Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 21:37)
As is pradziu tevu pasiklausiau, gal man kas "padeti" nori.. Mama sake, kad nualps  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O tetis irgi atsisake motyvuodamas, kad niekad nera vaistu leides... Tai paskaipinau vyrui, su jo pagalba siaip ne taip isdrisau pasicirkinus geras 5 min  tongue.gif ...
Duriau i pilva, net nepajutau kaip iduriau... Tik pamaciau, kad jau sminga tongue.gif Tik istraukiant jauciau kazkiek. Man sesute sake, kad suleidus dar palaikyti, neistraukti iskart, nes kiekvienas lasiukas svarbus, tai leisti kad viskas subegtu... As kai istraukiau, vistiek slapia kazkiek apie durio vieta buvo  blink.gif Bet turbut nieko tokio ten del tokio kiekio "prarasto"

As irgi zinok leidziu bent kokia 10 sekundziu ten subegt, bet laseliukas visada issitraukia su svirkstu. Uzteks tikiuosi to gonalio ten blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 30, 10:50)
As irgi zinok leidziu bent kokia 10 sekundziu ten subegt, bet laseliukas visada issitraukia su svirkstu. Uzteks tikiuosi to gonalio ten  blink.gif  smile.gif

Jei abiems taip pat gaunasi reiskai taip ir turi buti...
Uzteks, pamatysi!!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 03 30, 16:27)
ir vel uzlekiau pasisveikint ar atsimenat mane o man turejo si men grazint embrionuka paskutini bet savo noru atidejau geguzes memiu nes kraustymaisi,kursai,darbas tai turiu ka veik nuo akstyvo ryto jau darbe lekiu i kursus kurie trunka visa diena bet jau birzeli su maziuku snaigiuku pailsesiu....visom sekmes didziausios kaip cia viskas sekasi ar dar vis tas nestumo virusas isisiautejes nes neturejom neto tai nebuvo nei kaip pasiskaityt kaip ten viskas einasi pas jus skyreli....

Žinoma atsimenam 4u.gif Ir linkim sėkmės, o dar kai paskutiniu metu snaigiukai tokius rezultatus rodo thumbup.gif
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 30, 16:44)
Ai, zinai, sako, kad reik lenkt medi kol jaunas, tai va ir skubu  lotuliukas.gif  O jeigu rimtai, tai kai sprendimas padarytas, noro per akis, tai nera taip jau sunku  tongue.gif  O tu irgi pas Trejsa, kaip suprantu ?  g.gif  Galesim pas latvius vasaros sezona kartu atidaryt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Aha, aš irgi pas jį ax.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 21:21)
Aciu... Pries 20min pirma doze susileidau  blink.gif Net vyra kitoj pusej skaipo buvau pasisodinus, kad kartu su manim startuotu 4u.gif
Ziuresim kas gausis 4u.gif

thumbup.gif Tau gerai. O mano vyras tai negalėjo žiūrėti kaip man kateterį ištraukė, tai seselė juokėsi - o tai kaip bus gimdyme? doh.gif
Man Baiba sakė adatėlės neištraukus reikia palaikyti ne mažiau 10 sekundžių
Atsakyti
As vel su klausimu atlekiu smile.gif ,neduoda ramybes mano memes,nuo kovo 15d.leidziuosi Suprecur'a,mmm atkeliavo laiku 23d.,bet nesuprantu,kodel iki siol vis dar pakraujuoju,aisku ne taip kaip per tikras mmm,bet vis dar sergu,siaip 4 dieneles ir viskas,nera taip buve niekad,ar cia tu vaistu poveikis toks,ar man sunerimti reiktu,nesuprantu nieko,kaip galvojat,nieko baisaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 16:06)
Mergaites, atejau pasidziaugti, kad jokiu cistu nera, viskas gerai ir si vakara jau leidziuosi vaistukus pirma karta yahoo.gif yahoo.gif
Pagaliau!
Aciu visoms, kurios su manim mmm lauke, visa foruma buvau ant koju sukelus  lotuliukas.gif  ax.gif  4u.gif

Su startu! Laikome kumštukus už gerą rezultatą. Bendri troškimai, kaip žinia, būtinai išsipildo.
Atsakyti
QUOTE(spurguliukas29 @ 2011 03 30, 22:56)
As vel su klausimu atlekiu  smile.gif ,neduoda ramybes mano memes,nuo kovo 15d.leidziuosi Suprecur'a,mmm atkeliavo laiku 23d.,bet nesuprantu,kodel iki siol vis dar pakraujuoju,aisku ne taip kaip per tikras mmm,bet vis dar sergu,siaip 4 dieneles ir viskas,nera taip buve niekad,ar cia tu vaistu poveikis toks,ar man sunerimti reiktu,nesuprantu nieko,kaip galvojat,nieko baisaus? g.gif

man tai nuo suprecure velavo desimt dienu,o paskui memes irgi keistos buvo kazkur visa sav,gal net ilgiau..ir tokios,kad tik po truputi pakraujuoji doh.gif nors siaip irgi apie 4 dienos pas mane..taip kad manau,kad nepergyvenk,man rodos,kad cia vaistukai veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 30, 20:30)
Nu tu duodi  lotuliukas.gif  Mano vyras net salia budamas neziuri kaip adata duriu , sake jam labai baisu  blink.gif  tongue.gif Tai jis tik supercure doze prileidzia i svirksta,  ir nusisuka. Tipo sudalyvauja procese ir gana  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mano vyras tvarkingai subadydavo visus vaistus biggrin.gif pirmą gonalio dozę susileidau pati - parodžiau kokiu kampu durti, o paskui jau kas vakarą dažniausiai vyras durdavo. Vėliau prie gonalio buvo pridėtas ir merionalis, tai jis tą merionalį man visą paruošdavo ir suleisdavo.
Iš tikro jau adatą nusistatęs link pilvo klausdavo 'jau durti? čia ar kitur?'. biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

Zubriuka, baisiausias pirmas dūris, visa kita, kaip sviestu patepta 4u.gif
Atsakyti
Del vyru ir adatu smile.gif
Mano tokiom blizganciom akim ziuri i adatas, kad net baisu jam duoti lotuliukas.gif
Man gyd sake vaistus leistis 10-11 ryto, tai gi vyras nesudalyvaus g.gif
Atsakyti
As vel su klausimu atlekiu  smile.gif ,neduoda ramybes mano memes,nuo kovo 15d.leidziuosi Suprecur'a,mmm atkeliavo laiku 23d.,bet nesuprantu,kodel iki siol vis dar pakraujuoju,aisku ne taip kaip per tikras mmm,bet vis dar sergu,siaip 4 dieneles ir viskas,nera taip buve niekad,ar cia tu vaistu poveikis toks,ar man sunerimti reiktu,nesuprantu nieko,kaip galvojat,nieko baisaus? g.gif

Man atrodo, nieko baisaus. Tiesiog būna taip, kad kartais ilgiau pakraujuoja.
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 30, 22:33)
man tai nuo suprecure velavo desimt dienu,o paskui memes irgi keistos buvo kazkur visa sav,gal net ilgiau..ir tokios,kad tik po truputi pakraujuoji  doh.gif nors siaip irgi apie 4 dienos pas mane..taip kad manau,kad nepergyvenk,man rodos,kad cia vaistukai veikia mirksiukas.gif

aciu,nuraminai 4u.gif ,geros dieneles visoms,lekiu i darbuka mirksiukas.gif
Atsakyti

Man irgi su supercure mmm velavo o paskui ilgiau negu iprasta uzsibuvo 4u.gif

FRIGE - kokie pojuciai siandien mirksiukas.gif ?

QUOTE(Rute @ 2011 03 31, 07:19)
mano vyras tvarkingai subadydavo visus vaistus  biggrin.gif pirmą gonalio dozę susileidau pati - parodžiau kokiu kampu durti, o paskui jau kas vakarą dažniausiai vyras durdavo. Vėliau prie gonalio buvo pridėtas ir merionalis, tai jis tą merionalį man visą paruošdavo ir suleisdavo.
Iš tikro jau adatą nusistatęs link pilvo klausdavo 'jau durti? čia ar kitur?'.  biggrin.gif

Rute - oho koks tavo MB geras ir drasus smile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 03 31, 09:01)
Del vyru ir adatu smile.gif
Mano tokiom blizganciom akim ziuri i adatas, kad net baisu jam duoti  lotuliukas.gif
Man gyd sake vaistus leistis 10-11 ryto, tai gi vyras nesudalyvaus  g.gif

Warwara lotuliukas.gif lotuliukas.gif Idomiai, man tai sake vakare, nors turbut svarbiausias dalykas kad kiekviena diena panasiu laiku. As vakare apoie 21-22val leidziuos tai bent garantuota kad visada namie jau bunu.
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Mano kleskas su 39 tempos siandien, tai sedesiu namie ir tarp arbatos darymo, vaistuku girdymo, mylavimo ir pan.ciokinsiu kaip jum sekas ax.gif

Kokios jus drasios, kad pacios leidziates vaistus.... blush2.gif As ne tik, kad to negaliu daryti, as negaliu net ziureti rolleyes.gif SB buvau pasakius, kad vaikus darom kartu, vadinasi kartu ir dalyvaujam visam procese, o leisti vaistukus yra viena is pareigu t.y. buti seseliu biggrin.gif
Atsakyti