Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

ir vel uzlekiau pasisveikint ar atsimenat mane o man turejo si men grazint embrionuka paskutini bet savo noru atidejau geguzes memiu nes kraustymaisi,kursai,darbas tai turiu ka veik nuo akstyvo ryto jau darbe lekiu i kursus kurie trunka visa diena bet jau birzeli su maziuku snaigiuku pailsesiu....visom sekmes didziausios kaip cia viskas sekasi ar dar vis tas nestumo virusas isisiautejes nes neturejom neto tai nebuvo nei kaip pasiskaityt kaip ten viskas einasi pas jus skyreli....

Kristiana matau pasijungusi?kaip tu laikaisi?ar viskas tvarkoj su tavo pilvelio gyventoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 30 kovo 2011 - 15:28
QUOTE(egk @ 2011 03 30, 14:36)
Šaunuolė didis.gif Jei jau nusprendei, tai greitai ir susisukai flirt.gif
Laukiamhappy endo clap.gif

Ai, zinai, sako, kad reik lenkt medi kol jaunas, tai va ir skubu lotuliukas.gif O jeigu rimtai, tai kai sprendimas padarytas, noro per akis, tai nera taip jau sunku tongue.gif O tu irgi pas Trejsa, kaip suprantu ? g.gif Galesim pas latvius vasaros sezona kartu atidaryt biggrin.gif

Zubriuka, nu tavo laimei, matau, nera ribu biggrin.gif Bet teisingai, reikia dziaugtis mazais zingsneliais, tada taip nejuciom, po zingsneli ateisi iki savo laimes mirksiukas.gif

Citai, nu man jau baisiai idomu kas pas tave per derlius auga tongue.gif

FRIGE, laukiam tavo dienos dabar bigsmile.gif Man vis norisi tavo nicka rasyti ne FRIGE, o FRIDGE hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 15:06)
Mergaites, atejau pasidziaugti, kad jokiu cistu nera, viskas gerai ir si vakara jau leidziuosi vaistukus pirma karta yahoo.gif yahoo.gif
Pagaliau!
Aciu visoms, kurios su manim mmm lauke, visa foruma buvau ant koju sukelus  lotuliukas.gif  ax.gif  4u.gif

Na va gera pradzia puse darbo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 16:06)
Mergaites, atejau pasidziaugti, kad jokiu cistu nera, viskas gerai ir si vakara jau leidziuosi vaistukus pirma karta yahoo.gif yahoo.gif
Pagaliau!
Aciu visoms, kurios su manim mmm lauke, visa foruma buvau ant koju sukelus  lotuliukas.gif  ax.gif  4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 13:06)
Pagaliau!

Na jau tikrai kad pagaliau! gero starto ir sekmingo finisho mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 03 29, 22:39)
Labas mergaites, ateinu i jusu namukus patarimo.. neturiu daugiau pas ka eit..  verysad.gif turejau 3 nesekmingus IUI... (darytus LV su donoro sperma). Dabar jau nebezinau, ar dar verta megint su IUI, ar is karto ruostis IVF? tas is karto, man paciai kvailai skamba, nes siai dienai tokiu pinigeliu neturim..  bet bent jau pradetumem taupyt.. tik kad man paciai  nedrasu apie IVF galvot, nes tai jau butu pati paskutine viltis susilaukti leliaus.. esu tokia pasimetusi, kad ne savo minciu nebegaliu normaliai susidelioti.. verysad.gif

Laba,
sunku kašką patarti, kiekvienai ateina tam tikras laikas ir mintys lyg ir pačios susidėlioja. 4u.gif
Aš turėjau 6 IUI, ir rezultato jokio, dabar kaip pagalvoju, reikėjo jau anksčiau IVF daryt, na bet, kiekvieną kartą darai ir vis tikiesi. Aš siūlyčiau skubotų sprendimų nepriiminėti, ir palengva pratinti save prie IVF minčių, na ir žinoma pinigėlius ta linkme taupyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 16:06)
Pagaliau!

Nu Zubriuka - dabar dar greiciau begti turesi su uzdelstu startu lotuliukas.gif Sekmes thumbup.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 30, 16:44)
Citai, nu man jau baisiai idomu kas pas tave per derlius auga  tongue.gif

FRIGE, laukiam tavo dienos dabar  bigsmile.gif Man vis norisi tavo nicka rasyti ne FRIGE, o FRIDGE hihihi.gif

Man ir paciai baisiai jau knieti tongue.gif Siandien bent jau pilva paskaudineja o tai ta papa nustojo skaudet o daugiau jokiu pojuciu lotuliukas.gif

As tai manau kad esu irgi Frige Fridge pavadinus, ups netyciukas mirksiukas.gif

Vilmosa - sveika sugrizus ir didziausios sekmes geguze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 03 30, 13:27)
ir vel uzlekiau pasisveikint ar atsimenat mane o man turejo si men grazint embrionuka paskutini bet savo noru atidejau geguzes memiu nes kraustymaisi,kursai,darbas tai turiu ka veik nuo akstyvo ryto jau darbe lekiu i kursus kurie trunka visa diena bet jau birzeli su maziuku snaigiuku pailsesiu....visom sekmes didziausios kaip cia viskas sekasi ar dar vis tas nestumo virusas isisiautejes nes neturejom neto tai nebuvo nei kaip pasiskaityt kaip ten viskas einasi pas jus skyreli....

Kristiana matau pasijungusi?kaip tu laikaisi?ar viskas tvarkoj su tavo pilvelio gyventoju?

Sveika,senai matyta..Labai saunu kad vel turi pana chuligana,linkiu didziausios sekmes su snaigiuku..Atsimink snaigiukai valdo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 30, 09:37)
Nu Zubriuka - dabar dar greiciau begti turesi su uzdelstu startu  lotuliukas.gif  Sekmes 

Aciu... Pries 20min pirma doze susileidau blink.gif Net vyra kitoj pusej skaipo buvau pasisodinus, kad kartu su manim startuotu 4u.gif
Ziuresim kas gausis 4u.gif
Atsakyti
Zubriuka
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 21:21)
Aciu... Pries 20min pirma doze susileidau  blink.gif Net vyra kitoj pusej skaipo buvau pasisodinus, kad kartu su manim startuotu 4u.gif
Ziuresim kas gausis 4u.gif

Nu tu duodi lotuliukas.gif Mano vyras net salia budamas neziuri kaip adata duriu , sake jam labai baisu blink.gif tongue.gif Tai jis tik supercure doze prileidzia i svirksta, ir nusisuka. Tipo sudalyvauja procese ir gana lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kur badaisi? i pilva ar i slauni? man kazkaip i slauni baisoka, o kadangi ant pilvo uztektinai tos riebaliuku juostos tai pasirinkau ta varianta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 30, 10:30)
Nu tu duodi  lotuliukas.gif  Mano vyras net salia budamas neziuri kaip adata duriu
Kur badaisi? i pilva ar i slauni? man kazkaip i slauni baisoka, o kadangi ant pilvo uztektinai tos riebaliuku juostos tai pasirinkau ta varianta  tongue.gif

As is pradziu tevu pasiklausiau, gal man kas "padeti" nori.. Mama sake, kad nualps lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tetis irgi atsisake motyvuodamas, kad niekad nera vaistu leides... Tai paskaipinau vyrui, su jo pagalba siaip ne taip isdrisau pasicirkinus geras 5 min tongue.gif ...
Duriau i pilva, net nepajutau kaip iduriau... Tik pamaciau, kad jau sminga tongue.gif Tik istraukiant jauciau kazkiek. Man sesute sake, kad suleidus dar palaikyti, neistraukti iskart, nes kiekvienas lasiukas svarbus, tai leisti kad viskas subegtu... As kai istraukiau, vistiek slapia kazkiek apie durio vieta buvo blink.gif Bet turbut nieko tokio ten del tokio kiekio "prarasto"
Atsakyti