Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

Sveikutes,Visoms kas gryzot su savo maziukais pilvelyje po virusiuka 2.gif Greito laukimo ir labai geru rezultatu nestuke.gif mirksiukas.gif

Zubriuka,na pagaliau nelabosios parejo bigsmile.gif ,O dabar sekmes visame kame mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 10:06)
as jau po vizito su nelabai kokiomis ziniomis..

Oi kaip gaila... verysad.gif 4u.gif O tu trumpu protokolu stimuliavaisi?
Atsakyti
Sveikos,
igulll, ar dareisi Hcg? unsure.gif

QUOTE(garpe @ 2011 03 28, 17:09)
Labas visoms, na as su gerais rezultatais  Pasikartojau tyrima,  1255 HCG, ten toj laboratorijoj kitaip is tikruju matuoja, 0,74 is 1000 reikia dauginti , litrus pasiversti i mililitrus

Nuostabu thumbup.gif O jau skaičių didumas, sakyčiau net dvynukam tinkami bigsmile.gif

QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 07:15)
labai noreciau prisijungti i jusu saunu bureli, jau senai sita tema skaitineju ir labai dziausgiuosi kad tiek daug  nestuke.gif  cia yra 

Sveika prisijungus mirksiukas.gif Gaila kad šįkart teko nutraukti, užtat kitąkart jau žinos kaip stimuliuoti ir viskas pavyks

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 11:33)
Zubriukai jau teplioja yahoo.gif
Tai jau tikrai uz valandos pramus

Net gražu žiūrėt kaip tokie paprasti dalykai tiek daug džiaugsmo atneša lotuliukas.gif Sveikinu su mėmėm ir IVF ciklo pradžia thumbup.gif

QUOTE(zaliuze @ 2011 03 29, 16:37)
kovo  23 sudejo mano dziaugsmus, as jau laukiu kada cia kokiu pojuciu bus bet kazkaip be issiputusio pilvo nieko....pilva suskaudo ir issigandau  ir is kur tos kantrybes gaut

Pilvą tai natūralu kad suskausta, gi badė ten daug per punkciją biggrin.gif Man tai taip ir suskausdavo gan dažnai, net dabar dar kiaušides pajaučiu karts nuo karto ax.gif O požymių daugiau apart pilvo pamaudimo ir jautrios krūtines iki šiol nerasta biggrin.gif

QUOTE(Rute @ 2011 03 29, 17:48)
turiu pilvelyje du pačius nuostabiausiaus kleckus  wub.gif
isodino 7  ir 8 lastelių.  dabar tik ramiai laukiam ir darom hcg 

wub.gif Ramaus laukimo dabar

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 03 29, 18:05)
As ir jau balandzio 11 d uzsiregistravau pas gyd,bandysim pradet ta sunku kelia i nestuke.gif  Sakau, gal reiktu pradet kokia folio rugsti gert. Kazin cia protinga mintis

Taip, gera mintis. Planuojant pataria net prieš 3 mėn pradėt gerti, tikrai ne per anksti

O aš šiandie buvau pas ginę, matė jau širdutę wub.gif Todėl jaučiuosi jau tvirčiau ir dalinuosi virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif (ach kaip keista tai daryti biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 03 29, 18:22)

O aš šiandie buvau pas ginę, matė jau širdutę wub.gif Todėl  jaučiuosi jau tvirčiau ir dalinuosi virusiuku  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  (ach kaip keista tai daryti biggrin.gif)

Ziuriu siendien tau 6sav+6dienos,as pirma vizita taip pat apturejau lygiai tiek pat savaiteliu Sveikinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 03 29, 21:22)
O aš šiandie buvau pas ginę, matė jau širdutę wub.gif Todėl  jaučiuosi jau tvirčiau ir dalinuosi virusiuku  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  (ach kaip keista tai daryti biggrin.gif)

wub.gif wub.gif wub.gif Imu imu imu 4u.gif

Lengvo tau nesiojimo mergyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 29, 20:25)
Ziuriu siendien tau 6sav+6dienos,as pirma vizita taip pat apturejau lygiai tiek pat savaiteliu Sveikinimai  mirksiukas.gif

Man čia jau antras biggrin.gif Praeitą matėsi tik pūslelė tai dar nedalinau virusiukų blush2.gif Kažkaip ramiau kad širdelė plaka wub.gif Kas dvi sav einu biggrin.gif

Pamatysit, jums irgi padės IVF ir po biškį pasieksit savo svajonę wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 29 kovo 2011 - 20:35
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 21:22)
Oi kaip gaila...  verysad.gif  4u.gif O tu trumpu protokolu stimuliavaisi?

taip, stimuliavausi trumpuoju protokolu, man ilgas nelabai tinkamas ir nenoreciau rizikuoti, nors gydytoja sake kad galima butu bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 03 29, 10:46)
A tu vis dar tik slopinamuosius leidies? Aš galvojau, kad mes jau tavo rezultatų laukiam biggrin.gif

ingulll, baisiai gaila verysad.gif

garpe, viskas gerai, kas gerai baigiasi wub.gif Sveikinimai thumbup.gif

Zubriuka, tavo mmm galėjo užvėluoti dėl skrydžio, man taip dažnai būna ax.gif

Deja taip,dar tik slopinamuosius leidziuos smile.gif ,bet nedaug jau liko laukti iki vizito pas dakt.,balandzio 5d.ziuresim kas ten pas mane vyksta,jei viskas ok,tai pradesiu Menopur'a.Sveikinu visas,kurioms pasiseke,labai smagu skaityti geras naujienas,nors parasau pro reta,bet seku jusu visu paplepsejimus,as su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 10:52)
taip, stimuliavausi trumpuoju protokolu, man ilgas nelabai tinkamas ir nenoreciau rizikuoti, nors gydytoja sake kad galima butu bandyti  ax.gif

4u.gif
Po apziuros daktaras mane perspejo, kad man gali taip buti, kad kazkuris folikulas "issivers i prieki" ir bus dominuojantis... Ryt ir as pradedu stimuliuotis trumpa schema.. Kad tik viskas gerai, kad tik gerai
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 03 29, 21:34)
Man čia jau antras biggrin.gif Praeitą matėsi tik pūslelė tai dar nedalinau virusiukų blush2.gif Kažkaip ramiau kad širdelė plaka wub.gif Kas dvi sav einu biggrin.gif

Pamatysit, jums irgi padės IVF  ir po biškį pasieksit savo svajonę wub.gif  mirksiukas.gif

Kaip smagu wub.gif Gaudau ir aš.
Atsakyti

O aš šiandie buvau pas ginę, matė jau širdutę wub.gif Todėl jaučiuosi jau tvirčiau ir dalinuosi virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif (ach kaip keista tai daryti biggrin.gif)
[/quote]

gaudau ir as virusiuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas mergaites, ateinu i jusu namukus patarimo.. neturiu daugiau pas ka eit.. verysad.gif turejau 3 nesekmingus IUI... (darytus LV su donoro sperma). Dabar jau nebezinau, ar dar verta megint su IUI, ar is karto ruostis IVF? tas is karto, man paciai kvailai skamba, nes siai dienai tokiu pinigeliu neturim.. bet bent jau pradetumem taupyt.. tik kad man paciai nedrasu apie IVF galvot, nes tai jau butu pati paskutine viltis susilaukti leliaus.. esu tokia pasimetusi, kad ne savo minciu nebegaliu normaliai susidelioti.. verysad.gif
Atsakyti