Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

sveikos mergaites,noriu jusu patarimo 4u.gif
esu uzsiregistravus pas treijsa del IVF balandzio gale,bet snd pasiskabinau dar i kijeva susizot kaip ten kas,IVF kaina ten 10000 doleriu,o tos programos,kur daro tol kol buni nestuke.gif programos kaina iki 25000doleriu.dideli pinigai,bet jai vel LV dar bandyt reiks kokia 2 kartus ar dar kiek,tai gal vaziuoti tiesiai i kijeva,kaip galvojat? man jau visai susimaise viskas:( gal kas daresi kijeve?
patarkit mergaites,labai prasau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 03 30, 13:32)
,tai gal vaziuoti tiesiai i kijeva,kaip galvojat?

na, jei pinigines cia leistu visoms, tai ir emigruotumem i Kijeva ar Turkija, ar Izraeli thumbup.gif o kadangi LV arciausia ir pigiausia, ir rezultatai neblogi, tai ir vaziuojam ten 4u.gif cia tsakant-kiekvienam pagal kisene. aisku, ir ne tik...
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 30, 13:31)
nu lauksim penktadienio tada ax.gif  ax.gif as tai jau paskaitau visu visokius pozymius ir nebesistebiu niekuo..mane tai syryt  pykinti  pradejo,paskui pagalvojau,kad jau turbut vaidenasi,visai nuo proto nusokau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

FRIGE - neblogi pozymiai ax.gif Zinai tu jau visai gali penktadieni padaryti NT tai tada abi naujienu turetume tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 03 30, 12:45)
na, jei pinigines cia leistu visoms, tai ir emigruotumem i Kijeva ar Turkija, ar Izraeli  thumbup.gif o kadangi LV arciausia ir pigiausia, ir rezultatai neblogi, tai ir vaziuojam ten  4u.gif cia tsakant-kiekvienam pagal kisene. aisku, ir ne tik...

i izraeili ar turkija tai nelabai noreciau vaziuoti, tikiuosi ,kad nereikes. bet jai LV dar kokius 3 reiks daryt tai tas pats ir iseis
na tikiuos atsiras mergaiciu ,kurios daresi kijeve ir patars man
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 03 30, 13:32)
sveikos mergaites,noriu jusu patarimo 4u.gif
esu uzsiregistravus pas treijsa del IVF balandzio gale,bet snd pasiskabinau dar i kijeva susizot kaip ten kas,IVF kaina ten 10000 doleriu,o tos programos,kur daro tol kol buni  nestuke.gif  programos kaina iki 25000doleriu.dideli pinigai,bet jai vel LV dar bandyt reiks kokia 2 kartus ar dar kiek,tai gal vaziuoti tiesiai i kijeva,kaip galvojat? man jau visai susimaise viskas:( gal kas daresi kijeve?
patarkit mergaites,labai prasau verysad.gif

Čia Beta1 tau daugiausiai galės papasakot, bet ir ji žadėjo berods šiandien pirma užsirašyti pas Treijsą, o paskui į Kijevą, jei prireiktų.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 30, 14:03)
Čia Beta1 tau daugiausiai galės papasakot, bet ir ji žadėjo berods šiandien pirma užsirašyti pas Treijsą, o paskui į Kijevą, jei prireiktų.

Jo, cia as galiu traktata rasyti apie Kijeva, ten esancias klinkas ir ju skirtumus biggrin.gif Beje, kad jau uzlausei apie Trejsa, tai paemiau ir pasiskambinau as ten, uzsirasiau balandzio 20 d. ax.gif O dar taip pataikiau paskambinti, kai pats gyd Trejsas kalbejo, nes kaip supratau, ten buvusi administratore angliskai nelabai, o as savo ruoztu rusiskai nesneku rolleyes.gif
Taigi dabar tik tikiuosi happy endo'o, o jei ne, krausiu lagaminus i Kijeva ir galesiu daryti is ten tiesiogine transliacija kaip ten viskas vyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 30 kovo 2011 - 13:08
QUOTE(Citas @ 2011 03 30, 13:56)
FRIGE - neblogi pozymiai  ax.gif Zinai tu jau visai gali penktadieni padaryti NT tai tada abi naujienu turetume tongue.gif

aha noretum,o jeigu mano naujienos bus blogos,tai sunervinsiu tave anksciau laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tau nervintis negalima,as juk ir apie tave galvoju ax.gif biggrin.gif jei tu su gerom naujienom penkt,as geriausiu atveju sekmadieni pasistengsiu mirksiukas.gif jei memes nesutrukdys visko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 30, 14:07)
Jo, cia as galiu traktata rasyti apie Kijeva, ten esancias klinkas ir ju skirtumus  biggrin.gif  Beje, kad jau uzlausei apie Trejsa, tai paemiau ir pasiskambinau as ten, uzsirasiau balandzio 20 d.  ax.gif  O dar taip pataikiau paskambinti, kai pats gyd Trejsas kalbejo, nes kaip supratau, ten buvusi administratore angliskai nelabai, o as savo ruoztu rusiskai nesneku  rolleyes.gif
Taigi dabar tik tikiuosi happy endo'o, o jei ne, krausiu lagaminus i Kijeva ir galesiu daryti is ten tiesiogine transliacija kaip ten viskas vyksta  lotuliukas.gif

Šaunuolė didis.gif Jei jau nusprendei, tai greitai ir susisukai flirt.gif
Laukiamhappy endo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 03 30, 14:02)
bet jai LV dar kokius 3 reiks daryt tai tas pats ir iseis

taip, jei tai zinotum...Cia ir visa gyvenimo gudrybe! Bet juk nezinai kiek IVF gali prireikti.
Atsakyti
Mergaites, atejau pasidziaugti, kad jokiu cistu nera, viskas gerai ir si vakara jau leidziuosi vaistukus pirma karta yahoo.gif yahoo.gif
Pagaliau!
Aciu visoms, kurios su manim mmm lauke, visa foruma buvau ant koju sukelus lotuliukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 16:06)
Mergaites, atejau pasidziaugti, kad jokiu cistu nera, viskas gerai ir si vakara jau leidziuosi vaistukus pirma karta yahoo.gif yahoo.gif
Pagaliau!
Aciu visoms, kurios su manim mmm lauke, visa foruma buvau ant koju sukelus  lotuliukas.gif  ax.gif  4u.gif

Na pagaliau ilgai laukta pradžia assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 16:06)
Pagaliau!
Aciu visoms, kurios su manim mmm lauke, visa foruma buvau ant koju sukelus  lotuliukas.gif  ax.gif  4u.gif

nu gero starto tau..ir su laiminga pabaiga wub.gif wub.gif
Atsakyti