QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 21:37)
As is pradziu tevu pasiklausiau, gal man kas "padeti" nori.. Mama sake, kad nualps O tetis irgi atsisake motyvuodamas, kad niekad nera vaistu leides... Tai paskaipinau vyrui, su jo pagalba siaip ne taip isdrisau pasicirkinus geras 5 min ...
Duriau i pilva, net nepajutau kaip iduriau... Tik pamaciau, kad jau sminga Tik istraukiant jauciau kazkiek. Man sesute sake, kad suleidus dar palaikyti, neistraukti iskart, nes kiekvienas lasiukas svarbus, tai leisti kad viskas subegtu... As kai istraukiau, vistiek slapia kazkiek apie durio vieta buvo Bet turbut nieko tokio ten del tokio kiekio "prarasto"
Duriau i pilva, net nepajutau kaip iduriau... Tik pamaciau, kad jau sminga Tik istraukiant jauciau kazkiek. Man sesute sake, kad suleidus dar palaikyti, neistraukti iskart, nes kiekvienas lasiukas svarbus, tai leisti kad viskas subegtu... As kai istraukiau, vistiek slapia kazkiek apie durio vieta buvo Bet turbut nieko tokio ten del tokio kiekio "prarasto"
As irgi zinok leidziu bent kokia 10 sekundziu ten subegt, bet laseliukas visada issitraukia su svirkstu. Uzteks tikiuosi to gonalio ten