Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Citas @ 2011 03 30, 21:30)
Nu tu duodi  lotuliukas.gif  Mano vyras net salia budamas neziuri kaip adata duriu , sake jam labai baisu  blink.gif  tongue.gif

o man kaip tik vyras i pilva vaistus leisdavo - pati nesugebejau... blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 03 30, 22:07)
...o dar kai paskutiniu metu snaigiukai tokius rezultatus rodo thumbup.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif thumbup.gif
nestuke.gif virusiukai visoms, laukiancioms savu snaigiuku ir netik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 18:37)
Duriau i pilva, net nepajutau kaip iduriau... Tik pamaciau, kad jau sminga tongue.gif Tik istraukiant jauciau kazkiek. Man sesute sake, kad suleidus dar palaikyti, neistraukti iskart, nes kiekvienas lasiukas svarbus, tai leisti kad viskas subegtu... As kai istraukiau, vistiek slapia kazkiek apie durio vieta buvo  blink.gif Bet turbut nieko tokio ten del tokio kiekio "prarasto"

Prisimenu ir aš savo pirmą dūrį doh.gif Ir vyrą aprėkiau, ir katinas iš kambario skrido lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet po to jau profesionalė pasidariau cool.gif
Atsakyti
Mergaites turiu klausimeli kurios esate praeje ilgaja programa - Kiek dienu jums stimuliacija truko? Per pirmus du ivf man naudojo trumpaja, t.y nuo 2cd, viso 8 dienas. O dabar ryt man tik pirmas scanas bus o jau 8 stimuliacijos diena blink.gif
Atsakyti
Citas
O dabar ryt man tik pirmas scanas bus o jau 8 stimuliacijos diena

Tai gal jau ir nuspres kada punkcija per si skana?
Man irgi baisiai idomiai, nes kiek skaiciau Internete, tai punkcija buna apie 17 cd. O dar plius min 3 dienas paaugti embrioniukams, tai jau isodinimas 20 diena, tai jau iki mano naturalio siklo pabaigos tik savaite. Gal po blokojansiu jau ciklas priklauso tik nuo vaistu...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 12:06)
Tai gal jau ir nuspres kada punkcija per si skana?
Man irgi baisiai idomiai, nes kiek skaiciau Internete, tai punkcija buna  apie 17 cd. O dar plius min 3 dienas paaugti embrioniukams, tai jau isodinimas 20 diena, tai jau iki mano naturalio siklo pabaigos tik savaite. Gal po blokojansiu jau ciklas priklauso tik nuo vaistu...

Nemanau kad per si scana apie punkcija kalbes, susirasineju su panele, kuri ant tokios pat programos tik dviems dienom anksciau pradejo stimuliacija. Tai jai vakar buvo tas pirmas scanas. Ji turi 10 vienoj ir 15 kitoj pusej bigsmile.gif Dydziai nuo 6mm iki 16mm. Tai jai paskyre scana pirmadieni (ti bus jos 13 stim diena) ir sumazino gonalio doze iki 150.

Sakai punkcija tik 17 d??? blink.gif Oho, nu kad jie perima ciklo kontrole tai skaiciau ir as, bet kad apie 15 dienu ant gonalio sedeti reikes tai ojojoj, nezinojau g.gif . Nu matysiu ka ryt pasakys. Svarbu kad ten isvis kas augtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 01:13)
Sakai punkcija tik 17 d???  blink.gif

Oho... Kiek skaitineju sita skyreli, dar nei viena mergaite nerase, kad jai taip velai butu punkcija dare blink.gif Dazniausiai 12-15 cd, bent jau kiek as pamenu...
Tikiuosi, kad taip ir man bus, nes antraip vyras tures bilietus keistis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 03 31, 11:19)
Prisimenu ir aš savo pirmą dūrį doh.gif Ir vyrą aprėkiau, ir katinas iš kambario skrido lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet po to jau profesionalė pasidariau cool.gif

Man tai labiau gaila tavo katino:hihihi:
QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 12:06)
Man irgi baisiai idomiai, nes kiek skaiciau Internete, tai punkcija buna  apie 17 cd. O dar plius min 3 dienas paaugti embrioniukams, tai jau isodinimas 20 diena, tai jau iki mano naturalio siklo pabaigos tik savaite. Gal po blokojansiu jau ciklas priklauso tik nuo vaistu...

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 31, 12:38)
Kiek skaitineju sita skyreli, dar nei viena mergaite nerase, kad jai taip velai butu punkcija dare  blink.gif Dazniausiai 12-15 cd, bent jau kiek as pamenu...
Tikiuosi, kad taip ir man bus, nes antraip vyras tures bilietus keistis smile.gif  4u.gif

Man vieną kartą darė 14 kitą 15 cd. Aš pas Treijsą kaip Zubriuka. O ten kaip Citas stimuliuoja tai nieko nesuprantu g.gif Pas juos kažkaip kitaip.

Warwara, o kur tu darysies? Jei gerai pamenu pas Sąlygienę?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 09:03)
Mergaites turiu klausimeli kurios esate praeje ilgaja programa - Kiek dienu jums stimuliacija truko? Per pirmus du ivf man naudojo trumpaja, t.y nuo 2cd, viso 8 dienas. O dabar ryt man tik pirmas scanas bus o jau 8 stimuliacijos diena  blink.gif

Cia siaip skirtingai visoms,bet pagrindas 12-17cd jeigu ilga schema gali buti ir veliau nelebai mane kada man dare g.gif bet atsimenu kad baisiai stebejausi kad labai ilgai
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 31, 12:38)
Oho... Kiek skaitineju sita skyreli, dar nei viena mergaite nerase, kad jai taip velai butu punkcija dare  blink.gif Dazniausiai 12-15 cd, bent jau kiek as pamenu...
Tikiuosi, kad taip ir man bus, nes antraip vyras tures bilietus keistis smile.gif  4u.gif

Zubriuka manau kad tu gali buti rami, tau trumpasis IVF ir abu kartus man punkcija buvo berods 12 diena smile.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau pasiklausti, kiek dar reikia pinigeliu, vaziuojant sodint snaigutes VK? Uz saldyma sumoketa, tai dabar uz atsildyma reikes moket? Ar dar kazka praleidziu?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 09:03)
Mergaites turiu klausimeli kurios esate praeje ilgaja programa - Kiek dienu jums stimuliacija truko? Per pirmus du ivf man naudojo trumpaja, t.y nuo 2cd, viso 8 dienas. O dabar ryt man tik pirmas scanas bus o jau 8 stimuliacijos diena  blink.gif

Man visada taikyta ilga schema, skanai būdavo 5 ir 9 dieną, punkcija dažniausiai 12, vieną kartą yra buvus 14, tai tada dar ir skanas buvo 12 dieną

QUOTE(egk @ 2011 03 31, 09:57)
Man tai labiau gaila tavo katino hihihi.gif

Tep tep, vargšas mano kašaras, irgi sudalyvavo mano IVFuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 31, 01:59)
Zubriuka manau kad tu gali buti rami, tau trumpasis IVF ir abu kartus man punkcija buvo berods 12 diena  smile.gif

4u.gif 4u.gif As kazkodel manau, kad gal apie 13cd blink.gif Kadangi jis taip man hyperstimuliacijos bijo, tai nemanau, kad ilgai stimuliuos..
Mano vyro bilietas atgalinis jau 14cd.. Na, jei vistik veliau bus punkcija, tai teks nukelti.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 31 kovo 2011 - 12:21