QUOTE(FRIGE @ 2011 03 29, 18:42)
nu nebent savaitgali kantrybe truktu
o tie pojuciai gi panasus kaip pries memes,ir krutine skauda,ir pilvas ispustas ir dar...labiausiai mane nervina tai,kad labai daznai galva skauda,nezinau,kas cia mane apsedo
Papildyta:
Citas kaip tau gonalis?
Nu FRIGE kazin kaip cia su tavo kantrybe bus, pagal taip aktyviai stebi savo pozymius tai manau kad
savaitgali pagal isbandysi NT neistverus
Nu o Gonalis tai ka
, sunku rasti vieta kur dar nedurta, nes kas vakara po dvi adatas
ir kazkodel jei duriu truputeli zemiau bambos linijos tai labai jau skauda, o jei tiesiai linijoj tai visai nejauciu
Ai nugi neims galas, svarbu kad ten augtu viskas kas reikia
QUOTE(Rute @ 2011 03 29, 18:48)
turiu pilvelyje du pačius nuostabiausiaus kleckus
isodino 7 ir 8 lastelių.
dabar tik ramiai laukiam ir darom hcg
Rute - valio, laukiam dvynuku
Ramaus tau laukimo
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 03 29, 19:05)
Sakau, gal reiktu pradet kokia folio rugsti gert. Kazin cia protinga mintis
Folio rugstis netgi butina, o ar naudoti ja gryna ar kaip viena is papildu ieinanciu i nestukes vitaminus tavo pasirinkimas
Papildyta:
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 21:06)
as jau po vizito su nelabai kokiomis ziniomis.. gigantas folikulas dar labiau paauges ir dabar jau yra 19 mm, tai teko viska stabdyti.. liudna labai, bet su gydytoja pasnekejom, tai nutraukimas vienintelis geriausias variantas
dabar lauksiu kad tik greiciau sis ciklas pasibaigtu, nuo sekmadienio pradedu duphastona gerti
Ach kaip gaila, jetau jetau ir man penktadieni apziura
Keista kad tie kiti salia to vieno didelio folikulo taip ir nepaaugo
O tai kita cikla jau leis bandyti? O ziurek gal tas vienas ovuliuos ir naturalus stebukliukas bus?
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!