Zubriuka,nu pagaliau atejo sventes
O kur scana darais?Idomu,nes man irgi taip reiks.
Del pusles nepergyvenk,nebet nori,kad tik per virsu ziuretu.Bent kiek as susidurus,mm tikrai ne rodiklis,kad per virsu ziuretu,gali ir kitaip,cia tik jau kaip paciai patogiau.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 29, 01:44)
O kur scana darais?Idomu,nes man irgi taip reiks.
As dabar Kaune pas tevus busiu iki savaites galo... Tai cia ir darysiuos (Kildos klinikoj) .. Zinok tiesiog pasigooglinau, pasiskambinau i kelias vietas ir kur pigiausiai kainuoja (90lt), ten ir eisiu..
Biskiuka bijau, nes pramuse kazkaip ne taip kaip visad, nematyta spalva kazkokia dar.. Bet gal del to, kad tiek ilgai velavo...
Na, svarbiausiai, kad parsivilko!
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 12:33)
Zubriukai jau teplioja
Tai jau tikrai uz valandos pramus
Paskambinau uzsirasyti ryt apziurai, kad pasiziureti ar cistu nesusidare. Tai man sake, kad nebutinai pilna pusle ateiti Tai dar karta paaiskinau ir perklausiau, ar gerai suprato, kad man reiks "per virsu" ziureti.. sake, cia kaip ginekologas nuspres, bet jei norit, ateikit pilna pusle, jei ka - pas mus WC yra... Kazkaip keistai!
Tai jau tikrai uz valandos pramus
Paskambinau uzsirasyti ryt apziurai, kad pasiziureti ar cistu nesusidare. Tai man sake, kad nebutinai pilna pusle ateiti Tai dar karta paaiskinau ir perklausiau, ar gerai suprato, kad man reiks "per virsu" ziureti.. sake, cia kaip ginekologas nuspres, bet jei norit, ateikit pilna pusle, jei ka - pas mus WC yra... Kazkaip keistai!
Oi, Zubriuka, tai dabar reikia tave sveikinti suradus paklydėles
Pas ką užsirašei? Man VK prieš IUI niekada nežiūrėdavo per viršų, gerai, kad mergaitės iš anksto apšvietė, o tai LV būčiau išsirengus
QUOTE(egk @ 2011 03 29, 12:12)
Bet aš irgi noriu tūso vasarą
Tai galesim kartu tusa organizuotis Kas dar i kompanija ?
Zubriuka, tikriausiai dar niekad nelaukei savo memiu kaip si karta O tai kodel tau butinai per cirsu ziureti ? As kai eidavau per memes, ziuredavo vaginaliniu budu, tikrai nesukau del to galvos
QUOTE(egk @ 2011 03 29, 01:52)
Pas ką užsirašei? Man VK prieš IUI niekada nežiūrėdavo per viršų, gerai, kad mergaitės iš anksto apšvietė, o tai LV būčiau išsirengus
Aciu, nuraminot... Nes nesupratau ar tikrai galima "ne per virsu" ziureti.. Uzsirasiau Kaune (nes cia dabar pas tevus esu), Kildos klinikoj
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 29, 01:55)
Zubriuka, tikriausiai dar niekad nelaukei savo memiu kaip si karta
Tikra tiesa Dabar zinau, ka reiskia laukti... Cia kaip pasiruosimas pries kita laukima, kuris bus siek tiek ilgesnis
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 29, 01:55)
O tai kodel tau butinai per cirsu ziureti ? As kai eidavau per memes, ziuredavo vaginaliniu budu, tikrai nesukau del to galvos
Na, kazkaip visad skaitydavau, kad mergaites raso, jog pilna pusle 2cd reikia vaziuoti, nes per virsu ziuri Todel taip ir nusprendziau...
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 13:00)
Na, kazkaip visad skaitydavau, kad mergaites raso, jog pilna pusle 2cd reikia vaziuoti, nes per virsu ziuri Todel taip ir nusprendziau...
prisidedu ir as prie sveikinimu valkateliu atkeliavimo proga
man VK visada vaginaliniu ziuri, as tai neesu girdejusi kad per virsu ziuretu, bet aisku cia nuo gydytojo priklauso
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 12:33)
Nu pagaliau
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 13:13)
prisidedu ir as prie sveikinimu valkateliu atkeliavimo proga
man VK visada vaginaliniu ziuri, as tai neesu girdejusi kad per virsu ziuretu, bet aisku cia nuo gydytojo priklauso
O tu pas gyd dar nebuvai? Kelintą eisi?
Zubriuka
Man visada per apacia ziuri. Ir 1 ir 2 i belia kokia CD Net pamirsau, kad per virsu galima
Sveikinu
Man visada per apacia ziuri. Ir 1 ir 2 i belia kokia CD Net pamirsau, kad per virsu galima
Sveikinu
QUOTE(egk @ 2011 03 29, 13:22)
O tu pas gyd dar nebuvai? Kelintą eisi?
as eisiu vakare (19:15)
[quote=zaliuze,2011 03 29, 07:28]
Npamenu ka tau idejo, bet manau jei blastocidas tai gal kokia kovo 31 ar balandzio 1? jei ne tai reiketu laukti bent iki balandzio 2d Isivaizduoju kaip sunku laukti. Man dar tik stimuliacijos periodas o jau nerimstu
Mergaites o ar normalu kad man viena papa skauda man tik 4 stim diena siandien
[/quote]
Teks lauks balandzio 2 na ar 4 kada krauja duosiu bet kazin ar sulauksiu O siandien kazkaip itartinai pilva maudzia visa apacia kazin cia normalu? Man jau paranoja.....
[/quote]
nepergyvenk,man irgi tokia pati paranoja uzpuolus ,o kada tau isodinimas buvo?ziuriu,kad kraujuka ta pacia diena,balandzio 4 ,priduosim
Npamenu ka tau idejo, bet manau jei blastocidas tai gal kokia kovo 31 ar balandzio 1? jei ne tai reiketu laukti bent iki balandzio 2d Isivaizduoju kaip sunku laukti. Man dar tik stimuliacijos periodas o jau nerimstu
Mergaites o ar normalu kad man viena papa skauda man tik 4 stim diena siandien
[/quote]
Teks lauks balandzio 2 na ar 4 kada krauja duosiu bet kazin ar sulauksiu O siandien kazkaip itartinai pilva maudzia visa apacia kazin cia normalu? Man jau paranoja.....
[/quote]
nepergyvenk,man irgi tokia pati paranoja uzpuolus ,o kada tau isodinimas buvo?ziuriu,kad kraujuka ta pacia diena,balandzio 4 ,priduosim
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 13:00)
Dabar zinau, ka reiskia laukti... Cia kaip pasiruosimas pries kita laukima, kuris bus siek tiek ilgesnis
Gerai pasakyta