ir vel uzlekiau pasisveikint ar atsimenat mane o man turejo si men grazint embrionuka paskutini bet savo noru atidejau geguzes memiu nes kraustymaisi,kursai,darbas tai turiu ka veik nuo akstyvo ryto jau darbe lekiu i kursus kurie trunka visa diena bet jau birzeli su maziuku snaigiuku pailsesiu....visom sekmes didziausios kaip cia viskas sekasi ar dar vis tas nestumo virusas isisiautejes nes neturejom neto tai nebuvo nei kaip pasiskaityt kaip ten viskas einasi pas jus skyreli....
Kristiana matau pasijungusi?kaip tu laikaisi?ar viskas tvarkoj su tavo pilvelio gyventoju?
QUOTE(egk @ 2011 03 30, 14:36)
Ai, zinai, sako, kad reik lenkt medi kol jaunas, tai va ir skubu O jeigu rimtai, tai kai sprendimas padarytas, noro per akis, tai nera taip jau sunku O tu irgi pas Trejsa, kaip suprantu ? Galesim pas latvius vasaros sezona kartu atidaryt
Zubriuka, nu tavo laimei, matau, nera ribu Bet teisingai, reikia dziaugtis mazais zingsneliais, tada taip nejuciom, po zingsneli ateisi iki savo laimes
Citai, nu man jau baisiai idomu kas pas tave per derlius auga
FRIGE, laukiam tavo dienos dabar Man vis norisi tavo nicka rasyti ne FRIGE, o FRIDGE
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 15:06)
Mergaites, atejau pasidziaugti, kad jokiu cistu nera, viskas gerai ir si vakara jau leidziuosi vaistukus pirma karta
Pagaliau!
Aciu visoms, kurios su manim mmm lauke, visa foruma buvau ant koju sukelus
Pagaliau!
Na va gera pradzia puse darbo
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 16:06)
Mergaites, atejau pasidziaugti, kad jokiu cistu nera, viskas gerai ir si vakara jau leidziuosi vaistukus pirma karta
Pagaliau!
Pagaliau!
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 13:06)
Pagaliau!
Pagaliau!
Na jau tikrai kad pagaliau! gero starto ir sekmingo finisho
QUOTE(xlx @ 2011 03 29, 22:39)
Labas mergaites, ateinu i jusu namukus patarimo.. neturiu daugiau pas ka eit.. turejau 3 nesekmingus IUI... (darytus LV su donoro sperma). Dabar jau nebezinau, ar dar verta megint su IUI, ar is karto ruostis IVF? tas is karto, man paciai kvailai skamba, nes siai dienai tokiu pinigeliu neturim.. bet bent jau pradetumem taupyt.. tik kad man paciai nedrasu apie IVF galvot, nes tai jau butu pati paskutine viltis susilaukti leliaus.. esu tokia pasimetusi, kad ne savo minciu nebegaliu normaliai susidelioti..
Laba,
sunku kašką patarti, kiekvienai ateina tam tikras laikas ir mintys lyg ir pačios susidėlioja.
Aš turėjau 6 IUI, ir rezultato jokio, dabar kaip pagalvoju, reikėjo jau anksčiau IVF daryt, na bet, kiekvieną kartą darai ir vis tikiesi. Aš siūlyčiau skubotų sprendimų nepriiminėti, ir palengva pratinti save prie IVF minčių, na ir žinoma pinigėlius ta linkme taupyti.
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 16:06)
Pagaliau!
Pagaliau!
Nu Zubriuka - dabar dar greiciau begti turesi su uzdelstu startu Sekmes
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 30, 16:44)
Citai, nu man jau baisiai idomu kas pas tave per derlius auga
FRIGE, laukiam tavo dienos dabar Man vis norisi tavo nicka rasyti ne FRIGE, o FRIDGE
Man ir paciai baisiai jau knieti Siandien bent jau pilva paskaudineja o tai ta papa nustojo skaudet o daugiau jokiu pojuciu
As tai manau kad esu irgi Frige Fridge pavadinus, ups netyciukas
Vilmosa - sveika sugrizus ir didziausios sekmes geguze
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 03 30, 13:27)
ir vel uzlekiau pasisveikint ar atsimenat mane o man turejo si men grazint embrionuka paskutini bet savo noru atidejau geguzes memiu nes kraustymaisi,kursai,darbas tai turiu ka veik nuo akstyvo ryto jau darbe lekiu i kursus kurie trunka visa diena bet jau birzeli su maziuku snaigiuku pailsesiu....visom sekmes didziausios kaip cia viskas sekasi ar dar vis tas nestumo virusas isisiautejes nes neturejom neto tai nebuvo nei kaip pasiskaityt kaip ten viskas einasi pas jus skyreli....
Kristiana matau pasijungusi?kaip tu laikaisi?ar viskas tvarkoj su tavo pilvelio gyventoju?
Sveika,senai matyta..Labai saunu kad vel turi pana chuligana,linkiu didziausios sekmes su snaigiuku..Atsimink snaigiukai valdo
QUOTE(Citas @ 2011 03 30, 09:37)
Nu Zubriuka - dabar dar greiciau begti turesi su uzdelstu startu Sekmes
Aciu... Pries 20min pirma doze susileidau Net vyra kitoj pusej skaipo buvau pasisodinus, kad kartu su manim startuotu
Ziuresim kas gausis
Zubriuka
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 21:21)
Aciu... Pries 20min pirma doze susileidau Net vyra kitoj pusej skaipo buvau pasisodinus, kad kartu su manim startuotu
Ziuresim kas gausis
Ziuresim kas gausis
Nu tu duodi Mano vyras net salia budamas neziuri kaip adata duriu , sake jam labai baisu Tai jis tik supercure doze prileidzia i svirksta, ir nusisuka. Tipo sudalyvauja procese ir gana
Kur badaisi? i pilva ar i slauni? man kazkaip i slauni baisoka, o kadangi ant pilvo uztektinai tos riebaliuku juostos tai pasirinkau ta varianta
QUOTE(Citas @ 2011 03 30, 10:30)
Nu tu duodi Mano vyras net salia budamas neziuri kaip adata duriu
Kur badaisi? i pilva ar i slauni? man kazkaip i slauni baisoka, o kadangi ant pilvo uztektinai tos riebaliuku juostos tai pasirinkau ta varianta
As is pradziu tevu pasiklausiau, gal man kas "padeti" nori.. Mama sake, kad nualps O tetis irgi atsisake motyvuodamas, kad niekad nera vaistu leides... Tai paskaipinau vyrui, su jo pagalba siaip ne taip isdrisau pasicirkinus geras 5 min ...
Duriau i pilva, net nepajutau kaip iduriau... Tik pamaciau, kad jau sminga Tik istraukiant jauciau kazkiek. Man sesute sake, kad suleidus dar palaikyti, neistraukti iskart, nes kiekvienas lasiukas svarbus, tai leisti kad viskas subegtu... As kai istraukiau, vistiek slapia kazkiek apie durio vieta buvo Bet turbut nieko tokio ten del tokio kiekio "prarasto"