Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Warwara @ 2011 03 30, 09:09)
Tie insulininiai vis gi su nuimama adata, dabar dar adatu atskirai gausiu

o ar insulinines adatytes tinka neinsulininiam-iprastam- svirksui? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 30, 08:21)
O kokiais vaistukais tau stimuliavo?  ax.gif  O dabar svarbiausia nenusiminti wink.gif Ir tiketi, kad kita cikla viskas bus ok wink.gif

mane stimuliavo gonaliu, is pradziu 4 dienas leidausi po 225, paskui 3 dienas sumazino iki 150

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 30, 08:37)
Justicia, ziauriai gaila,tikiu, kad apmaudu.Per savo stimuliacija turejau kazkuo panasia situacija, kai vienoj kiausidej buvo tik vienas drambliskas folikulas, kitoj - 9  blink.gif  Pamenu ta nerima.Bet nieko, tik tiek, kad gaila  ismestu pinigeliu, bet visa kita tikrai bus geriau, nes jau ir gyd zinos tavo situacija ir bus tinkamiau parinktos dozes ir visa kita.

labai tikiuosi kad kita cikla viskasbus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 29, 20:49)
Nepergyvenk

Aciu! 4u.gif As kazkaip pergyvenu del proceso labiau, kad tik viskas gerai butu.. Nebebijau tada kai jau pilvukyje turesiu, zinau, kad liks su manim.. Tik bijau to kelio iki to, kad nenutrauktu stimuliacijos, kad kazko nerastu blogai ir pan. Viskas turi buti gerai!
Tuoj vaziuoju pas daktara, jei cistu nera - si vakara pima karta badausi, o po to jau kaip D duos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 29, 21:37)
Na o mes su SB vakar pasisnekejom rimtai ir nutarem, kad pabandom LV pas Trejsa,

Super!!!!!! Beta, kaip dziaugiuosi del apsisprendimo ir ryzto jusu 4u.gif 4u.gif 4u.gif As vel pasiruosus laikyti kumscius!!!
Atsakyti
RositaK

o ar insulinines adatytes tinka neinsulininiam-iprastam- svirksui?

Teisa sakant dar nebandiau, bet is pirmo zvilgsnio tas galiukas, kuris tvirtinamas, toks pat kaip ir paprasto sviksto. Bet as gausiu insulininiu adatu papildomai.

Zubriuka
vaziuoju pas daktara, jei cistu nera - si vakara pima karta badausi, o po to jau kaip D duos
Kaip fainiai! wub.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turit info apie nesuderinamumo testa ? blink.gif Kur daro, kiek kainuoja, kaip daro ir pan... 4u.gif
Atsakyti
Justicia, gaila, kad šitaip viskas pasibaigė verysad.gif Tereikia tikėtis, kad kitas ciklas bus geras wub.gif

Rute, ramaus laukimo tau wub.gif

xlx, aš manau, kad galvokit apie IVF ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 11:34)
Mergaites, gal kuri turit info apie nesuderinamumo testa ?  blink.gif Kur daro, kiek kainuoja, kaip daro ir pan...  4u.gif

Nu isprotejo musu Zubriukas biggrin.gif Kam tau dabar tas testas ? biggrin.gif Bet siaip yra toks paprasciausias testas po sueities, ten ziuri kaip vyro zveriukai ropoja po gleives, ar ten jiem viskas tinka ir patinka tongue.gif Bet kai daraisi IVF, tai cia tas nebeaktualu schmoll.gif Nebent turi omeny koki kita testa, koki tai genetini tyrima.
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 30, 11:34)
Mergaites, gal kuri turit info apie nesuderinamumo testa ?  blink.gif Kur daro, kiek kainuoja, kaip daro ir pan...  4u.gif

Kam tau jo? Taigi per IVF nesuderinamumas apeinamas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 30, 00:52)
Nu isprotejo musu Zubriukas  biggrin.gif  Kam tau dabar tas testas ?

QUOTE(egk @ 2011 03 30, 00:55)
Kam tau jo? Taigi per IVF nesuderinamumas apeinamas mastau.gif

Dar ant tiek protelis nesusisuko! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia ne man! 4u.gif Gal tada galit bent pasakyti kur ji daro Vilniuj? Zmones pasisikambintu ir pasiklaustu, nes nori pasidaryti, o nieko apie tai nezino
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 30, 06:49)
sveikinu su savaitelem ir sirdue , koks pulsas buvo ?Pas mano baby A buvo 113 , o pas baby B buvo 104 . wub.gif

Oj nežinau, nesakė man tokio dalyko blush2.gif Gal kitąkart pamatuos biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 30, 07:37)
BUM - nu fantastika  wub.gif  Tu mane kazkaip ikvepi  ax.gif

Na o mes su SB vakar pasisnekejom rimtai ir nutarem, kad pabandom LV pas Trejsa, o jeigu ne - tada tiesiu taikymu i Kijeva, jamam ta grand programa, pinigu neskaiciuojam, bet be vaiku nebegriztam  biggrin.gif  Kazkaip tikimes, kad tas vienas kartas, pasibaiges nesivystanciu tebuvo atsitiktinumas, kai tiesiog patekom i tokia statistika.......  unsure.gif 

Džiugu kad įkvepiu biggrin.gif

Tikiu kad čia tik sutapimas buvo, dabar jau gerai bus, kaip ir man, pamatysi mirksiukas.gif

QUOTE(egk @ 2011 03 30, 08:44)
Išsivaizduoju koks tai nuostabiausias pasaulyje vaizdelis thumbup.gif

Jo, žiūrai į tą klecką ir sunku suvokti kad čia bus mažas žmogeliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 30, 08:37)
Labas rytelis  4u.gif 

Na o mes su SB vakar pasisnekejom rimtai ir nutarem, kad pabandom LV pas Trejsa, o jeigu ne - tada tiesiu taikymu i Kijeva, jamam ta grand programa, pinigu neskaiciuojam, bet be vaiku nebegriztam  biggrin.gif  Kazkaip tikimes, kad tas vienas kartas, pasibaiges nesivystanciu tebuvo atsitiktinumas, kai tiesiog patekom i tokia statistika.......  unsure.gif 

Citas - nu, tai dar skauda ta viena papa lotuliukas.gif

Nu saunuoliai jus su MB. Pirmyn is karto po vestuviu drinks_cheers.gif

Jau neskauda nei vieno papo tai dabar jau stresuoju gal ten niekas neauga blink.gif nu tikras karlsonas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 03 30, 09:09)
Citas tau reikia istatuiruoti Karlsono zodzius  lotuliukas.gif Nors as tave puikiai suprantu. As jau visiems atsibodau su svikstais, jau visa seima ir puse draugu dalyvauja procese smile.gif smile.gif smile.gif

Sutinku tatuiruokit, nu dar duokit sulaukti penktadienio ziniu kaip stimuliuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 30, 12:40)
Nu saunuoliai jus su MB. Pirmyn is karto po vestuviu  drinks_cheers.gif

Jau neskauda nei vieno papo tai dabar jau stresuoju gal ten niekas neauga  blink.gif nu tikras karlsonas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sutinku tatuiruokit, nu dar duokit sulaukti penktadienio ziniu kaip stimuliuojasi  lotuliukas.gif

nu lauksim penktadienio tada ax.gif ax.gif as tai jau paskaitau visu visokius pozymius ir nebesistebiu niekuo..mane tai syryt pykinti pradejo,paskui pagalvojau,kad jau turbut vaidenasi,visai nuo proto nusokau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti