.gif

O kad ranku negalima kilnoti man irgi naujiena, bet cia be problemu, as apskritai si karta ruosiuos labai relaxuoti po isodinimo. Tai pirma diena nei pirsto nejudinsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zubriuka
Ar reikia pries leidziantis pasitepti kokiu tai spiritu?? Ir po to? Ar galima "sausai" durti... ?? Nes as vakar bedziau ir viskas, vyras man aiskino, kad butinai pasitepti reikia

Tai aisku kad reikia blink.gif Dezinfekcija, tavo oda tai visai ne steriline! Mars i vaistine pirk spirito (nors jei yra degtines - tiks smile.gif)
O vaistineje yra tokiu serveteliu jau spirituotu. 1 pakelis 20 ct.

O po to jau konsultuosiuosi su daktaru del skrydzio atgal..
Bet, bet kokiu atveju, tikrai busiu LT iki balandzio galo, taip jau susiplanavus buvau..

Supratau, nu liudna kad be vyro, bet ka jau padarysi. Uz tad rezultatas bus liuksovas - tiksliai zinau! thumbup.gif

Citas
O kad ranku negalima kilnoti man irgi naujiena, bet cia be problemu, as apskritai si karta ruosiuos labai relaxuoti po isodinimo. Tai pirma diena nei pirsto nejudinsiu

As is tu, kurie nelabai linke tiketi prietaram (pvz. del plauku dazymo ir pan), bet del ranku tai jo... rimtas bajeris ir logiskas. Ir man cia problema, as turiu kiekiviena diena 10-15 minuciu su fenu plaukus dzovinti... Teks mastyti ka nors.

As irgi nuo pirmos dienos busiu lovoje, bet daugiausiai del to, kad baisiai noriu nors pora dienu nieko neveikti, nekur nebegti, apie visus negalvoti. O cia toks geras variantams vissus pasiusti ir su ramia sazine guleti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 31 kovo 2011 - 12:52
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 13:38)
Tokia jau kosaku dalia smile.gif maniskis katinas tai spirito kvapo nepernesa. As uz sviksta - tas demostratyviai eina lauk smile.gif Jokio palaikimo, begedis!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau tie gyvūnai thumbup.gif
Po įsodinimo pirmą dieną "polnij pokoj" po to dar 4 "sderžatsa" ax.gif Na taip man sakė

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 31, 13:42)
Ar reikia pries leidziantis pasitepti kokiu tai spiritu?? Ir po to? Ar galima "sausai" durti... ?? Nes as vakar bedziau ir viskas, vyras man aiskino, kad butinai pasitepti reikia  ax.gif  4u.gif

Prieš leidžiantis reikia dezinfekuoti tą vietą. Ar nedavė Baiba vienkartinių tamponukų specialių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 31 kovo 2011 - 12:53
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 12:03)
Mergaites turiu klausimeli kurios esate praeje ilgaja programa - Kiek dienu jums stimuliacija truko? Per pirmus du ivf man naudojo trumpaja, t.y nuo 2cd, viso 8 dienas. O dabar ryt man tik pirmas scanas bus o jau 8 stimuliacijos diena  blink.gif

netryzniok,Citai manes paklausyk,gi ten pat esam,mane stimuliuot pradejo vasario 28d,pirmas skanas kaip ir tau astunta po pirmos dozes...sekantis skanas 12 stimuliacijos diena...ir paskutini skana turejau 15 d,tada ir liepe vakare suleist paskutine gonalio doze,dar pasake,kad paskambins,kada ovitrelle leist,tai paskambino gerokai popiet,liepe susilest ta pati vakara 10 val.....17 cd dare punkcijaq...nu o toliau jau zinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as tai isvis antr adatos sedejau ziauriai ilgai doh.gif slopinancius pradejau sausio 26 d..ir va taipiki kovo 14d doh.gif doh.gif mat man rado cista,kuria pries pat stimuliacija ispunktavo,nes rupuze nenyko net nuo slopinanciu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FRIGE: 31 kovo 2011 - 12:55
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 02:49)
Tai aisku kad reikia  blink.gif  Dezinfekcija, tavo oda tai visai ne steriline!

Ir man cia problema, as turiu kiekiviena diena 10-15 minuciu su fenu plaukus dzovinti... Teks mastyti ka nors.

O as galvojau, kad nebutina, ta adatele tokia plona doh.gif Hmmm...

O del ranku kilnojimo prajuokinai.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galva palenk, plaukai i prieki sukris - nereiks aukstai ranku kelti... Bet jei lovoj ruosies guleti, tai gal nieko - naturaliai galesi pasidziovinti, nelabai kas matys 4u.gif 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 03 31, 02:50)
Prieš leidžiantis reikia dezinfekuoti tą vietą. Ar nedavė Baiba vienkartinių tamponukų specialių?

4u.gif Nedave nieko ir nieko nesake... Manau, kad turejau pati susiprasti, bet... ax.gif Pasitaisysiu siandien...
(man jau ant tiek protas susisukes nuo visko, kad vakar isiduriau biskiuka su ta adata (jau po leidimosi) po nagu tarsi, tai vyro paklausiau, ar neimanoma uzsikresti kuo nors... Sako "nuo pacios saves??? gal nelabai..." doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
egk, o! "polnyj pokoj"... pasaka smile.gif Is tikruju as ko toliau to daugiau suprantu, kad laukiu isodinimo dienos ne del to, kad tai bus tam tiksro etapo pabaiga, o del to, kad gulesiu ir vaidinsiu pilna ligone smile.gif
Po LP pavaidinti neisejo, dar dabar atsigrebsiu thumbup.gif
Papildyta:
Zubriuka
man jau ant tiek protas susisukes nuo visko, kad vakar isiduriau biskiuka su ta adata (jau po leidimosi) po nagu tarsi, tai vyro paklausiau, ar neimanoma uzsikresti kuo nors... Sako "nuo pacios saves??? gal nelabai...

Tai tave gi tyre AIDS ir pan. Tai gi tikrai neuzsikresi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as galvojau, kad nebutina, ta adatele tokia plona
Tai plona, ar stora smile.gif Koks skirtumas - dizenfekcija smile.gif

Galva palenk, plaukai i prieki sukris - nereiks aukstai ranku kelti... Bet jei lovoj ruosies guleti, tai gal nieko - naturaliai galesi pasidziovinti, nelabai kas matys

Jai butu taip paprasta as nekelciau bangos smile.gif Tiesiog tragedija pas mane su plaukais smile.gif smile.gif smile.gif
Aisku, tai nesamones ir smulkmenos, bet neimanoma gi visai nepergyventi smile.gif Tai as pergyvenu del visokiu nesamoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 31, 13:56)
O as galvojau, kad nebutina, ta adatele tokia plona  doh.gif Hmmm...

4u.gif Nedave nieko ir nieko nesake... Manau, kad turejau pati susiprasti, bet...  ax.gif Pasitaisysiu siandien...
(man jau ant tiek protas susisukes nuo visko, kad vakar isiduriau biskiuka su ta adata (jau po leidimosi) po nagu tarsi, tai vyro paklausiau, ar neimanoma uzsikresti kuo nors... Sako "nuo pacios saves??? gal nelabai..."  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

Pasitaisyk, pasitaisyk hihihi.gif
Yra jų vaistinėse pirk, keli ten centai kainuoja
Aš irgi buvau įsidūrusi į pirštą, bet kaip matai išgyvenau irnesakyk.gif
Primink kada pas Treijsą važiuosi?

Warwara vacation1.gif jau laukia tavęs nesulaukia ir vacation4.gif tik nepamiršk kad kokteilis nealkocholinis hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 12:06)
Citas

Tai gal jau ir nuspres kada punkcija per si skana?
Man irgi baisiai idomiai, nes kiek skaiciau Internete, tai punkcija buna  apie 17 cd. O dar plius min 3 dienas paaugti embrioniukams, tai jau isodinimas 20 diena, tai jau iki mano naturalio siklo pabaigos tik savaite. Gal po blokojansiu jau ciklas priklauso tik nuo vaistu...

man isodinimas buvo,kada naturaliai jau turejo memes pareit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti