Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

Zubriuka,nu pagaliau atejo sventes smile.gif
O kur scana darais?Idomu,nes man irgi taip reiks.

Del pusles nepergyvenk,nebet nori,kad tik per virsu ziuretu.Bent kiek as susidurus,mm tikrai ne rodiklis,kad per virsu ziuretu,gali ir kitaip,cia tik jau kaip paciai patogiau.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 29, 01:44)
O kur scana darais?Idomu,nes man irgi taip reiks.

As dabar Kaune pas tevus busiu iki savaites galo... Tai cia ir darysiuos (Kildos klinikoj) .. Zinok tiesiog pasigooglinau, pasiskambinau i kelias vietas ir kur pigiausiai kainuoja (90lt), ten ir eisiu.. 4u.gif 4u.gif
Biskiuka bijau, nes pramuse kazkaip ne taip kaip visad, nematyta spalva kazkokia dar.. blink.gif Bet gal del to, kad tiek ilgai velavo...
Na, svarbiausiai, kad parsivilko! yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 12:33)
Zubriukai jau teplioja yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Tai jau tikrai uz valandos pramus thumbup.gif  thumbup.gif

Paskambinau uzsirasyti ryt apziurai, kad pasiziureti ar cistu nesusidare. Tai man sake, kad nebutinai pilna pusle ateiti  blink.gif Tai dar karta paaiskinau ir perklausiau, ar gerai suprato, kad man reiks "per virsu" ziureti.. sake, cia kaip ginekologas nuspres, bet jei norit, ateikit pilna pusle, jei ka - pas mus WC yra...  blink.gif  blink.gif Kazkaip keistai!

Oi, Zubriuka, tai dabar reikia tave sveikinti suradus paklydėles didis.gif
Pas ką užsirašei? Man VK prieš IUI niekada nežiūrėdavo per viršų, gerai, kad mergaitės iš anksto apšvietė, o tai LV būčiau išsirengus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 29, 12:12)
Bet aš irgi noriu tūso vasarą victory.gif

Tai galesim kartu tusa organizuotis biggrin.gif Kas dar i kompanija ? bigsmile.gif

Zubriuka, tikriausiai dar niekad nelaukei savo memiu kaip si karta tongue.gif O tai kodel tau butinai per cirsu ziureti ? As kai eidavau per memes, ziuredavo vaginaliniu budu, tikrai nesukau del to galvos irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 29 kovo 2011 - 11:57
QUOTE(egk @ 2011 03 29, 01:52)
Pas ką užsirašei? Man VK prieš IUI niekada nežiūrėdavo per viršų, gerai, kad mergaitės iš anksto apšvietė, o tai LV būčiau išsirengus hihihi.gif

Aciu, nuraminot... Nes nesupratau ar tikrai galima "ne per virsu" ziureti.. thumbup.gif thumbup.gif Uzsirasiau Kaune (nes cia dabar pas tevus esu), Kildos klinikoj 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 29, 01:55)
Zubriuka, tikriausiai dar niekad nelaukei savo memiu kaip si karta  tongue.gif

Tikra tiesa 4u.gif Dabar zinau, ka reiskia laukti... Cia kaip pasiruosimas pries kita laukima, kuris bus siek tiek ilgesnis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 29, 01:55)
O tai kodel tau butinai per cirsu ziureti ? As kai eidavau per memes, ziuredavo vaginaliniu budu, tikrai nesukau del to galvos  irnesakyk.gif

Na, kazkaip visad skaitydavau, kad mergaites raso, jog pilna pusle 2cd reikia vaziuoti, nes per virsu ziuri 4u.gif Todel taip ir nusprendziau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 13:00)
Na, kazkaip visad skaitydavau, kad mergaites raso, jog pilna pusle 2cd reikia vaziuoti, nes per virsu ziuri 4u.gif Todel taip ir nusprendziau...  ax.gif

prisidedu ir as prie sveikinimu valkateliu atkeliavimo proga 4u.gif
man VK visada vaginaliniu ziuri, as tai neesu girdejusi kad per virsu ziuretu, bet aisku cia nuo gydytojo priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 12:33)
Zubriukai jau teplioja yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Tai jau tikrai uz valandos pramus thumbup.gif  thumbup.gif

Nu pagaliau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 13:13)
prisidedu ir as prie sveikinimu valkateliu atkeliavimo proga  4u.gif
man VK visada vaginaliniu ziuri, as tai neesu girdejusi kad per virsu ziuretu, bet aisku cia nuo gydytojo priklauso  ax.gif

O tu pas gyd dar nebuvai? Kelintą eisi?
Atsakyti
Zubriuka
Man visada per apacia ziuri. Ir 1 ir 2 i belia kokia CD smile.gif Net pamirsau, kad per virsu galima lotuliukas.gif
Sveikinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 29, 13:22)
O tu pas gyd dar nebuvai? Kelintą eisi?

as eisiu vakare (19:15) ax.gif
Atsakyti
[quote=zaliuze,2011 03 29, 07:28]
Npamenu ka tau idejo, bet manau jei blastocidas tai gal kokia kovo 31 ar balandzio 1? jei ne tai reiketu laukti bent iki balandzio 2d mirksiukas.gif Isivaizduoju kaip sunku laukti. Man dar tik stimuliacijos periodas o jau nerimstu thumbup.gif
Mergaites o ar normalu kad man viena papa skauda blink.gif man tik 4 stim diena siandien blush2.gif
[/quote]

Teks lauks balandzio 2 na ar 4 kada krauja duosiu bet kazin ar sulauksiu doh.gif O siandien kazkaip itartinai pilva maudzia visa apacia kazin cia normalu? Man jau paranoja.....
[/quote]
nepergyvenk,man irgi tokia pati paranoja uzpuolus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o kada tau isodinimas buvo?ziuriu,kad kraujuka ta pacia diena,balandzio 4 ,priduosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FRIGE: 29 kovo 2011 - 13:35
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 13:00)
Dabar zinau, ka reiskia laukti...  Cia kaip pasiruosimas pries kita laukima, kuris bus siek tiek ilgesnis drinks_cheers.gif

Gerai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti