Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 02:13)
prisidedu ir as prie sveikinimu valkateliu atkeliavimo proga  4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 03 29, 02:17)
Nu pagaliau  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 03 29, 02:27)
Sveikinu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 03 29, 03:38)
Gerai pasakyta  drinks_cheers.gif

Aciu notworthy.gif notworthy.gif
Sypsena nuo ausies iki ausies man siandien thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 14:43)
Aciu notworthy.gif  notworthy.gif
Sypsena nuo ausies iki ausies man siandien  thumbup.gif  thumbup.gif

Tu sauki is dziaugsmo memiu sulaukus as rekiu is dziaugsmo gonali pradejus, isivaizduoji koks klyksmas butu gavus teigiamus HCG lotuliukas.gif lotuliukas.gif
clap_1.gif thumb_yello.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
[quote=FRIGE,2011 03 29, 13:32]
Teks lauks balandzio 2 na ar 4 kada krauja duosiu bet kazin ar sulauksiu doh.gif O siandien kazkaip itartinai pilva maudzia visa apacia kazin cia normalu? Man jau paranoja.....
[/quote]
nepergyvenk,man irgi tokia pati paranoja uzpuolus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o kada tau isodinimas buvo?ziuriu,kad kraujuka ta pacia diena,balandzio 4 ,priduosim mirksiukas.gif
[/quote]
kovo 23 sudejo mano dziaugsmus, as jau laukiu kada cia kokiu pojuciu bus bet kazkaip be issiputusio pilvo nieko....pilva suskaudo ir issigandau doh.gif ir is kur tos kantrybes gaut g.gif lotuliukas.gif o tau kada sudejo? Ir kiek?
Atsakyti
sveikos visos noreciau paklausti patarimo pas jus,planuojam darytis ivf taciau neapsisprendziu pas kokia daktare, lankiausi pas rozukiene taip pat dariausi iui pas ja ir...nieko nezinau ar verta pas ja darytis ir ivf girdejau daug geru atsiliepimu apie gyd.tvarijonaviciene kaip manot ar verta pereiti pas ja ar reikes vel visus tyrimus darytis is eiles. Aciu
Atsakyti
QUOTE(stella** @ 2011 03 29, 16:55)
sveikos visos noreciau paklausti patarimo pas jus,planuojam darytis ivf taciau neapsisprendziu pas kokia daktare, lankiausi pas rozukiene taip pat dariausi iui pas ja ir...nieko nezinau ar verta pas ja darytis ir ivf girdejau daug geru atsiliepimu apie gyd.tvarijonaviciene kaip manot ar verta pereiti pas ja ar reikes vel visus tyrimus darytis is eiles. Aciu

As manau kad neverta lakstyti per gydytojus, juk jei kazkas nepavyko tai ne gydytojo kalte. Tavo gydytojas tave jau pazista zino kaip reguoja tavo organizmas i viska, todel reikia tik kantrybes daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stella** @ 2011 03 29, 16:55)

as lankiausi pas ja,bet po ilgu metu ir 4 IUI rezultatu nera sad.gif

dabar vaziuosiu pas treijs i LV tikiuosi jis pades mums nestuke.gif

o kokios pas jus bedos(jai nepaslaptis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 29 kovo 2011 - 17:04
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 11:33)
Zubriukai jau teplioja yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Tai jau tikrai uz valandos pramus thumbup.gif  thumbup.gif

Paskambinau uzsirasyti ryt apziurai, kad pasiziureti ar cistu nesusidare. Tai man sake, kad nebutinai pilna pusle ateiti  blink.gif Tai dar karta paaiskinau ir perklausiau, ar gerai suprato, kad man reiks "per virsu" ziureti.. sake, cia kaip ginekologas nuspres, bet jei norit, ateikit pilna pusle, jei ka - pas mus WC yra...  blink.gif  blink.gif Kazkaip keistai!

Žiūriu vibratoriaus neprireikė. Su sėkmingu startu 4u.gif

čia latviai antrą ciklo dieną per viršų žiūri, o lietuvių gydytojai nelabai praktikuoja tokį dalyką (bent man neteko susidruti). 4u.gif
Atsakyti
man buvo nepraeinami kiausintakiai pasidariau laboraskopija o pas vyra su spermiukais problemos mes ir daremes 4 iui bet nieko jau 5 metai, nezinau skaitinejau forumuose apie ja tai ne koki atsiliepimai siaip ji man tai normali gydytoja bet kazkaip dvejoju pas ja eiti del ivf
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 03 29, 18:02)
as lankiausi pas ja,bet po ilgu metu ir 4 IUI rezultatu nera sad.gif

dabar vaziuosiu pas treijs i LV tikiuosi jis pades mums nestuke.gif

O tu pas gyd. Tvarijonaviciene lankeisi? Gerai supratau? Jei taip, kaip tau ji? As pas ja pradejus lankytis, atliko ji man LP. O po LP rezultatai tokie, kad reikes IVF. verysad.gif
Atsakyti
as pas gyd rozukiene lankiausi,o galvoju pas tvarijonaitiene...
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 03 29, 07:07)
Su sėkmingu startu  4u.gif

Aciu! Kaip tau sekesi??? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=zaliuze,2011 03 29, 17:37]
nepergyvenk,man irgi tokia pati paranoja uzpuolus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o kada tau isodinimas buvo?ziuriu,kad kraujuka ta pacia diena,balandzio 4 ,priduosim mirksiukas.gif
[/quote]
kovo 23 sudejo mano dziaugsmus, as jau laukiu kada cia kokiu pojuciu bus bet kazkaip be issiputusio pilvo nieko....pilva suskaudo ir issigandau doh.gif ir is kur tos kantrybes gaut g.gif lotuliukas.gif o tau kada sudejo? Ir kiek?
[/quote]
man tai kovo 21 sudejo dvi blastocistas wub.gif wub.gif man irgi zinok,siandien buvau parduotuvej,nu taigi pasirode,kad susirgau,tai begau pasitikrint lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai stengiuosi pozymiu neieskot,nes kai pradesiu,tai surasiu visus biggrin.gif net testo zadu nedaryt,pirm kraujuka reiks priduot,tai jei memes neatsivilks,gal islauksiu..nu nebent savaitgali kantrybe truktu blush2.gif o tie pojuciai gi panasus kaip pries memes,ir krutine skauda,ir pilvas ispustas ir dar...labiausiai mane nervina tai,kad labai daznai galva skauda,nezinau,kas cia mane apsedo doh.gif doh.gif
Papildyta:
Citas kaip tau gonalis? bigsmile.gif
Atsakyti