Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(stella** @ 2011 03 29, 18:30)
as pas gyd rozukiene lankiausi,o galvoju pas tvarijonaitiene...

apie tave as supratau biggrin.gif Klausiau Vilte-kns pas ka ji lankesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 17:31)
Aciu! Kaip tau sekesi???  4u.gif  4u.gif

turiu pilvelyje du pačius nuostabiausiaus kleckus wub.gif
isodino 7 ir 8 lastelių. 4u.gif dabar tik ramiai laukiam ir darom hcg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 03 29, 07:48)
turiu pilvelyje du pačius nuostabiausiaus kleckus  wub.gif
isodino 7  ir 8 lastelių.  4u.gif dabar tik ramiai laukiam ir darom hcg  biggrin.gif

Oi Rute kaip dziaugiuosi del jusu!!! Turesi kokia didele grazia seimyna wub.gif wub.gif
Ir tuo pat metu, tikiuosi, pilvus auginsim!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 03 29, 18:48)
isodino 7  ir 8 lastelių.  4u.gif dabar tik ramiai laukiam ir darom hcg  biggrin.gif

Kaip saunu biggrin.gif Ramaus tau laukimo ir gero hcg 4u.gif
Vis pasiskaitineju cia pas jus. Pasidziaugiu del tu, kurioms pavyko nestuke.gif Ir paliudziu su tomis,kurioms vis nepavyksta...
As ir jau balandzio 11 d uzsiregistravau pas gyd,bandysim pradet ta sunku kelia i nestuke.gif biggrin.gif Sakau, gal reiktu pradet kokia folio rugsti gert. Kazin cia protinga mintis g.gif
Atsakyti
man tai kovo 21 sudejo dvi blastocistas wub.gif wub.gif man irgi zinok,siandien buvau parduotuvej,nu taigi pasirode,kad susirgau,tai begau pasitikrint lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai stengiuosi pozymiu neieskot,nes kai pradesiu,tai surasiu visus biggrin.gif net testo zadu nedaryt,pirm kraujuka reiks priduot,tai jei memes neatsivilks,gal islauksiu..nu nebent savaitgali kantrybe truktu blush2.gif o tie pojuciai gi panasus kaip pries memes,ir krutine skauda,ir pilvas ispustas ir dar...labiausiai mane nervina tai,kad labai daznai galva skauda,nezinau,kas cia mane apsedo doh.gif doh.gif
Papildyta:
Citas kaip tau gonalis? bigsmile.gif
[/quote]
Jei man kantrybe leis gal iskesiu be testo, kad as bijau viena bruksniuka pamatyt reiktu jo nedaryt....butu ramiau doh.gif na sunkus tas laukimas, bet gal daug dziausmo paskui turesim blush2.gif
Papildyta:
Sakau, gal reiktu pradet kokia folio rugsti gert. Kazin cia protinga mintis g.gif
[/quote]

manau folis tikrai nepamaisys juk veliau vistiek turesi gert smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2011 03 29, 17:48)

Smagu girdet, kad kleckai jau pilvelyje, ramaus laukimo ir daug kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 03 29, 17:47)
apie tave as supratau biggrin.gif Klausiau Vilte-kns pas ka ji lankesi smile.gif

pas rozukiene sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 03 29, 19:38)
pas rozukiene sad.gif

Aisku, o as maniau apie saviske pasiklausinesiu smile.gif Gaila, kad tau pas ana gyd nepasiseke verysad.gif Tikiuosi, tau LV pavyks 4u.gif Vis tik kaip sunku apsisprest kur ir pas ka lankytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 17:53)
Ir tuo pat metu, tikiuosi, pilvus auginsim!!!  thumbup.gif

Būtinai auginsim, o kaip gi kitaip mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 03 29, 18:05)
Sakau, gal reiktu pradet kokia folio rugsti gert. Kazin cia protinga mintis g.gif
drąsiai gerk folio rūgštį. jei nori gali nusipirkti ir vitaminų planuojančioms. ten visas kompleksas vitaminų 4u.gif

Papildyta:
Ačiū visom už palaikymą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
as jau po vizito su nelabai kokiomis ziniomis.. gigantas folikulas dar labiau paauges ir dabar jau yra 19 mm, tai teko viska stabdyti.. liudna labai, bet su gydytoja pasnekejom, tai nutraukimas vienintelis geriausias variantas verysad.gif dabar lauksiu kad tik greiciau sis ciklas pasibaigtu, nuo sekmadienio pradedu duphastona gerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 29, 18:42)
nu nebent savaitgali kantrybe truktu blush2.gif o tie pojuciai gi panasus kaip pries memes,ir krutine skauda,ir pilvas ispustas ir dar...labiausiai mane nervina tai,kad labai daznai galva skauda,nezinau,kas cia mane apsedo
Papildyta:
Citas kaip tau gonalis?

Nu FRIGE kazin kaip cia su tavo kantrybe bus, pagal taip aktyviai stebi savo pozymius tai manau kad savaitgali pagal isbandysi NT neistverus lotuliukas.gif

Nu o Gonalis tai ka blink.gif , sunku rasti vieta kur dar nedurta, nes kas vakara po dvi adatas lotuliukas.gif ir kazkodel jei duriu truputeli zemiau bambos linijos tai labai jau skauda, o jei tiesiai linijoj tai visai nejauciu g.gif Ai nugi neims galas, svarbu kad ten augtu viskas kas reikia tongue.gif

QUOTE(Rute @ 2011 03 29, 18:48)

Rute - valio, laukiam dvynuku thumbup.gif Ramaus tau laukimo nestuke.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 03 29, 19:05)

Folio rugstis netgi butina, o ar naudoti ja gryna ar kaip viena is papildu ieinanciu i nestukes vitaminus tavo pasirinkimas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 21:06)
as jau po vizito su nelabai kokiomis ziniomis.. gigantas folikulas dar labiau paauges ir dabar jau yra 19 mm, tai teko viska stabdyti.. liudna labai, bet su gydytoja pasnekejom, tai nutraukimas vienintelis geriausias variantas  verysad.gif  dabar lauksiu kad tik greiciau sis ciklas pasibaigtu, nuo sekmadienio pradedu duphastona gerti  doh.gif

Ach kaip gaila, jetau jetau ir man penktadieni apziura blink.gif Keista kad tie kiti salia to vieno didelio folikulo taip ir nepaaugo g.gif

O tai kita cikla jau leis bandyti? O ziurek gal tas vienas ovuliuos ir naturalus stebukliukas bus? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 29 kovo 2011 - 20:11
QUOTE(stella** @ 2011 03 29, 18:55)
sveikos visos noreciau paklausti patarimo pas jus,planuojam darytis ivf taciau neapsisprendziu pas kokia daktare, lankiausi pas rozukiene taip pat dariausi iui pas ja ir...nieko nezinau ar verta pas ja darytis ir ivf girdejau daug geru atsiliepimu apie gyd.tvarijonaviciene kaip manot ar verta pereiti pas ja ar reikes vel visus tyrimus darytis is eiles. Aciu

Nuoširdžiai patariu suki LV kryptimi. 4u.gif Tik ne pas Roz doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Remiuos savo patirtimi.
Dar kartą ten nepatariu schmoll.gif
Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 29, 21:09)

Papildyta:
Ach kaip gaila, jetau jetau ir man penktadieni apziura  blink.gif Keista kad tie kiti salia to vieno didelio folikulo taip ir nepaaugo  g.gif

O tai kita cikla jau leis bandyti? O ziurek gal tas vienas ovuliuos ir naturalus stebukliukas bus?  4u.gif  4u.gif

mazai sansu kad naturaliai kas nors bus, nes pas mane kiausintakiu praktiskai nera, gydytoja sake kad galima gal butu skirti ovitreli ir bandyti naturaliai, bet tai padidintu negimdinio nestumo tikimybe.. tie kiti foliai paaugo bet tas vienas kaip augo taip ir nesustojo.. kiti foliai 12-13 mm.. aciu dievui nors pertraukos daryti nereikes ir kita cikla vel galesiu bandyti ax.gif
Atsakyti